Arama sonuçları: *

1. F

KrakenFiles Çok Yavaş İndiriyor

KrakenFiles'te bazı dosyalar normal bazı dosyalar çok yavaş iniyor. 6 tane büyük dosyayı 10 saat bekleyerek indirmek istemiyorum. Serverleri nerede? Hangi VPN ile hızlandırabilirim?
  2. F

Gaziantep Ölü Listesine Ulaşabilir Miyim?

Hayatımdaki gerçekten arkadaşım olan tek insandan sabah 11den beri haber alamıyorum. Gaziantepde yaşıyordu ölüp ölmediğine herhangi bir şekilde ulaşabilir miyim?
  3. F

Oyuncak arabanın hoparloru nasıl bozulur?

Küçük kuzenim bir tane araba aldırdı çinin hangi fabrikasından çıktığı belli değil. Sesi de ellenmiyor full ses evde 1970te gibiyiz. Sesi babamın 2002den kalma 5+1 ses sisteminden kötü. Ödev falan da yapamıyorum. Kapattırmıyo da. Ben bunun hoparlörü görünürde hasar vermeden nasıl bozabilir?
  4. F

Proje Ödevi İçin Şarkıcı Önerisi

Başlık biraz garip gelebilir olayı açıyorum; İngilizce hocası bizden bi şarkıcıyı veya bir grubu seçmemizi istedi ve onların neler yaptığını , nerelere konu olduğunu ve kim olduğunu 3-4 parça halinde anlatmamızı istedi. Ben de genellikle phonk dinlediğim için ve phonk yapan çoğu sanatçının benim...
  5. F

Videodaki Şarkı Nedir?

video foseptik çukuru gibi seni benden başka kısmından sonra çalan şarkının adı nedir başka videolarda da duydum merak ediyordum diğerlerini bulamadım sadece bunu bulabildim. Şarkının adı nedir? 1663958891 9. saniye daha doğrusu.
  6. F

Bu Videodaki Şarkının Adı Ne?

bu videoda bassla çalan şarkının adını bilen varsa yazabilirmi?
Top Bottom