Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

Türkiye İşçi Partisine Sormak istediğiniz soruları bu konu altında toplayalım

Arkadaşlar Mevzular Açık Mikrofon a katılacak olan tip partisine sormak istediğiniz sorular varsa bu konu altında toplayabiliriz sorularınızı sormaya çalışacağım
  2. TeknoPiyon

Ahmet davutoğluna sormak istediğiniz soruları yazabilirsiniz

arkadaşlar mevzular açık mikrofonda ahmet davutoğluna sormak istediğiniz soruları bu başlık altında yazabilirsiniz 23.09.2022 saat 20.00 a kadar bu konuyu yükselticem
  3. TeknoPiyon

Endonezya'da büyük patlama Alev Alev yanıyor!!!

Arkadaşlar gece saatlerinde 12.20 gibi Endonezya nın en büyuk petrol rafinerisi olan balgon rafinerisi patla(TIL)dı. Günde 125bin ham petrol varili doldurabilme kapasiteliydi bunun içinde Rusya'nın olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam çünkü rusya rafinerisi batmak üzereydi ben batarsam o...
  4. TeknoPiyon

Milli Eğitim Bakanlığı ne yapmaya çalışıyor

arkadaşlar büyük bir sorunum var ben istanbulda yaşıyorum ve sinopta sınav olmam gerekiyor fakat sinopun vaka sayıları çok fazla olduğundan iptal olma ihtimali varmış ve ben yarın sinopa gidicem ve pazartesi sınavlar iptal olmuş derlerse ben ne yapıcam 1614326045 iptal ediceklerse etsinler şu...
  5. TeknoPiyon

Twitter 1Milyon Tweet Bulunan #DuyBiziZiyaSelçuk etiketini sildi

arkadaşlar az önce twitterda 1m olan tagı 1 f5 le sildiler hatta yok ettiler direkt twitter yine işinde :D
  6. TeknoPiyon

Göbeklitepe'deki monolit ve Türkiye'nin aya gidişi

Arkadaşlar biliyosunuzki 3 gün önce Göbeklitepede bir monolit ortaya çıktı ve üstünde "Gökyüzüne Bak, Ayı gör " Yazıyodu ve monolit dün kayboldu ve bugün sayın cumhurbaşkanımız 2023 yılında aya ayak basılcanı söyledi Sizce gizemli monolit ve Cumhurbaşkanının duyurusu bağlantılı olabilir mi...
  7. TeknoPiyon

Berat Albayrak'ın kaybettiği 140 milyar TL

Konu geçerliliğini yitirdi Gerçek olmadığı aşikar
Top Bottom