Arama sonuçları: *

1. TahaCel

İnstagram Çoğu Kişinin Hesabını Kısıtlamış

İnstagram cogu kisinin hesabi kısıtlanmış neden acaba bende olmadi ama cogu herkes oldu halada var instagram bunla dolu
  2. TahaCel

Seçimde 1.tur 2.tur olayı nedir ??

Instagram da gördümde yorumlara sordum birileri anlatti ama anlamadim cumhurbaskani seciminde 1.tur 2.tur nedir
  3. TahaCel

Yeni rezerve 135 milyar metreküplük doğalgaz

Yeni rezerve 135 milyar metreküplük doğalgaz Bulmusuz gene nerde buldumuzu unuttum bir şey dedi ama anlamadim ne düşünüyonuz 1622828371 Genelde siz açarsaniz bu sefer ben actim hizli oldum fkfng
  4. TahaCel

Bir mekana otura biliyormuyuz??

Bir lokantaya gitsem oturuo döner yiye biliyormuyum yoksa gel al mi
  5. TahaCel

intagram hesapı kapattıran resmin sırrı çözüldü

Evet diğer konuda gordunuz fotonun sırrı buymuş Olay resim degil resimi kullanarak yapilan kötü oyun Isterseniz izleyn ama ben yinede anlatım anladım kadarıyla Şimdi bir tane adam bu resmi profil resmi yaparak internet üzerinden birilerini kandirip kandira bildigini srnle oyun oynaciz...
  6. TahaCel

intagram paylaço sırrı

Bu aralar çok gündem oldu bir tanr paylaco fotosu var o fotoyu intagram profili yaptin an hesabin kapatiliyor sizce nedeni nedir fotoyu buraya koymaya korktum biseu felan olur isteyen özelden yazabilir
  7. TahaCel

25 kasım korona virüs tablosu

Arakadş intagramda son 24 saate vaka 28 bin diyolar internete yazdım cevap bulamadim doğrumu bu haber
  8. TahaCel

Sizce okullar açılcak mı

Evet sizce soru yukarda
Geri