Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

4 gün okul 3 gün tatil konusu nedr ?

Bir süredir haber kanallarında böyle yazılar var. Kesin ve gübenilir kaynak paylaşırsanız sevinirim. Bu olay doğru mu ?
  2. Dolar Bey

Motosiklet, bisiklet ve scooter sürücülerine reflektifli yelek zorunluluğu

Bu kural akşamları geçerlidir. Artık trafikte motosiklet, bisiklet ve scooter sürücülerinin reflektifli yelek takmaması halinde idari para cezası uygulanacak. KAYNAK
  3. Dolar Bey

Artık Tecavüz Olaylarında "Sadece Somut Delil" Aranacak

Az önce bir haber duydum. Çocuk istismar veya tecavüz olaylarında SADECE SOMUT DELİL aranacakmış. Somut delil ne demek ? Kamera kaydı veya açık açık belli olan şeylere deniyor. Yani eğer 9-10 yaşındaki bir çocuk taciz edilirse biri çıkıp derse "Ben gördüm çocuk taciz edildi" bu kabul...
  4. Dolar Bey

1 Euro 10 TL anlık

Herkese geçmiş olsun ama nolacak bu ülkenin hali bilmiyorum Edit:Şuanda 10,00
  5. Dolar Bey

Türkiye 2023'de ne olacak ?

KONU CİDDİDİR İRONİ DEĞİL Neler olacak az çok biliyoruz uzay vs. Peki fazla değinilmeyen neler gelişir ? Fikirlerinizi bekliyorum
  6. Dolar Bey

Sizce coğrafya kader mi ?

Aslında sormaya gerek bile yok ama çevremde duyuyorum coğrafya kader değildir diye size sormak istedim. Sizce coğrafya kader midir ? Aslında çalışırsak kader olmaktan çıkar ama önümüzü kapatan gereksiz hırslı insanlardan dolayı bir şey olamıyoruz.
  7. Dolar Bey

Sagopa Rap'mi HipHop'mu ?

Sagopa'yı severek dinlerim ama bence hiphop Sizin fikiriniz nedir ?
  8. Dolar Bey

Dünyanın en güçlü hava kuvvetleri (2020)

10.Mısır Toplam hava gücü: 1054 Savaş Uçağı: 215 Savunma bütçesi: 11,2 milyar dolar 9.TÜRKİYE Toplam hava gücü: 1055 Savaş Uçağı: 206 Savunma bütçesi: 19 milyar dolar 8.Fransa Toplam hava gücü: 1229 Savaş Uçağı: 269 Savunma bütçesi: 41,5 milyar dolar 7.Pakistan Toplam hava gücü...
  9. Dolar Bey

Whatsapp'a rakip uygulama

Aslında yapması çok zor ama whatsapp bir anlaşma getirdi ve birçok kişibunu reddetti Bende bu uygulamaya rakip güvenli mesajlaşma uygulaması çıkaracağım sadece mesajlaşma Whatsapp'a güvenmeyenler için SİZCE TUTARMI ?
  10. Dolar Bey

18 yaş altı bereber yasağı varmı ?

Varmı ? şuanda değil yarın yasak olmadığı sırada
  11. Dolar Bey

Çıkma yasağı bana varmı anlayamadım ?

Arkadaşlar ben 13 yaşındayım ve babamla beraber kendi işimize gidiyorum evde durmak gerçekten fazlasıyla sıkıcı1 hafa tatilde var saçma bir şekilde İzmir de oturuyorum şuan dışarıda olmamammı gerekiyor Not:Maskemi çıkarmıyorum : )
Top Bottom