Arama sonuçları: *

1. tunahangenç

güncel ve doğru haber yapan twitter hesabı önerir misiniz?

soru başlıkta
  2. tunahangenç

artık dünyanın en zengin insanı jeff bezos değil!

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/tesla-ve-spacexin-patronu-elon-musk-dunyanin-en-zengini-oldu,Jmr-N3YhkkagN5T8snpmQw elon musk tahta oturdu ne düşünüyorsunuz?
  3. tunahangenç

2021 gümbür gümbür geliyor

ingiltereden ülkemize gelen 15 kişide mutasyonlu virüs tespit edilmiş yavaştan başlıyoruz maskelerinizi sıkı bağlayın
  4. tunahangenç

2021 de ekonomi sizce nasıl olacak?

sizce pc ps fiyatları nasıl olur ekonomi düzelir mi ne düşünüyorsunuz?
  5. tunahangenç

bilim kurulunda ne konuşuldu?

ucuza aşı aldık diğer ülkelerde daha ucuza aşı aldık biraz daha ucuza aşı aldık gençlerin canını hiçe sayarak ucuza aşı aldık bunlar konuşuldu ben hakkımı helal etmiyorum içimdeki nefretide buraya yazabildim anca bize bu stresi yaşatan kim varsa Allah a havale ediyorum teşekkürler
  6. tunahangenç

bilim kurulu toplantısı 17:00

bugün bilim kurulu toplantısı olucakmış masa da virüsün mutasyona uğramasını konuşup ek tedbirler alınacak mı diye konuşulucakmış sizce okullarla ilgili bir kısıtlama gelir mi saat 17:00 bilim kurulu toplanıcak 19:00 da açıklama yapılacak
  7. tunahangenç

dominos paket servis kaça kadar

dominos hafta içi kaça kadar paket servis yapıyor bir instagram haber sayfasında artık paket servis 10.00 dan 00.00 kadar olucağı söylendi doğru mudur?
  8. tunahangenç

sokağa çıkma kısıtlaması hakkında genelge

https://www.icisleri.gov.tr/koronavirus-ile-mucadele-kapsaminda-sokaga-cikma-kisitlamalari---yeni-kisitlama-ve-tedbirler-genelgeleri böyle bir genelge var bilmeyenler kafası karışanlar okuyup bilgilenebilir iyi günler.
  9. tunahangenç

65 yaş üstü hafta sonu dışarı çıkabiliyor mu

ben bu olayı hala anlamadım 65 yaş üstü çıkabiliyor mu hafta sonu
  10. tunahangenç

sizce virüs artacak mı?

virüs artar mı sizce okulların açılmasına az bir zaman kaldı bana hiç gidicekmişiz gibi gelmiyor okula
Geri