Arama sonuçları: *

1. @TheDark

Samsun Olayı

Ailevi sorunlarım var.Bugün samsun'da kadına şiddet olayını duydum.1 saattir ağlıyorum.Yardım edin ne yapmalıyım? Psikolojim bozuldu
  2. @TheDark

Yardım 3 günde tüm konuları nasıl çalışırım?

Hiçbir konuyu bilmiyorum.3 günde neler yapabilirim?
  3. @TheDark

Dolar ve Euro yükselişi

1 Euro eşittir 9,30 Türk Lirası 1 ABD Doları eşittir 7,86 Türk Lirası Ülke olarak kötü yerlere gidiyoruz.
  4. @TheDark

Bu olay şaka mı gerçek mi?

Kardeşine kışkırtma yapıyor Kışkırtmadan sonra açıklama Biliyorsunuz Saniye adlı youtube kanalı ''yeter artık''adlı video attı.Videoda 130.saniyede bir abla kardeşinin saçını kesiyor.Kardeşi,saçı kesilmemesi için yalvarıyor.Ondan sonra o videoyu çeken kanal açıklama yapıyor.(Anlayabilmek için...
  5. @TheDark

Fight Club 2 Hakkında Düşünceleriniz

Fight Club 2 rezil proje bana göre.Burda Massaka harbi kalitesini bozdu.Ve Massaka'dan soğdum. Reynmen'in Türkçe rap ile alakası yok.Projeye dahil etmek yanlış davranıştı. Kc Rabell alınmamalıydı.Sebebini söyleyemem.Forum kuralları gereği. Summer Cem nerden çıktı onu bilmiyorum. Ceza çok yanlış...
  6. @TheDark

İnternet ve Elektrikler gidiyor

Haber Kaç gündür elektriksisiz?
  7. @TheDark

Sadece Tiktok Kapatılsın

Twitter,Youtube,Netflix de Türkiye'de yasaklanabilirmiş.Sadece Tiktok kapatılsın yeter.
  8. @TheDark

30 Milyon Vatandaş Telaşta!

Reisler benim kardeşim tiktok kullanıyordu.Tiktok kullanıcıların bilgileri ele geçirildi.ne olcak içimiz rahat değil
Top Bottom