Arama sonuçları: *

1. NakreS14

Asgari Ücret 15.00'da Açıklanacak

Asgari ücreti saat 15.00 da Cumhurbaşkanı açıklayacak. Asgari ücretin minimum 4000TL olmasını 5000 TL olmasının da şaşırtıcı olmayacağını düşünüyorum.
  2. NakreS14

Hazine ve Maliye Bakanı Değişti

Lütfi Elvan görevden alındı yerine Nureddin Nebati geldi bakalım ne kadar süre dayanabilecek. Kaynak:
  3. NakreS14

Depolarınızı Doldurun Akaryakıt a Zam Var.

Bu gece yarısından itibaren benzine 40krş, motorine 41 krş zam yapılıyor. Kaynak: https://twitter.com/bpthaber https://www.ntv.com.tr/turkiye/benzin-ve-motorine-zam,kuiDEKw090mBvd3bxWBVfg
  4. NakreS14

Zeytin Tarlasında Bekletilen 239 Sıfır Honda Civic, Bakanın ve Honda nın Açıklaması (Aksesuar Fiyatları)

Hatırlayalım Honda bayisi ne yapıyor araç yok çekiyor ve elimde az araç var onlarda AKSESUARLI diyor aksesuar fiyatları 40 bin TL yanlış okumadınız 40 bin TL!! ve bu aksesuarlar ZORUNLU AKSESUAR çıkartmıyorlar. 260.000 TL olan Honda Civic i 300.000 TL ye satmaya çalışıyorlar dışarıda kendin...
  5. NakreS14

Celal Şengör Taciz Skandalı

Prof. Dr. Celal Şengör'ün sosyal medyada yayılan bir videosunda, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde bir öğrencisini taciz ettiği ortaya çıktı. Çok rahat bir şekilde anlatması da ayrı bir olay oldu gerçi daha önceden de çok rahat tavırları vardı mesela habertürk de bacak mevzusunda olduğu gibi...
  6. NakreS14

Güne İyi Başladık {KARABAĞ}

Ermenistan teslim oldu Karabağdan çekiliyorlar. Kardeş ülke Azerbaycan kurtardığı topraklarda kalacaklar.
  7. NakreS14

B.Albayrak İstifası Kabul Edildi

27 saatin sonunda Cumhurbaşkanliği açıklama yaptı istifa kabul edildi.
  8. NakreS14

Berat Albayrak İstifa Etti Hemen Sevinme

Berat Albayrak istifa etmemiş olabilir veya istifasi kabul edilmeyebilir Hesabi gözükmüyor hacklenmiş olabilir
  9. NakreS14

Ekonomimiz Alım Gücümüz Çok Mu İyi?

Aşağıda da linklerini bırakmış olduğum haber yazılari beni çok şaşırtıyor arabalardaki Ötv oranlari alim gücünün düsük olduğu halde otomobil sektöründe rekor kırılıyor hemde binek araçlarda %90 üzeri artış ile oluyor. Bir diğer olay Ps5 in Türkiye stoklari hemen tükenmesi durumu bu konuda sizin...
  10. NakreS14

Merkez Bankası Faiz Kararı

Merkez bankası faiz kararını sabit tutuğunu öğrendim peki bunu nasıl öğrendim ne vesile oldu bu foruma girerken do yazdığımda karşıma dolar çıkıyor ve her zaman ki gibi gene dolar çıktı nasıl sıçradığını görmüş oldum neden oldu diye bir şöyle Habertürk e bakayım dedim ve faiz kararı son dakika...
  11. NakreS14

İstanbul Bilişim e İstifa Kararı Verildi

Yaklaşık iki ay önce, koronavirüs salgınını ve hakkında yürütülen 'karalama kampanyalarını' gerekçe göstererek konkordato ilan eden İstanbul Bilişim’in talebi, İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nce reddedildi. Mahkeme, şirketin direkt olarak iflasına karar verdi. Dava sırasında Retro Bilişim...
  12. NakreS14

Kafa Karıştıran Turkuaz Tablo Nedir? Covid-19

Bugün ki gündemlerden biri bu turkuaz tablo oldu peki neden oldu? Tabloda işaretli yerlerden görüldüğü gibi bir tabloda hasta yazarken diğer tabloda vaka sayisini yazmakta ve Sağlık Bakanının açıklamasinida yukaridaki fotoğrafta görüyorsunuz. Buradan ortaya çıkan nedir anlamayan arkadaşlar için...
  13. NakreS14

3 Yıllık Ekonomik Program Hakkında

Bugün açiklanan tablolara baktığımda birkaç şey dikkatimi çok çekti. Bunlardan birincisi 2020 sonuna kadar dolar beklentisi 6.91 seviyesinde 2021 de ise 7.60 seviyesinde beklentinin olmasi. Ikincisi 2 tane büyüme tablosu paylaşılması ve bunun enflasyonla bana göre zıt düşmesi çünkü %5.8 ve %5...
  14. NakreS14

Ülkedeki Stok Durumu

Bilgisayar parçalarinda ve bileşenlerinde gördüğüm kadariyla bir stok sıkıntısı var bir klavye bakiyorsun 3 tane stokta var ve fiyatı tavan 1 yerde satilip başka yerde satilmayan ürünler var bu stok sorunu sizce ne zaman çözülür.
  15. NakreS14

Oppo Reklamında Oynayan Acun

Aşagıda da görebilirsiniz akşam 21.00 da tv reklamlarında da gösterilmeye başlancak reklam sizce nasil düşünceleriniz
  16. NakreS14

Cep Telefonu Fiyatlarinin Hâli

Samsung Galaxy A51 3450 Liraya Vatan gibi yerlerde satılıyor diğer modellerdeki fiyat artışlarıda mâlum ne olacak bu fiyatlarin hâli.
Geri