Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Sözde mağarada 188 Yaşında Canlı Biri Bulunmuş

Bu insan gerçek mi saçına bakarsak öyle duruyor ve fiziksel olarak da öyle ama bu yaşa kadar nasıl yaşamış inanılır gibi değil 😂 ineğe taparsan böyle olursun Düzenleme : Adam 111 yaşındaymis https://www.facebook.com/share/v/MYngDp6f9QwfBnnk/
  2. Kürşat K.T.K

İstanbul ' da Ulaşıma Zam 20TL Oldu

Evet yine ve yeni bir zam daha 17.5tl olan tam basım ücreti 20 TL öğrenci ise 12tl oldu Ekrem de olsa Tayyip de olsa zam oluyor arkadaş kurtuluş yok
  3. Kürşat K.T.K

🚨 SON DAKİKA 🚨 M.B GÖREVDEN AFFINI İSTEDİ

Merkez Bankası başkanı görevden affını istemiş bana kalırsa nedeni faiz artışı yaptığı için baştakiler rahatsız oldu artık yeter dediler.
  4. Kürşat K.T.K

BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN

Bu ülke için bu bayrak için bu toprak için bizim için canını siper eden o yiğitlerin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz biz sıcacık yatagimizda yatarken onlar soğuk kar kış ayaz demeden vatan nöbetindeler hani diyoruz ya "Bu ülkede yaşanmaz artık" onu demeyin ekonomi kötü diye bu yiğitler bırakmadı...
  5. Kürşat K.T.K

DEPREM Mİ OLDU HİSSETTİM BEN

İstanbuldayim koltukta uzanıyordum hissettim koltuk kaydı biraz deprem mı oldu
  6. Kürşat K.T.K

3 Aralık Dünya Engelliler Gününüz Kutlu Olsun

Sevgili engelli kardeşlerim Dünya Engelliler Gününüz Kutlu Olsun iyiki varsınız topluma kazandırılmaniz bizi çok mutlu ediyor haklarınızın eşit bir şekilde diğer insanlar ile aynı şekilde sağlanmasını temenni ediyorum sizi her alanda destekliyorum sağolun var olun 🥰
  7. Kürşat K.T.K

🇹🇷 ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ 🇹🇷

Bu büyük cumhuriyete katmış olduğun değerler için şükranlarımızı sunuyoruz bu ulus seni asla ama asla unutmayacak,unutturmayacak hep aklımızda kalacaksın saygılarımızi sunuyoruz 🙏🇹🇷
  8. Kürşat K.T.K

👻 Esad Suriyelileri Çağırıyor 👻

Esad açıklama yapmış vatandaşlarımız ülkesine dönerse ücretsiz ev verilecek,iş imkanı sağlanacak,hane başına 1000 dolar yardım yapılacak ve ev eşyası yardımı da olacak ama bizim hükümet bırakmaz bunları gitsin onlarda zaten gitmez o ayrı mesele Adam şunu da söylüyor erkekler askere alınacak ee...
  9. Kürşat K.T.K

Hdp Kılıçdaroğluna Destek Veri̇yor

Ne olacaktı ki zaten ha HDP(PKK) ha şimdiki CHP aynı şey benim başkanım ne diyor bu ülkede iktidar sorunu var evet ama ondan önce muhalefet sorunu var ikisini de çözeceğiz adam ya inşallah hocam geliyor
  10. Kürşat K.T.K

Son Dakika🚨Meral Akşener Masaya Döndü

Ne masaymis arkadaş bir anlaşmaya varamadılar kendi içlerinde daha kriz oluşuyor ülkenin başına gelince Allah bilir ne olacak Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavas'in Cumhurbaşkanı yardımcılığı olma teklifini kabul etti 6 li masa yeniden bir araya geldi umudumuz MUHARREM İNCE hepsini...
  11. Kürşat K.T.K

🚨SON DAKİKA 🚨6'LI MASA YIKILDI

Olması gereken oldu Meral Akşener çekildi zaten girmesi hataydı bunun tek başına aday ile çıkacaktı neyse iyi oldu bu şimdi ortalık kızıştı yerlerinizi alın 😃
  12. Kürşat K.T.K

Deprem Olmuş Ses Çıkarmış Bu Sefer

Gençler deprem olmuş merkez üssü İstanbul ama ses çıktığı söyleniyor önce sonra alttan bir kere vurduğu sizde durumlar Nedir "Rabbim Bizleri Korusun Ya Büyük Bir Sınav Bu"
  13. Kürşat K.T.K

Öneri 💲Yatırım Tavsiyesi 💲

Gençler sizlerden yatırım tavsiyesi istiyorum evet yanlış duymadınız "ytd değildir" demenize gerek yok sadece merak ediyorum neler yapılabilir bir miktar param var biraz güzel bir rakam söylememe gerek yok onu sizce ne yapmalıyım aklıma altın hesabı açıp oraya atmak geldi sizin fikriniz nedir...
  14. Kürşat K.T.K

BEDELLİ ASKERLİK 150 BİN TL OLUYOR

Bedelli askerlik ücreti 150 bin TL oluyor arkadaşlar hadi hayırlısı
  15. Kürşat K.T.K

2023 Yılı Trafik Cezaları Belli Oldu

Yeni cezalar
  16. Kürşat K.T.K

YKS ÖĞRENCİLERİ TERCİH MOTORU KARİYER.NET

Gençler kariyer.net çıkarmış bilgilerinizi girin sizlere uygun üniversiteleri listeliyor belki işinize yarar linkini bırakıyorum https://www.kariyer.net/tercih-motoru/
  17. Kürşat K.T.K

Umarım Bu Gerçek Olmaz

İGA nin %51 lik hissesini Katarlara satmışlar diye söylenti var abim orada çalışıyor güvenlik görevlisi olarak onlara bilgi gelmiş satılırsa şaşırmıyiz tabii ki Hayır bunların olayı bu hep satarlar zaten yazık be bu gençliğe bu güzel Ülkemize umarım düzeliriz en kısa zamanda hiç iyiye gitmiyor
  18. Kürşat K.T.K

Bedelli Askerlik 80.065TL Oluyor

Allah tan ben 56.500 TL iken yaptım başvuruyu bedelli yapmak zorunda olanlara hayırlısı olsun
Top Bottom