Arama sonuçları: *

1. C

YKS2023 Sınavınız nasıl geçtti

Arkadaşlar selam uzun zamandır kapalı olan bilgisayarımı bugün sınav bitimiyle yeniden kurdum ve bu başlığı açayım dedim. Sınavınız nasıl geçti bu yıl 2021 kıvamı bir sınav gibi geldi bana. tyt türkçe fen ve sosyal zordu aytde de mat ve biyoloji zordu. Normalde derece netleri yapıyorum ama...
  2. C

9-10-11. sınıfların sınavları iptal olabilir!

Arkadaşlar 5dk önce twitterda @ogrenc_dayansma adlı bir sayfanın attığı postu gördüm genelde dedikleri çıkıyor ve yorumlara bakılırsa mebden geldiği iddia edilen ancak resmi bir açıklama bulunmayan bir haber umarım doğrudur
  3. C

Herkesin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun iyi ramazanlar

Tüm dostlarım canlarım hayırlı ramazanlar inşallah hepimiz için güzel geçer
  4. C

Görevden uzaklaştırılan 2 polis geri döndü

Arkadaşlar Süleyman Soylunun talimatıyla geçtiğimiz günlerde uzaklaştırılan 2 polis göreve geri döndü 😎 Haber kaynağı:fbiailesi
  5. C

Hayırlı Bayramlaar !

Dostlar bu forumun ilk kurban bayramı konusu Allah tüm kurban kesenlerin kurbanını kabul etsin kasapları Allah korusun büyüklerimin ellerinden (@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @White Ravens ) küçüklerimin gözlerinden öpüyorum
  6. C

Hayırlı bayramlar !

Dostlarım öncelikle moderatörlerimiz @Abdullah Hacıgül ve @Mehmet Yılmaz olmak üzere tüm donanım arşivi forumunun bayramını kutlar, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum, umarım şu korona belasından bir an önce kurtuluruz,Tekrardan hayırlı bayramlar 🎉🎆
  7. C

DOLAR DÜŞER Mİ

Arkadaşlar yazın PC alacağım 2 ay önce baktığım kasa 4500tlydi şimdi 5100 olmuş tahminen temmuz sonu Ağustos başı gibi alacağım sizce eski fiyata iner mi
Top Bottom