Arama sonuçları: *

1. Uygâr

Erdoğan’ın Yaptırımlar Hakkında Açıklaması!

Erdoğan: Asıl amaç ülkemizin savunma sanayisinde başlattığı atılımların önünü keserek bizi bağımlı hale getirmektir. Evet arkadaşlar ABD yaptırımlarıyla alakalı Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu söyledi neler düşünüyorsunuz. Bence haklı gibi. Kaynak...
  2. Uygâr

Akp’li Vekilden Dalga Geçercesine Açıklama!

Chp’li Engin Atalay: Millet aç. Evet herkesin midesine bir şey giriyor, kuru ekmek giriyor! Akp’li vekil: O zaman aç değiller. Evet arkadaşlar bu açıklamayı nasıl buldunuz? Mecliste ki video: https://www.instagram.com/p/CIyp6zdn1ld/?igshid=eojbwzg7cpwv
  3. Uygâr

Berat Albayrak’ın İstifası Sonrasında Euro ve Dolar Düşüşü.

Bildiğiniz üzere dün Berat Albayrak istifa etmişti. Normalde ekonomi bakanları istifa edince kurlarda bi yükseliş başlar ama burada düşüş yaşandı yani biz ne olmuşuz biz muz cumhuriyeti olmuşuz arkadaşlar buradan açık açık anlıyorum.
  4. Uygâr

İzmir’de Deprem Oldu!

İzmir’de 6.6 büyüklüğünde bir deprem oldu zaten çoğunuz görmüşsünüzdür. Konuyu geç açtım çünkü ailem izmirdeydi bir sürü olay yaşadım özür dilerim, sizden ricam: Bakın burada dışarda kalan bir sürü insan var onlara yardım yapmanızı rica ediyorum üstüne lütfen telefon hatlarını çok meşgul etmeyin...
  5. Uygâr

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Açıklaması!

Erdoğan: Bugün evine ekmek götüremeyen diye bir şey Türkiye’de var mı? İnanıyor musunuz buna? Bugün Türkiye her şeyiyle asgari ücretiyle, maaşıyla çoğu ülkeyi geride bırakmış durumda. Şu anda dünyada en iyi noktada olan bir ülkeyiz. Evet arkadaşlar yorumlarınız nelerdir. Ben yapmayayım bazı...
  6. Uygâr

Hazine ve Maliye Bakanı Açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı: Ekonomimiz büyüme rotasında ilerliyor. Evet arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/son-dakika-bakan-albayrak-ekonomideki-buyume-rotasinda-ilerliyor-41645901...
  7. Uygâr

Ermenistan üçüncü kez ilan edilen ateşkesi ihlal etti!

Ermenistan ordusunun ateşkesi ihlal ederek Laçın'da bulunan Azerbaycan askerlerine ve Terter ilindeki sivil yerleşim birimlerine ateş açtığı bildirildi. Bakü Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Ermenistan ordusunun 08.05'te geçici insani ateşkesi ihlal ederek işgal altındaki...
  8. Uygâr

Avustralya'da Türkler'e ait Camiye Saldırı Yapıldı!

Avustralya’nın Sydney kentinde bulunan Auburn Gelibolu Camisi, bugün akşam saatlerinde kimliği açıklanmayan bir kişinin saldırısına uğradı. Evet arkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kesinlikle yapılan şey kabul edilemez diye düşünüyorum. Kaynak...
  9. Uygâr

Ekrem İmamoğlu Koronavirüs Çıktı!

Ekrem İmamoğlu’nun korona virüs testi pozitif çıktı arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Lütfen iyi olmuş, balondu vs vs diyecek arkadaşlar gelmesin. Bu arada haber taptaze sıcacık o yüzden kaynak bulmak zor ama ben atıcam yine 2 kaynak fln ilerleyen saatlerde daha atarım. Kaynak...
  10. Uygâr

Diyanet İşleri Bakanı Açıklaması

Diyanet İşleri Bakanı: Ahiret inancı olmayan insandan her türlü kötülük beklenir. Söylenecek çok söz var ama susuyorum. Bu forumda bile bir şeyleri savunabilen insanlar var böyle şeyler söyleyen insanları savunabilenler var o yüzden bu sefer yorum yapmayacağım. Haber kaynağı...
  11. Uygâr

Ak Parti GM “Sen Kimsin” Tweeti!

Ak parti Gençlik Kolları “Sen Kimsin” mentionlu bir post attı. Bunun altına binlerce yorum geldi hepsini buraya koyuyorum bakarsınız. (Fotoğraflar geldikçe atacağım) Arkadaşlar biz kim miyiz? Buyrun...
  12. Uygâr

Erdoğan'ın Bugün Yaptığı Açıklamalar

Erdoğan: İslam'ın yükselişinden rahatsız olanlar, bizzat kendilerinin sebep olduğu krizleri öne sürerek, dinimize saldırmaktadır. 2. Açıklama: Müslümanların içinde bulunduğu üzücü manzara emperyalistlere ve İslam düşmanlarına cesaret vermektedir. 3. Açıklama: Asırlar boyunca insanlığa ışık...
  13. Uygâr

DSÖ: Koronavirüs Aşısı Yıl Sonuna Kadar Hazır Olabilir!

Dünya Sağlık Örgütü: Koronavirüs aşısı yıl sonuna kadar hazır olabilir. Ne düşünüyorsunuz konu hakkında? Her hafta farklı söylem gerçi çokta bir şey düşünmenizi beklemiyorum... Kaynaklar...
  14. Uygâr

İstanbul İçin Kuraklık Uyarısı!

İstanbul için kuraklık uyarısı: 70-80 Günlük su kaldı! Evet arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Kaynak: https://www.google.com/amp/s/www.ntv.com.tr/amp/galeri/turkiye/istanbul-icin-kuraklik-uyarisi-70-80-gunluk-su-kaldi,wSxTp0aBaUa0zkTVNWCC3A...
  15. Uygâr

Erdoğan: Mümin Varlıkta Şımarmamalı Yoklukta Sabretmeli!

Erdoğan’dan üstü kapalı “ekonomik kriz” mesajı: Müminin görevi varlıkta şımarmamak, yoklukta sabretmek. Bu sefer direk yorumumu söyleyeceğim: Siz varken de yokken de delilercesine israf ediyorsunuz sonra “mümin kardeşlerinizden” sabır bekliyorsunuz. İnsanlar geçinemiyor iş bulamıyor intihar...
  16. Uygâr

Erdoğan: Bu Hayatın Albenisine Kapanmayın!

Erdoğan: Bu hayatın albenisine kendisini kaptıran insan, dünyasını da ahiretini de kaybeder. Ben bu söze tek şu fotoğrafı göstermek istiyorum. Bu arada haberleri yazarken başlık bulamıyorum la :D
  17. Uygâr

Cüneyt Özdemir İmamoğlu Röportajı

Cüneyt Özdemir'den İmamoğluna: Ekrem Beyi, siz ilk seçildiğinizde Belediyenin başına geçince büyük bir israf var dediniz 732 aracı ''Yeni Kapı'' Meydanında sergilediniz, bugün ise 1851 araç kiralama ihalesine giriyorsunuz! Maalesef devamında kullanılan cümleleri bulamadım. Evet bu konu hakkında...
  18. Uygâr

Hekimler Ek Ödemelerini Alamadıkları İçin Protestolara Başladı!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ndeki hekimler, ek ödemelerini alamadıkları için protestolara başladı. Yaklaşık 100 hekim ek ödemelerin verilmesi ve çalışma koşullarının düzeltilmesi talebiyle hastane içinde yürüyüş gerçekleştirdi. Evet bu konu hakkında yorumlarınız nedir? Benim tek...
  19. Uygâr

İmamoğlu İle Yapılan Röportaj

İmamoğlu: Biz 1 yılda 6 metro hattına başladık. Yurtdışından kredi buluyoruz ama görevleri olmamasına rağmen birçok sektöre kredi verenler İBB’ye 1 lira kredi vermiyorlar! Gerekçe değil bizim için, ancak “Engellendiğimiz” NET. Evet bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar adam burada...
  20. Uygâr

Yerli Aşılarda İnsan Çalışmalarına Geçiliyor

Erdoğan: Yerli aşı geliştirme çalışmalarında oldukça ileri bir düzeye gelindi. Önümüzde ki hafta insan çalışmaları için bin doz aşı üretilmiş olacak. Evet haberler ardı ardına geliyor, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yine televizyonda duydum haber sayfaları yazdığı anda bende kaynak...
Top Bottom