Arama sonuçları: *

1. Furkan SıRR

Van da okullar 10 gün tatil

Van'da yaşayan varsa bilgisi olsun Van'da okullar 10 gün tatil nedeni belli değil. Ve az riskli olduğu halde ertelendi. Umarım bizim oturduğumuz yerde de ertelenir.
  2. Furkan SıRR

1 günde 3k vaka artışı

Arkadaşlar herkese merhabalar. Malum vakalar hala azalmadı ve bunu bile bile neden normalleşmeye gidiyoruz? 2gün önce vaka 9k iken dün 12k (11.800). Tahminim 1 hafta sonra yine kısıtlama gelir fakat anlamadığım nokta şu. Ben sınava gircek kişilerdenim. Bu hafta sınav başlayacaktı ve Ziya...
  3. Furkan SıRR

Sınavlar ertelenmez diyenlere gelsin

Sınavlar iptal olmayacak umitlenmeyin. Yeter evde yatıyorsunuz. Ohh gidin sınav olun diyen kardeşlerim sesiniz çıkmıyor. Bu sizlere gelsin
  4. Furkan SıRR

Sınavlar ile alakalı

Sınavlar 1 martta olacaktı fakat bilim kurulu toplantısı o gün olduğu için 2 marta ertelendi bi çok ilde valilik açıklama yaptı buna İzmirde dahil :D. Büyük ihtimal pazartesi günüde ertelenme haberi gelir. Allahtan ümit kesilmez demiştim arkadaşlar kesin bi karar yok fakat valilikler tweetter...
  5. Furkan SıRR

Son umudumuz bugün arkadaşlar

Bugün bilim kurulu toplanıyor. Sınavlar ile alakalı son umudumuz bugün. Ben çalışıyorum imkanım var şükür, fakat imkanı olmayan var koronalı olupta haberi olmayan var sınavda bi kişiye bulaşşa kim verecek hesabını. Evt sınav kaygım var fakat çalışıyorum sağlık kaygım sınav kaygısının çok üstünde...
  6. Furkan SıRR

Sınav konusunda rekor mesaj ve imza

Sınavlar ile alakalı rekor imza ve mesaj atıldı. Ertelenir mi ertelenmez mi bilmiyorum ama sınava gircek herkesin Allah yardımcısı olsun. Hakkımızda hayırlısı olur İnşallah
  7. Furkan SıRR

Bu nasıl bı çelişki?

1 vaka varken heryer kapandı kısıtlamalar oldu şimdi mutasyonlu virüs geldi 8k vaka var Mart'ta normalleşme olacakmış son dakika açıklama bu nasıl iş arkadaş
  8. Furkan SıRR

Lise sınavları ertelenir mi?

1 Mart'ta lise sınavlarının yapılması bekleniyor sizce ertelenir mi bu zamana kadar hep direkten döndük :D Ertelenmesini çok istiyorum. Büyük bı kitle zaten olmasını istemiyor ayriyaten mutasyonlu virüs 20 yaş altını etkiliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
  9. Furkan SıRR

Eğitim sistemini neden zorlaştırıyorlar?

Arkadaşlar malum Türkiyede yaşıyoruz. Türkiyeyi seviyorum fakat eğitim sistemini sevmiyorum. 11. sınıfım diğer sınıflar olsun kpss olsun tanıdıklarım çok zor diyor kazanıp atanamayan var tabi zorlamalarının sebebi bir sürü kişi olduğu için aslında herkes istediği mesleği yapsa x kişisi olsun...
  10. Furkan SıRR

Okul sınavları kesin olacak mı?

Başlıkta yazdığım gibi fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
  11. Furkan SıRR

1 vaka varken okulları kapattılar 1500 vaka varken okulları açıyorlar.

Arkadaşlar 1 vaka varken okullar kapatıldı 12 mart gibi şimdi vakalar daha da arttı kış da geliyor ALLAH korusun hepimizi. Okulları açıyorlar 2,3,4,,8,12 açılacak. Bana tehlikeli geliyor. Sizin fikirleriniz nedir?
  12. Furkan SıRR

Okulllar her yerde açılsa gider misiniz?

Arkadaşlar okullar açılsa gider misiniz? Ortaokul lise vs. Görüşleriniz neler?
Top Bottom