Arama sonuçları: *

1. Herucane

Türkiye'de terör saldırısı

Bütün ülkelerin nerdeyse haberi oluyor tek bizim olmuyor gerçekten şaka gibi
  2. Herucane

Canelo - Messiyi tehdit etti

Bu tehdite karşı her yerde karşıma çıktı gerçekmi bilmiyorum Mike Tyson Messiyi savundu ve Caneloyu tehdit etti
  3. Herucane

Bu suriyeliler çok olmaya başladı!

https://vm.tiktok.com/ZSdSRFsTv/ Sapık Adam İstanbul'da yaşıyor kimliği belirsiz bir Suriyeli kadının özel bölgelerini çekmeye çalışıyor emniyet genel müdürlüğü bişey demiyor ben böyle sisteminde ... Başkanında... böyle kansız itlerinde... MUZ CUMHURİYETİ
  4. Herucane

2023de kim başkan seçilir sizce

Benim kendi düşüncem Mansur Yavaş tarafından o gelirse anca bu bataklıktan çıkar bu ülke
  5. Herucane

1gün neden 24saat değil

İnsanlar neden bunu yanlış anladı bilmiyorum ama insan korkuyor sizce yalanmı çünkü öğretmenimiz 1sabiye bile hızlı dönse yok oluruz demişti
  6. Herucane

Ziya cnn açıklamıştı kalma yok diye kalma yok demi

6tane zayıfım varda
  7. Herucane

Dolar ve Altın uçuşa geçti

Sizce sebebleri ne olabilir yazın pc alcaktım tamda ya garip bi anda 7.22 8.40 olması
  8. Herucane

Sınavlar iptal resmi açıklama

Sınavlar iptal olucak açıkalama yapıldı
  9. Herucane

Dolar Gündemi kaç TL'ye inecek açıklandı

Dolar Kuru düşmeye devam ediyor ve dolar 5tlye düşeceği açıklandı resmi olarak
  10. Herucane

Nardugan Bayramı Bereket

Arkadaşlar nardugan hakkında ne düşünüyorsunuz tarihte 800yılda bir gerçekleşen bolluk bereket anlamına gelen dilek lerimizi gerçekleştiren bir bayram diye biliyorum sizce nasıl bayram
Top Bottom