Arama sonuçları: *

1. Azexxes

Antalya'da bir plajda afgan bayrağı çekildi!

https://www.instagram.com/reel/CSbSeYYnLMZ/?utm_medium=copy_link Resmen göz göre göre ülke elden gidiyor. Bunlara dur dememiz lazım.
  2. Azexxes

Suriyeliler 2 genci bıçakladı !!!!

Ankarada suriyeliler ile türkler arasında kavga çıkmış bir gencin durumunun ağır olduğu belirtiliyor. https://www.instagram.com/p/CSaLuqRKWm_/?utm_medium=copy_link Daha ne kadar bu olaylara göz yumacaklar. Halen mülteci almaya devam ediyorlar. Eğer biz karşı çıkmaz isek daha nicelerimiz bu...
  3. Azexxes

Yangın olmasaydı da ormanları yine yok edeceklerdi!

Eski turizm bakanı Bahattin Yücel diyor ki "Yangın çıkmasaydı da, buraları delik deşik edeceklerdi, maden arama izni verilmiş" Şimdi siz bunu duyunca ne dersiniz çok merak ediyorum. Artık haber sayfalarını yenilemeye korkuyorum. Sürekli kötü haberleri görmekten içim daraldı. Haber kaynağı...
  4. Azexxes

Erdoğan ne yapmaya çalışıyor?

Daha yeni instagramda gezinirken denk geldim. Yangında evleri malları mülkleri zarar gören vatandaşlara gereken desteği vereceğiz diyordu malum kişi. Şimdi ise haberde Manavgat Kalemler Köyü Muhtarı Erdoğanın kendilerine "Mesela 500 milyarlık masraf varsa 300 milyarını biz karşılayacağız. 200...
  5. Azexxes

Akbank'tan sonra Ziraat uygulaması da çöktü

Ziraat'e girebilen var mı arkadaşlar internetinizde sorun var diyip atıyor beni.
  6. Azexxes

Habertürk muhabirinin terbiyesizliği

Instagramda dolaşırken denk geldim. Bugün bildiğiniz gibi tyt sınavı yapıldı. Habertürk muhabiri de velilerle röportaj gibi konuşma yapıyordu. Velinin biri katarlı öğrenciler der demez habertürk muhabiri mikrofonu çekip ordan uzaklaştı. Bence yaptığı çok ayıp bir şey. Hani özgür medya basın...
  7. Azexxes

Erdoğan yine yaptı yapacağını

Katarlı gençler Türkiye'de sınavsız diş hekimliği, tıp, eczacılık eğitimi alabilecek. Ülkede doğru düzgün bir şey kalmamış zaten. Şimdi de meslek edinme hakkımızı elimizden alıyorlar. O kadar boş kontenjanı bunun için tutuyorlarmış demekki. Haber kaynağı ...
  8. Azexxes

Binali yıldırımın sedat pekerin iddiasına karșı komik açıklaması

Arkadașlar sedat pekerin bugünku 7. Videosunda șöyle bir ibaresi bulunuyordu : "Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali yıldırımın oğlu erkan yıldırım. Ocak ve șubat ayında gidip 4 gün kaldı" Bunun üzerine binali yıldırım șöyle bir açıklamada bulundu : "Bugünkü yayınladığı...
  9. Azexxes

Kim milyonerdeki bu soru hatalı değil mi?

Arkadașlar engelli bir kadın 125 bine kadar geldi fakat sordukları soruda bence hata var resmini bırakıyorum. Internette tam olarak soyle yaziyor "Ülkemizin mutlak konumu 36-42 derece kuzey paralelleri ile 26-45 derece doğu meridyenleri arasında kalan bölgede bulunur." kadına sorduklari sorunun...
  10. Azexxes

Malum șahıs helallik istiyor

https://www.instagram.com/p/CO2h52GJw9_/?igshid=xcs4knih4mlv Henuz helal edene denk gelmedim. Șahsen bende helal etmiyorum siz ne düșűnűyorsunuz
  11. Azexxes

Kolombiyada iç savaș çıkmıș

Bu geceden beri hep instagramda vs orda burda görüyorum. Kolombiya devleti vergileri așırı artırdığı için polis ve halk birbirine girmiș ortalık kan gölü. Polis bile halka dalga geçmeye bașlamıș. Siz ne düșűnűyorsunuz bu konu hakkında 2023 de Türkiye de bu durumlara düșer mi...
  12. Azexxes

Hepinizin 3 Mayıs Türkçüler Günü Kutlu olsun

Taș Kırılır, Tunç Erir, Ama Türklük Ebedidir! 3 Mayıs Türkçüler Günü Kutlu Olsun!
  13. Azexxes

Ayt sınavına girenler nasıl geçti sınavınız

Evet arkadașlar nasıldı sizce sınav zor muydu kolay mı
  14. Azexxes

Eptt maske dağıtmıyor

2 hafta oldu bașvurduk maske için hala ne gelen var ne giden e devletten de bașvurduk ama herhangi birșey çıkmadı henüz maske gelen varmı evine yazabilirmi
Top Bottom