Arama sonuçları: *

1. 58_BaBaKoK

CD PROJEKT RED hacklendi !

Arkadaşlar şuan CD Projekt Red birçok verisi bir siber korsan tarafından ele geçrilmiş Ele geçirdiği bilgileri halka açmakla firmayı tehdit etti ve pazarlıklara başlamasını istedi aynı zamanda 48 saat süre verdi bunu üzerine CD Projekt Red resmi açıklama yaptı ve siber korsanın notunuda paylaştı...
  2. 58_BaBaKoK

Askeri ve Savunma ile ilgili gelişmeler Siyaset ÜSTÜDÜR !

Evet bu konuyu açtım sebebi savunma sanayi ile gelişmelere laf eden ve boş boş konuşan bir kitle var sen burda askeri gelişmelere laf edemezsiniz ! burda söz konusu ülkenin güvenliği istikrarı ve hedefidir gidipte bu gibi gelişmelere laf etmeyin lütfen burda ülkenin güveliği için nöbet tutan...
  3. 58_BaBaKoK

Aşı hakkında ne düşünüyorsunuz ?

evet ne düşünüyorsunuz ?
  4. 58_BaBaKoK

Coronavirus aşısı olacakmısınız ?

Merhabalar artık benim pc psu lazım şu parça ne yapmam lazım diye kafa şişirmeyeyim diye artık gündemi konuşayım dedim başlıkta gördüğünüz gibi siz coronavirus aşısı olucakmısınız ? Benim cevabım hayır, asla olmam sebebi ise böyle entrikalar dönüyor hastanede yaşlılar ilaç yüzünden ölmelerimi...
  5. 58_BaBaKoK

Epic games'in ücretsiz yapacağı oyunlar

Merhabalar bugün bu konuyu seçiyim dedim pc toplamayla ilgili soru sormak istemiyorum artık kursağımda bıraktılar piyasasdan haberi olamayan adamlar fiyat uçuruyor 400TL'lik ekran kartını 900TL'ye satıyorlar Neyse Epic Games'in ücretsiz yapacağı oyunlar sızdırıldı diyorlar Oyunlar şunlarmış ...
Top Bottom