Arama sonuçları: *

1. Hudzell

🔴Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Gözaltına Alındı

Ahmet Özer’in gözaltına alınmasının nedeninin terör soruşturması kapsamında PKK ve KCK ile bağlantılı olduğu, terör örgütü üyeliği suçu işlediği, teknik ve fiziki takip yapıldığı ve banka hesabının incelendiği belirtildi. Emniyet yetkilileri, Özer’in hem evinde hem de Esenyurt Belediye binasında...
  2. Hudzell

🚨İDDİA Hükumetin yasaklarının amacı eyleme sebebiyet vermek (?)

Siz ne düşünüyorsunuz ?
  3. Hudzell

Sivil Trafik Polisi Ekibi Kanunları Çiğnedi (?)

Oğuz Alper Öktem'in (Martı'nın Kurucusu) 27.06.2024 tarihinde paylaştığı videoda açıklaması üzerine ;
  4. Hudzell

"Mantıklı" sağcı görüşlü kullanıcılar, bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Yapacağınız yorumlar öznellik belirtmeyip objektif olmalıdır. Kıyaslamaya gerek yok ülkede teröristle iş birliği yapmayan bir ben kaldım. Ben sadece buna yorumunuzu bekliyorum. Hem başka bir perspektif kazandırmış olursunuz böylece. Teşekkürler. Sağ veya solcu kimse birbiriyle boşuna...
  5. Hudzell

Boşanacağı karısını araca bindirmeye çalışınca sokakta geçen hitman yardım etti

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  6. Hudzell

İnceleme - Kıraathaneye gidip gündemi konuştum (Riskli oldu)

Öncelikle bu konu herhangi bir tartışma başlatmak, tahrik etmek veya hakaret etmek amaçlı değildir. Sadece bir kesimin yorumlarını aktarmak ve sizlerin yorumlarını almak istedim. İnsanları partilerine göre değil, yorumlarına göre yargılarım ve size de bunu tavsiye ederim. Evet, işim...
  7. Hudzell

Rusya, Ukrayna'yı işgal etmeyi planlıyor

Bu bir söylentidir, ancak olması ihtimali az çok bakınca yüksek zaten. Siz ne düşünüyorsunuz ?
  8. Hudzell

"Hik Online" adlı saadet zinciri patladı, 100 Milyonluk vurgun !

Hakkında pek bilgi sahibi olamadığım, kısa bir geçmişi olan bu uygulama üyelerine yüksek kar ve günlük kazanç vaadi ile her gün yeni üyeler çekmeye devam etti. 5 bin TL'ye 5 bin TL bonus gibi "fırsatları" olan bu uygulama araştırmalarıma göre çıkalı 2 ay olmuş, daha önce takashimaya adlı...
  9. Hudzell

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: "Yunanistan'ın uçak talebini var..."

Sadece 2 görsel atacağım yorum sizin. Pakdemirli'nin hakkındaki tweet doğrudur, google'da aratınca kaynaklar çıkıyor. benim düşüncem : Kendi işimiz bitmiş gibi davranmaları saçmalık.*
  10. Hudzell

Sedat Peker'in videolarının yayınlandığı Sedatflix adlı site yapıldı !

Herşeyden önce bu bir reklam konusu değildir ilgimi çektiğimden paylaşıyorum açıkcası sitenin tasarımını beğendim kim yapmışsa eline sağlık :D peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? https://sedatflix.com Uyarı : Bu konu uzaktan yakından siyaset amaçlı olmamakla beraber herhangi bir şahıs...
  11. Hudzell

Yüz yüze eğitim başlıyor ! Peki siz gidecek misiniz ?

Dostlar MEB yeni bir karar ilkokul öğrencileri için yarın başlayan, ortaokul ve liseliler için 7 Haziran'da başlayacak haftada 2 günlük, seyrek nüfuslu bölgeler için haftada 5 günlük yüz yüze eğitim olacağını söyledi. Zorunlu olmayan bu eğitim 2 Temmuz'da bitecekmiş. Peki siz yüz yüze eğitim...
  12. Hudzell

Telafi sınavları ertelendi !

dostlar an itibariyle okul gruplarına sınavların iptal olduğu duyurusu yapıldı herkese geçmiş olsun ilerleyen dakikalar resmi bir açıklama da gelecektir diye düşünüyorum konuya bana gelen mesajı da ekleyeceğim dostlar EDİT: ileri zekalı hocamız mesajını sildi ve "pazartesi günü sınav ertelendi...
  13. Hudzell

Kripto paralara vergi geliyor !

Evet yanlış duymadınız bitcoine 1 değil hem de 2 vergi geliyor. Daha önce Maliye, Sermaye Piyasası Kurulu ve Merkez Bankası, kripto paraların nasıl sınıflandırılacağı üzerinde değerlendirmeler yapmıştı. Kripto paraların nasıl konumlandırılacağı konusu tartışma konusu olmaya devam ettiği için...
  14. Hudzell

Microsoft hayatını kaybedenlerle konuşabildiğiniz bir teknoloji patenti aldı !

teknoloji devlerinden biri olan Microsoft, geçtiğimiz günlerde Ölü insanlarla konuşmamızı sağlayan bir sohbet robotu patentini aldı. Elbette ölü insanlarla gerçekten konuşmuyorsunuz, bu başka bir teknolojinin konusu. Microsoft'un patentini aldığı teknoloji; hayatını kaybetmiş bir insanın...
  15. Hudzell

NVDIA Geforce Now Türkiye Sunucusu Açıyor !

Turkcell'in yeni oyun platformu Gameplus iş birliği ile NVIDIA GeForce Now, Türkiye sunucuları üzerinden yeni bir deneyim sunmaya başlıyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Türkiye'de bulut tabanlı oyun sektörü için önemli bir adım attıklarını belirterek...
  16. Hudzell

E hani rtx 3050 serisi ?

dostlar nvdia yayınında tek rtx 3060 kartını açıkladı onu da şubat sonu gibi marketlerde göreceğimizi söyledi bilginize açıkcası ben rtx 3050 ya da 3050 TI bekliyordum hevesim kursağımda kaldı :(
  17. Hudzell

Antalya'da deprem oldu !

antalyada deprem olmuş antalya'da ki dostlarımıza geçmiş olsun afad'ın tweet'ine göre deprem şiddeti 5.2 Büyüklük : 5.2 (Mw) Yer : Akdeniz, 38.52 km. Gazipasa (Antalya) Tarih-Saat : 05.12.2020, 15:44:42 TSİ Enlem : 36.0906 N Boylam : 31.9041 E Derinlik : 77.58 km
  18. Hudzell

Güney Afrikalı Bilim İnsanları Güneşi Karartmayı Teklif Ediyor !

Güney Afrikalı bilim insanları, atmosfere bol miktarda sülfür dioksit gazı pompalayarak bulutlar oluşturmayı ve "Güneş'i karartmayı" planlıyorlar. Bilim insanlarının daha az Güneş ışığı gelmesi yönündeki çalışmalarının nedeni ise su kaynaklarını koruyabilmek. Güneş’i karartma planı dahilinde...
  19. Hudzell

Yeni ekonomi bakanı h.o

yeni ekonomi bakanı hepimize hayırlı olsun umarım dolar düşer de rahatça sistem toplayabiliriz
Geri