Arama sonuçları: *

1. N

Hüdapar 3 vekil çıkardı

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem/son-dakika-huda-par-kac-vekil-cikardi-7684640/ Bavulları hazırlayın. 1684128717 @Realhas the Great
  2. N

Silindi

Silindi
  3. N

Ülke de neden askerler darbe yapmıyor?

Arkadaşlar bu konu başıma bela açabilir ama umrumda değil.beyler şimdi menderes ataturk ılkelerıne uymadığıiçim 1960 da askeri darbe oldu menderes asıldı.1980 dede sağ sol kavgası vardı oyuzden darbe oldu.1996 da erbakan sıyasal ıslamcılık yapıyordu.ve asker onu sıkıştırdı en sonunda istifa...
  4. N

Silindi

Silindi
  5. N

Silindi

Silindi
  6. N

Silindi

Silindi
  7. N

Silindi

Silindi
  8. N

Silindi

Silindi
  9. N

(r/place) nedir ?

Arkadaşlar her yere baktım anlamadım bazı yayıncılar izledim yok şuraya saldırıyolar yok burasını bitirdiler anlamadım beyler ben bu işi birisi guzelce anlatabılırmı
  10. N

ülkemizdeki göçmenler hakkında ne düşünüyorsunuz

ülkemizde 8 milyondan fazla sığınmacı var ama bunlar resmi rakamlar belki daha fazla da olabilir siz ne düşünüyorsunuz yani bunların aylık maliyeti 90.5 milyar mış devlet onu bize harcasa neler olur siz ne düşünyosunuz
  11. N

Silindi

Silindi
  12. N

Arkadaşlar sizce şuan yurtdışına gitmek gereklimi

Şahsen bence gerekli çünkü artık ülkede yaşamak çok zor şuanda insanlar eve gelip biraz stres atıyım diyo malum pc ve konsol fiyatlarını görüyoruz sonrageçim sıkıntısı var ama hala direnenler var. Bence türkiyenin euro ya geçmesi de lazım zaten askeri ücret yetmiyo gibi eğitim sistemide çökük...
Geri