Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Ben Size Önceden Demiştim.... [Sınavlar Ertelendi]

Meb sonradan açıkçama yapacak demiştim ve doğru çıktı Ben size dedimmmmmmmmmmm
  2. DonanımFikir

Bir Günde 28.351 Yeni Vaka Tespit Edildi

*Çok şükür artık vaka sayılarını açıklamaya başlayacaklar Ve bügünki vaka sayısı baya fazla bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
  3. DonanımFikir

Dolar Kuru 7,99 Oldu

Dolar kuru uzun süredir bu kadar düşüş yaşamamıştı ----------------------------------------- Açıkçası geçiçi ve piyasadaki olumlu haberlerden ötürü bu kadar düştüğünü düşünüyorum Bakalım bu zamandan sonra doğru ekonomi politikaları atılırsa Doların kalıcı düşüşü kaçınılmaz olacaktır Bence bu...
  4. DonanımFikir

Berat Albayrak İstifa Etti Ve Merkez Bankası Başkanı Görevden Alındı

Berat Başkan İstifa Ettiş gibi duyumlar var HABERLERde: https://www.haberler.com/son-dakika-hazine-ve-maliye-bakani-berat-13722463-haberi/ Ve Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal İstifa Etti Onun Yerine Naci Ağbal Geldi...
  5. DonanımFikir

Yurtdışı Telefon Kayıt Bedeli 2021'de 2005TL ye Çıkacak

Devletimiz Sağolsun 2021 Yılında Yurtdışından Getirilecek Telefonlardan Artık 1800TL yerine 2005TL harç alınacak
  6. DonanımFikir

Okullar Açılıyor (5. Ve 9.Sınıflara)

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Niye okul açiliyeh Evde en azından oyun oyniyeh ....
  7. DonanımFikir

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır

İnşallah Seri üretimi bir an önce yapılır ,En azından para ülkede kalır,İthalatlaşmayı Azaltırız
  8. DonanımFikir

Trendyol Haksızlığını Yaptı Gene

Hayaller 150TL Oysaki 103 ü gerçek 2 3 tanesi bottu kaydetmede Üzdün Gene Trendyoll
  9. DonanımFikir

Müjde:Karadenizde Baya Doğalgaz BULDUK-Fatih Gemisine Helal Olsun

DOĞALHAZ KARADENİZDE KEŞFEDİLDİ Konuşmasına başladı ÖNEMLİ KONUŞMALARI BURAYA AKTARACAĞIM Doğu Akdeniz,Petrol,Doğalgaz VB. Bahsediyor Şuanda Berat Albayrak filan diyor Henüz Tam Müjde Demedi Sondaj Gemilerinden bahsediyor Yavus,Fatih,Kanuni gemilerinden bahsediyor BAŞARILARI ANLATIYOR
  10. DonanımFikir

%2700 Zamlanan Temel Gıda

%2000 ZAM EN TEMEL GIDALARA BİLE İkiside 14 Parça 11 Yıl Önceki Fiyat: 11 Yıl Sonraki Fiyat: (NOT: Resim Güncellenmiştir) v NEREDEYSE %2000 Zam Diyebilirim **************************************** Telefonlara Ek Vergi Konsollara Ek Vergi Tüketici ne yapacak o zaman? Kimseye atıfta...
  11. DonanımFikir

15Temmuz Anısı olarak bilet alabilirisniz )

https://demokrasitreni.com Yukarıdaki yazıdan tıklayarak anı biletinizi alabilirsiniz
  12. DonanımFikir

Ayasofyada Namaz Kılındı

1594481334 Artık Ayasofya tartışmasında bitmiş oldu sizce ne gibi sonuçlar doğurabilir ? 1594481448 İnşallah bu sonuç dış mihraklar için kriz oluşturmaz Amerika ve UNESCO ile S400 konusuda var
  13. DonanımFikir

Okullar Sizce Açılırmı

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/milli-egitim-bakanligindan-yeni-egitim-donemi-icin-sok-plan-okullar-31-agustosta-aci-288397h.htm
  14. DonanımFikir

İnternet Cafeler Açılmış

Bizim oralarda çoktan açıktı zaten VİDEO yeni
  15. DonanımFikir

Sosyal Medya Degisebilir

Bu duruma demek istediğim Işık yakındır aklı bulanın Akıl başta olsa herkese yarar Akıl bulurmus devletin cihanı Bekleme düzelt artık bu vatanı (Hiçbir siyasetçiye atıfta bulunulmamıştır)
  16. DonanımFikir

DA-Yeni Video

Forumdan ayrılmadan izleyebilirsiniz
  17. DonanımFikir

LGS Nasıl Geçti(Gecen seneki vs Bu seneki )

GEÇEN SENE GİRDİM Geçen sene ile kiyaslayalim Tartışmayı da actim Geçen sene sınava girerken yığıldık büyük izdihamdi herkes birbirini arkadan itiyordu fakat beklerken herkes iç içe değildi vardida çok çok değildi (Samsun'da yaşıyorum) Sınav zor dediler ortaydi Dikkat hatası veya bildiği...
Top Bottom