Arama sonuçları: *

1. leroxy

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni anayasa için harekete geçebiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada yeni anayasayı tartışmanın zamanının geldiğini söyleyerek, "Önümüzdeki dönemde yeni anayasa için harekete geçebiliriz." ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan...
  2. leroxy

Taksiciler, UBER İçin Yargıtay'a Başvurdu!

UBER'in Türkiye faaliyetlerine yeniden başlayacak olmasından pek de hoşnut olmayan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, konuyu yargıya taşıdı. Temyize giden dosyada Yargıtay'ın istinaf mahkemesinin kararını bozma ihtimali bulunuyor. Dünyanın en popüler VIP taşımacılık servislerinden biri olan...
  3. leroxy

50 lira neydi, ne oldu? | Türk lirası: "Bozdurulduğu anda eriyor"

+90 Bu işi çok iyi yapıyor. Mutlaka İzleyin. Bilgilenelim Biraz. @zbabomen reis bence tepkiyi değiş çünkü önceki konu tutmayınca düzenledim .d
  4. leroxy

Türk Telekom'dan Deprem Açıklaması

Bugün müydü geçtiğimiz gün müydü hatırlamıyorum ancak bir depremzede, Türk telekom'un iptal işlemi için cayma bedeli istediğini bir videoda belirtmişti. Ve hala Twitter'da Trend Topic durumda. Olaydan sonra telekomun açıklaması: Yani eğer ki izmir'de evinizde ufak da olsa bir hasar var ise...
  5. leroxy

Gece Yaşanan İnternet Kesintileri Hakkında

Yaşayanlar vardır. Gece saatlerinde Türk Telekom ve KabloNet Hizmet Verememeye Başlamıştı. Sorunun Kaynağının Benim de Sizlere Bahsettiğim Gibi Planlı Çalışmalardan Kaynaklı Olduğu Söylendi...
  6. leroxy

Dolu Uyarısı / Şiddetli Sağanakta PC Kapatılmalı Mı ?

İstanbul, İzmir Ve civar şehirler için Dolu uyarısı yapıldı. sabah yağmaz diyorduk ama şu an saat 3 olmasına rağmen hava kapkaranlık evde ışık açıyoruz. ve az önce (saydım) yaklaşık 12 saniyelik bir gök gürlemesi yaşandı. Harbiden yağacak gibi 20dk önceki halden çok farksız gökyüzü. lütfen...
  7. leroxy

Skor Tahminleri / Rangers - Galatasaray Maçı Teve2'den Şifresiz Yayınlanacak !

Rangers - Galatasaray / Bugün 21.45'te TEVE2'de. UltrAslan Sağolsun Gençlik Ve Spor Bakanlığıyla İletişime Geçmiş. Maç, TEVE2 Kanalından 21.45'te yayınlanacak. Ki Televizyon Kanallarının İçerisinde Kanal D Olan Varsa Teve2 Promosyonlu Olarak Yanında Geliyordu. Skor Tahminleriniz Neler ...
  8. leroxy

S Sport 2 Ve EDGEsport Tivibu'da.

Türkiye’de basketbol heyecanını ekranlara taşıyan, Basketbol Süper Ligi, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin yayın haklarının sahibi Tivibu, yeni sezonda S Sport2 ve EDGEsport kanallarını da izleyicisiyle buluşturacak. S Sport ile İngiltere Premier Ligi’den...
Geri