Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Kredi kartına taksit kalkacak söylentisi!

Bu Maliye bakanı Mehmet Şimşek insanı çıldırtacak bi açıklama yapmış neymiş bu taksit olayı dünyada sadece bizde varmış ulan bizim alım gücümüz nede diğer ülkelerle karşılaştırıyorsun bizi! Taksit kalkarsa kimse bir şey alamaz hale gelir biriktirip alayım dese enflasyon yüzünden o ürüne yine zam...
  2. Ritim Ustası

Asgari ücret açıklanır açıklanmaz yapılan zama gel!

Arkadaşlar bu anakart 2 gün önce 8300 TL ymiş şimdi 9150 TL olmuş ben bu anakartı 7300 TL ye almıştım şaka gibi gerçekten şimdiden bu kadar zam yapıldıysa sonra ki zamları düşünemiyorum 8500 TL şimdiden hiç oldu geçmiş olsun! Daha zam gelmeden etiket değişimi yapan firmalar biliyorum bunlara dur...
  3. Ritim Ustası

İBB nin hasta diye kestiği ağaçların bir kısmının sağlam olduğu ortaya çıkmış!

Evet arkadaşlar geçen bu konu hakkında paylaşım yapmıştım açtığım konu engellendi ve küfür etmeme rağmen iki defa uyarı aldım bana şimdi İBB nin hasta diye kestiği ağaçların kontrollerinde bir kısmının sağlıklı olduğu ortaya çıktı şimdi bu geziciler bir kaç ağacım yeri değişecek diye ortalığı...
  4. Ritim Ustası

İstanbul'da reklam panoları için kesilen 150 yıllık çınar ağaçları!

İstanbul'da reklam panoları için 150 yıllık çınar ağaçları kesilmiş hani nerede bu bir kaç ağacın yeri değişti diye ortalığı birbirine katan gezici Şu aralar ekonominin kötülüğünden ve bazı nedenlerden dolayı hükumete sinir oluyordum artık desteklememeyi düşünüyordum ama bu hükumetin...
Top Bottom