30 Gb oyunmu olur ya :D Şimdi bunu yüklesem yarın sabaha kadar çok zor biter :D 6.20 MBPS download var. Zaten 100 gb internet kullanımından sonra internet yavaşlıyor. denemek için yüklesemmi acaba
Cevap gelmeyen konumu üste çıkarmak istiyordum ama bu günlük üste çıkarma hakkım bitmiş. Konumun içeriğini kopyalayıp yeni konu açsam ban sebebimidir ? @Mehmet Yılmaz
Vakıf bank bankomat kartın şifre almak için 5724 e kart numaranızı gönderin yazıyordu bende yaptım 1 saat oldu hâlâ mesaj gelmedi neden olabilir ? Bilenler yardımcı olabilirmi
Şimdi mesela biri "şu marka ssd alacağım iyi mi?" diye bir konu açıyor ve konu altına şöyle yorumlar geliyor ;
"Bu ssd kronik sorunlu"
Benim anlamadığım olay şu yani kronik(çözülemeyen) sorunu varsa ürünün neden üretiliyor. Beni aydınlatın
Dün biten kampanyada 50 kaydedilmeye ulaştım ama trendyol cüzdanı bugün aktif ettim. Kupon gelirmi ?
Birde dün o kadar bakmıştım trendyol cüzdanı bulamamıştım uygulamada İnşaAllah gelir
Ben bir defa yaşadım (İSTANBUL) Yaşadığım deprem 1 sene önce okuldayken oldu 5,8 lik deprem. Telefon hatları falan kesilmişti.
Aklıma şu soru geliyor acaba büyük istanbul depremi ne zaman olacak ?