Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

Sınavların yapılması akıl işi mi?

Arkadaşlar virüs mutasyona uğramışken sınavları yapmak nasıl bi karar aklım almıyor. Biliyorum sınavları yapılan arkadaşlar triggerlanıyor :D ama yani vakalar bu kadar artmış ve virüs mutasyona girmişken hiç mantıklı değil. Sizce yine ertelenir mi? Twitter'da #Sınavlariptalolsun adında herkes...
  2. ByEfe04

Ne olacak bu doların hali?

Arkadaşlar ben sistemimi 4300 TL ye almıştım, 4 ay gibi bir süre önce, şuanda aynı sistem aynı sitede 4800 TL. :( Ne olacak bu doların hali ?
  3. ByEfe04

Derbi Tahmini Kadroları Alalım :D

Arkadaşlar benim tahmini kadrom bu: Erol hoca şöyle de yapabilir, ferdiyi valencia nın yerine çeker orta sahaya mert hakan ı koyar. Yaptığım site: https://www.sporx.com/ilk11/
  4. ByEfe04

Derbi Tahminleriniz? (GS-FB)

Arkadaşlar sadece akşamki derbi tahminlerinizi ve nedenlerini yazmanızı istiyorum merak ettim, lütfen başka konulardan konuşmayalım. Kendi tahminim: ya 1-1 biter ya da 2-1 alırız. Fakat galatasaray da alabilir kadrosu oturmuş ve iyi. İyi olan kazansın diyorum. 💛💙💛❤
  5. ByEfe04

MSI Logosunu Değiştirdi

Arkadaşlar MSI markası logosunu değiştirdi. Sizce nasıl olmuş? (Konusu açıldıysa söyleyin) https://www.instagram.com/msi/?hl=tr
  6. ByEfe04

Yeni D.A Ryzen 5 4650G & Ryzen 7 4750G Videosu !

Arkadaşlar video gelmiş. Düşünceleriniz nedir?
  7. ByEfe04

Maske Takmayan Kız, Ve Polisimizin Tartışması

Arkadaşlar olay şuanda türkiye gündemine oturmuş durumda, Videosu bu, Zaten olayı elbette duymuş görmüşsünüzdür, Kız maske takmıyor ve polis onu 2 3 kere uyarıyor, kız maske takmayıp polise karşı kötü sözler kullanmış, ve sonrasında böyle bir gerilim yaşanmış. Bunun üzerine polis yargılanmış...
  8. ByEfe04

Amerika VS Türkiye

Arkadaşlar sevdiğim bir yayıncı olan elraen Amerika ve Türkiye'deki yaşam kalitesini anlatıyor, olayı kısaca ben özetleyeyim, Şimdi Amerika'da garson olan bir adam aylık 1500 dolar alıyor, Türkiye'de asgari ücret alıyor buda 2300 TL Amerika'da aylık 1500 dolar alan elraen orada spor salonunada...
  9. ByEfe04

Sağlık Bakanı Okulların 1 Ay Daha Açılmaması Gerektiğini Söyledi!

Arkadaşlar, şuanda haberde açıklama yapıldı, sağlık bakanı 1 ay daha açılmaması gerektiğini açıkladı. Muhabir en az 1 ay dendiğini söyledi, yani 1 ay sonraki vakalara bakılarak yine bir erteleme söz konusu olabilir.
  10. ByEfe04

Enes Baturun Yeni Şarkısı ''Biliyom'' Sizce Nasıl ?

Kendi fikrimi söyleyecek olursam gayet güzel şarkı olmuş.
  11. ByEfe04

Sizce Uzaylılar Varmı?

Arkadaşlar gelin biraz uzay hakkında konuşalım tartışalım, ben şahsen koskoca evrende yalnız olmadığımızı düşünen bir insanım. Bence uzaylılar var peki ya sizce? Bu videoyu da bırakayım buraya izlemeyen varsa izleyebilir :)
  12. ByEfe04

Okullar Sizce Açılacakmı Ve Bu Corona Ne Olacak?

31 ağustosta bildiğiniz üzere okullar açılacak dendi, ama tanıdığım birkaç öğretmen yakınımda coronadan dolayı 1 2 ay daha uzatma ihtimalleri var diyor. Sizce ne olacak? bence corona böyle devam ederse 1 2 ay daha uzama durumu yüksek.
  13. ByEfe04

Türkiyede Fiyatlar, Vergiler'in Sonu Ne Olacak??

Arkadaşlar türkiyede bu piyasa ne zaman düzelecek yani bıktık bu vergilerden aldığımız her şeyin fiyatı kadar neredeyse vergisi var, bunun sonu ne olacak? neden diğer ülkelerde her şey çok çok daha ucuz? neden ülkemizde bu alım gücünü arttırmak vergileri olabildiğince azaltmaya çalışmaktansa...
  14. ByEfe04

Enes Batur Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar dün attığı şu videoyu izledim ben açıkçası enes baturu bir kaç sene önce oyun videolarını eğlenceli bulduğumdan izliyordum buna isteyen laf eder isteyen etmez umrumda olmaz ben özgür bir iradeye sahibim ancak şuan yaptığı videoları beğenmiyorum fakat evet kanalına aboneyim bakıyorum...
Top Bottom