Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

İzmir'de Ölen Yaşlı Amca

Sokak köpeği olsa anında barınağa alır yardım ederlerdi konu insana hizmet olunca suspuslar yazık
  2. Margot Robbie

🗞️ Özgür Özel'in Açıklamaları

Ülkeyi şunların yönettiğini bir düşünsenize 😀
  3. Margot Robbie

Hayırlı Cumalar 🌸

Hayırlı Cumalar insanlar 🤲🏻🕌
  4. Margot Robbie

İran, İsrail'i Vurduğu Yerleri Paylaştı 😱

Capcut ile anlaşmalı İran medyası, İsrail'in stratejik yerlerini vurmadan öncesini ve vurduktan sonrasını paylaştı 😱🤜🏻🔥🔞☢️⚠️💢💥💨
  5. Margot Robbie

🗞️ En İyi Haber Kaynağı (Anket)

Evet anket biraz kısıtlı o yüzden yorumlarda da belirtebilirsiniz.
  6. Margot Robbie

Google'a Margot Robbie yazınca çıkan efekt

Google'a Margot Robbie yazıp aratınca böyle bir efekt çıkıyor. Barbie'yi oynadığı için. Başka var mı buna benzer efektler geçmişte veya şimdi oldu mu merak ettim.
  7. Margot Robbie

⚽ Şenol Güneş'in Yorumu

Şenol Güneş: Gaziantep FK ile Hatayspor şu an nerede antrenman yapıyor? Riva'da antrenman yapıyorlar. Eee geçen sene de yapabilirlerdi. Bunu söylemekten niye rahatsız oluyorsunuz?" Yorumum: Beşiktaş küçüle küçüle yok oldu 😀 Deccal Ahmet Nur Çebi de buna benzer açıklamaları yüzünden daha önce...
  8. Margot Robbie

Elon Musk'ın Yaptığı Doğru mu?

Gelen kısıtlamanın sebebini de sosyal medya bağımlılığını azaltmak için yaptığını söyledi, ailenizle vakit geçirin demek istiyor. Bence güzel bir uygulama gibi dursa da insanları bu şekilde sosyal medyadan uzaklaştıramazsın. Ailesiyle sevdikleriyle vakit geçirecek olan zaten geçirir. Kısıtlama...
  9. Margot Robbie

İmamın "Pedofili" Yorumu 🤡

Şaşırtmadı #2 🤡 Arkadaşlar bundan sonra seri yapmaya karar verdim. Pedofili ve tacizi: "Çocuğun kolu, göğsü, her tarafı açık. Ondan sonra pedofili suçtur" diyerek savunan imam gözaltına alındıktan sonra SERBEST bırakıldı...
  10. Margot Robbie

Tacizci İmam Tutuklandı 🤡

Şaşırtmadı 🤡 https://www.ntv.com.tr/turkiye/tacizci-imam-tutuklandi,054-0oPJ-0iMTi4tmdRo1Q Bir insan o yaştaki çocuğunu Kur'an kursu denen ve Kur'an kursuyla alakası olmayan yerlere niye gönderir ki, çocuk oradan ne öğrenecek, aileler ne medet umacak. Cahilliğin nirvanası
  11. Margot Robbie

Milli Mücadele

1. Dünya Savaşı sona ermişti ve Osmanlı Devleti yenik ayrılmıştı. 1. Dünya Savaşı'nın sonucunda yapılan Mondros ateşkes antlaşması Osmanlı Devleti için çok ağır şartlar getiriyordu. Mondros Ateşkes Antlaşması bazı maddeleri: Çanakkale ve İstanbul boğazları açılacak. Karadeniz'e serbestçe...
  12. Margot Robbie

Yardım Bu Adam Harbi İyi Değil

Tweet'i özür dileyip silmiş. Bir insan daha ne kadar rezil olabiliyor diyorsun daha çok rezil oluyor.
  13. Margot Robbie

Saçmalığın Daniskası 🤡

Suudi Arabistan'da Doktora öğrencisi olan Salma al-Shehab Twitter kullandığı için 34 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Suudi Arabistan'da kadınları "memeli canlı" olarak gören bu zihniyete karşı çıkan, kadın haklarını savunan ve bazı muhaliflerin Tweetlerini Retweetlediği için suçlu bulunan...
  14. Margot Robbie

Öneri Yeni Üniversiteli, Come Here!

Yeni Üniversiteliler, akrabası arkadaşı üniversiteye girecek olanlar, aklınızda soru işareti kalmaması için bir rehber hazırlamaya kadar verdim. Bundan sonra olacaklar için sizi bilgilendirmek istedim. 1-) Üniversite kayıtları 22-26 Ağustos tarihleri arasında olup elektronik kayıtlar...
  15. Margot Robbie

2023'te Oy Kullanabilecek misiniz?

Forumda hep görüyorum, şuna oy atarım, buna basarım, onu yatırırım diye sahte ahkam kesiyorlar. Lakin bir sıkıntı var, yaş 18 değil. Gerçek oy kullanabilecekleri görelim bakalım. Ha 18'den büyüksünüzdür oy kullanmayacaksınızdır, o zaman da "Hayır'' diyip sebebini belirtebilirsiniz. Konuda...
  16. Margot Robbie

Günümüz Dinozorları 🦖

İYİ Parti aşırı kaliteli bir video yapmış. İzlemenizi tavsiye ederim. Video ile ilgili yorum ve görüşlerinizi de belirtebilirsiniz.
  17. Margot Robbie

Ronaldo Galatasaray'da mı 😳

Yoksa... yoksaaaa.. SİİİÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ❤️💛
  18. Margot Robbie

1-15 bin ₺ Burs Veren SBTÜ

YKS'de 50 bine giren ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini tercih edenlere 15 bin liraya kadar burs verilecek. İlk 500 - 15 bin ₺ burs + Dizüstü Bilgisayar 500-1000 arasına 10 bin ₺ burs + dizüstü bilgisayar 1000-5000 arasına 5 bin ₺ burs + Dizüstü Bilgisayar 5000-10000 arasına 2.5...
  19. Margot Robbie

Ağrı'da AKP'li BLD Başkanı ve Korumaları

Burası dağ başımı diyecem de, Ağrı olunca dağ başı oluyor herhalde. Haberin detayları: Yerel medyada yer alan habere göre, Ağrı 1970 Spor'un devri, belediye başkanı Savcı Sayan ile kulüp başkanı Mehmet Yıldırım arasında kavgaya neden oldu. Sayan ile korumalarının Yıldırım ailesi ile bir...
  20. Margot Robbie

Rasim Özdenören Vefat Etti

Modernist yazarların başında gelen ve Yedi Güzel Adam'dan sonuncusu olan Rasim Özdenören bugün vefat etti. Cumhuriyet dönemindeki modernist yazarların başında gelen Rasim Özdenören, hikaye, roman ve deneme alanında bir çok eser vermiştir. Genellikle hikaye alanında ön plana çıkan Rasim...
Top Bottom