Arama sonuçları: *

1. Osmanucr

Gitmek istediğiniz / yaşamak istediğiniz ülke ?

Bu belgeseli izleyince isveçe aşık oldum resmen. Sizin gitmek istediğiniz / yaşamak istediğiniz ülke hangileri ?
  2. Osmanucr

Renkli şerit led önerir misiniz?

50 tl civarı Renkli şerit led önerir misiniz?
  3. Osmanucr

4 kişilik kamp çadırı önerir misiniz?

4 kişilik kamp çadırı önerir misiniz? 200 TL altı
  4. Osmanucr

Acemi bilgi ile bionluk ta freelancer üyeliği alınır mı? ?

Acemi bilgi ile bionluk ta freelancer üyeliği alınır mı? ? ilanın öne çıkması vs nasıl olur
  5. Osmanucr

Videodaki site nedir ?

Tıkladığında artan siteyi merak ettim hangi site bu ?
  6. Osmanucr

30 Gb oyunmu olur ya

30 Gb oyunmu olur ya :D Şimdi bunu yüklesem yarın sabaha kadar çok zor biter :D 6.20 MBPS download var. Zaten 100 gb internet kullanımından sonra internet yavaşlıyor. denemek için yüklesemmi acaba
  7. Osmanucr

Papara kart sipariş ettim , kargo durumuna nereden bakıcam ?

Papara kart sipariş ettim , kargo durumuna nereden bakıcam ?
  8. Osmanucr

Donanım arşivi dışında sevdiğiniz Teknoloji kanalları

Donanım arşivi dışında sevdiğiniz Teknoloji kanalları hangileri ? Kıyaslama konusu değildir !
  9. Osmanucr

Masaüstü duvar kağıtlarını atabilirsiniz. Yararlanalım

Masaüstü duvar kağıtlarını atabilirsiniz. Yararlanalım
  10. Osmanucr

En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi ?

En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi ?
  11. Osmanucr

Cevap gelmeyen konumu üste çıkarmak

Cevap gelmeyen konumu üste çıkarmak istiyordum ama bu günlük üste çıkarma hakkım bitmiş. Konumun içeriğini kopyalayıp yeni konu açsam ban sebebimidir ? @Mehmet Yılmaz
  12. Osmanucr

5.000 TL PC Çekilişi

Benim gibi bilgisayarı kötü olanlar katılabilir. Denemeden zarar gelmez :D
  13. Osmanucr

Yeni banka kartı şifre mesajı gelmiyor

Vakıf bank bankomat kartın şifre almak için 5724 e kart numaranızı gönderin yazıyordu bende yaptım 1 saat oldu hâlâ mesaj gelmedi neden olabilir ? Bilenler yardımcı olabilirmi
  14. Osmanucr

Pc çekilişi yapan sayfalar söylermisiniz (aktif)

Pc çekilişi yapan İnstagram sayfaları , youtube kanalları falan varsa söylermisiniz bir şansımı deneyeyim belki çıkar bir umut..
  15. Osmanucr

Kronik sorun hakkında soru

Şimdi mesela biri "şu marka ssd alacağım iyi mi?" diye bir konu açıyor ve konu altına şöyle yorumlar geliyor ; "Bu ssd kronik sorunlu" Benim anlamadığım olay şu yani kronik(çözülemeyen) sorunu varsa ürünün neden üretiliyor. Beni aydınlatın
  16. Osmanucr

Trendyol hakkında soru

Dün biten kampanyada 50 kaydedilmeye ulaştım ama trendyol cüzdanı bugün aktif ettim. Kupon gelirmi ? Birde dün o kadar bakmıştım trendyol cüzdanı bulamamıştım uygulamada İnşaAllah gelir
  17. Osmanucr

Sözü olmayan müzik önerisi

Bi Fon müzik önerinizi alırım
  18. Osmanucr

İnstagram da video ve hikayeler kasıyor

Neden acaba ? 2 gün önce kasmaya başladı , önbelleği temizledim , sildim bir daha yükledim hâlâ kasıyor instagramdaki video ve hikayeler
  19. Osmanucr

Günde en çok ne ile vakit geçirirsiniz ?

En çok ne ile zaman geçiriyorsunuz ? (Konu Dışı Eğlence Amaçlıdır) (Konu Dışı Eğlence Amaçlıdır)
  20. Osmanucr

Kaç kere deprem yaşadınız ?

Ben bir defa yaşadım (İSTANBUL) Yaşadığım deprem 1 sene önce okuldayken oldu 5,8 lik deprem. Telefon hatları falan kesilmişti. Aklıma şu soru geliyor acaba büyük istanbul depremi ne zaman olacak ?
Geri