Arama sonuçları: *

1. StarWars

En sevdiğiniz Metallica şarkısı?

Soru başlıkta bakalım forumda kaç metalci var :D
  2. StarWars

2000-2500 TL Bütçede Ayakkabı

Bu bütçede bir ayakkabı arıyorum, günlük giyim için arıyorum 17 yaşındayım. Arkadaşlarım airforce falan önerdi ama başka önerilerde görmek istiyorum önerilerinize açığım arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  3. StarWars

Steam hesabımın değeri

Değerli insanlar merhaba, steam hesabımın değeri son zamlardan sonra 3500 TL leri görüyor. Steam calculator da 400tl gözükmesi normal midir? Eğer değilse şu an satmam durumunda ne kadara satılmalıdır?
  4. StarWars

Recep İvedik 7 hakkında

Recep İvediğin kurtuluş yolunun ben artık +18 mizah olduğunu düşünüyorum şöyle deadpool tarzı bir recep ivedik çıksa ilk 3 filmin etkisini yaratabilir sizin düşünceniz neler
  5. StarWars

Gainer kullanımı hakkında

Arkadaşlar bigjoy gainer aldım yarım litre diye yanlışlıkla 800ml sulukta yaptım gaineri bu şekilde içmemde bir sorun olur mu
  6. StarWars

Snap nasıl kaydedilir?

soru başlıkta beyler yardım edin
  7. StarWars

Okulda iftira atmanın cezası disiplin kurulu maddelerinde nedir?

soru başlıkta meraktan soruyorum
  8. StarWars

Kadınlar neden keko sever?

Soru başlıkta, biraz karışsın ortalık :D (!)
  9. StarWars

Star Wars Serisi Bitti Mi?

Star wars sizce bitti mi? Yeni nesilde izleyen pek az kişi var ve miladını doldurduğu yorumlarını alıyorum her yerden. Bana göre efsane olan bir seri sizin düşünceniz nedir?
  10. StarWars

Forumda yazdıklarını okurken en çok güldüğünüz üye kim?

Benim yazılış tarzı dobra olduğu için @Besim Tibuk başkanım, sizin ki nedir?
  11. StarWars

Hangi Oyun/Film Karakteri, Siyasetçi Olmak İsterdiniz Neden?

Ben oyun karakteri olarak Arthur Morgan Film karakteri Darth Vader kesinlikle Siyasetçi olarak @Besim Tibuk sen cevabı biliyorsun :love:
  12. StarWars

kız meselesi var ne yapayım

Bi kız var abi ben kışın sürekli konuşurduk eğlenirdik kısacası iyiydik. Ben 1 ay önce bir rüya gördüm komik gelebilir size okurken rüyamda intihar ettiğini gördüm zaten içten içe biraz seviyordum sonra rüya gördüm soğuk ter dökerek uyandım dedim sen bu kızı seviyon yardır. Ne yazsam like...
  13. StarWars

İnsanlar neden bu kadar egolu?

Bi youtube kanalına denk geldim kitlesi ufak 1k abonesi falan var aa ne güzel videolar çekiyor falan, aptalca bir sistem toplamış 15.5k ya bende eleştirdim bana ok diyo :D Hiç anlamadım bu eleştiri kaldıramamayı neden günümüz insanlarında bu var mantıklı bir sebebi var mı bunun?
  14. StarWars

Technopatta yaşadığım o saçma olay.

Arkadaşlar merhaba, ben yeni bir DA forumu kullanıcısıyım. Size bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Bugün sistem toplamak isteyen birisi geldi ve bir başkası ona i3 12100f ve 6700xt önerdi. Bu işlemci 1080p de bu ekran kartında darboğaz yapar. Bunu söyleyip yüksek darboğaz...
Top Bottom