Arama sonuçları: *

1. Ted Mosby

11. Sınıf bölüm değiştirme

Tm den mf ye geçmek istiyorum bu mümkün mü 2. Dönem de
  2. Ted Mosby

Videolarımı ne ile düzenleyebilirim ?

Oyun içi kayıt alıyorum amd driveri üzerinden arkaya müzik kesme birleştirme gibi işlemleri hangi program ile yapailirim ücretsiz olması lazım
  3. Ted Mosby

Ücretsiz photoshop programı önerisi

Amatör eğlencesine yapıcam biliyor musunuz hiç ?
  4. Ted Mosby

500tl ye alabileceğim Kulaklık-Klavye

Başlıkta pek anlaşılmamış olabilir demek istediğim şu 500tl ye hangi klavye alınır yada 500tl ye hangi kulaklık alınır ikisi arasında kaldım hangisi daha iyiyse ona göre seçim yapıcam
  5. Ted Mosby

Mobil vpn önerisi Android

Adam gibi bir ley bulamadım öneriniz var mı
  6. Ted Mosby

Tiktok ve kitlesi hakkında düşüncelerim

Gerçekten beğendiğim insanlar var emek verip video çekenler ve bunların çoğu yabancı neyse asıl konu şu 13 yaşında siyaset yaptığını sanıp sadece Atatürk > rte diyenler ve feminist olduğunu söyleyip bir erkek cinayeti işlendiği zaman hak etmiştir yazan tipler var normalde benim görüşüm şu bu...
  7. Ted Mosby

Siz olsaydınız ne yapardınız

Arkadaşlar merhaba elimde rx 5600 xt ile msı x570 a pro var bunları satıp gigabyte B450M s2h ile rtx 3060 almak istiyorum işlemci 3600x var darboğaz yaşamam diye düşünüyorum 1080p de eğer bütçe artarsa biraz ben ekleme yapıp b450 tomahawk max alıcam anakartı siz olsaydınız uğraşır mıydınız yoksa...
  8. Ted Mosby

İnternetten torpil almak

https://www.havaifisekdunyasi.net/m/piroteknik/plastik-torpil-t005b.html Alınır mı dhsa önce alışveriş yapan var mı (ciddiyim trol değil)
  9. Ted Mosby

Vodafone yanımda yüklenmiyor

Beyler play store üzerinden yüklemeyi deniyorum bir sorun oluştu diyor 1 haftadır falan devam ediyor nasıl çözebilirim?
  10. Ted Mosby

Ailem (Babam) beni sevmiyor

Arkadaşlar merhaba ailede genel olarak sevilmiyorum biraz sebepleri ise sadece ve sadece notlarım abim tıp okuyor o yüzden benden beklentileri yüksek ve beni zorla mf okutmaya çalıştılar fakat ben kabul etmedim ve kendş sevdiğim bölüm olan tm yi seçtim burdan sonra işler çok kızıştı edebiyattan...
  11. Ted Mosby

Şarkı önerisi konusu

Uyku tutmadı önerilerileri bekliyorum (yıkık şarkıları severim arabesk falan fark etmez uykumu kaçırmasın yeter)
  12. Ted Mosby

Wallpaper engine kaç gb ram harcıyor

Ortalama olarak kaç harcar çok heves ettim fakat 8gb ram var valorant falan oynuyorum şuanlık
  13. Ted Mosby

Anime önerisi olan

Luciferı yine bitirdim high school dxd 4 kere bitirdim sons of anarchy sıktı dark sarmadı animeler dönüuom romantik.,doğaüstü, şeytan vs sarıyor Ecchi de olur korku da bekliyorum
  14. Ted Mosby

Wd markası renkleri

Olayları ne mesela hdd alıcam blue falan var olayları ne?
  15. Ted Mosby

Xiaomi powerbank

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-20000-mah-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi---usb-c---18w-2-cikisli-powerbank---beyaz-p-HBV00000OYWWZ?magaza=Hepsiburada Fiyatı çok uygun geldi alıcak varsa buyursun kullanan varsada tecrübelerini paylaşırsa güzel olur 1595888445 Bitirmeyin ben de alıcam
  16. Ted Mosby

Uyku sorunu

Normalde yatmayı severim fakat 1 haftadır 4-6 saat arası uyuyorum sağlığımı etkiler mi?
  17. Ted Mosby

Müzik önerisi

Önerileri bekliyorum yıkık şarkısı olursa daha güzel olur
  18. Ted Mosby

Yolda bilgisayar zarar görür mü

Beyler fındıklığa gidicem 1 hafta orda kalıcam bilgisayarsız kalamam kasa çok zarara görür mü kucağıma yatırcam kasayı ekran kartı çok yamulur mu?
  19. Ted Mosby

Yemek yememek sağlığı olumsuz etkiler mi

Günde tek öğün yesem yani yaklaşık bir 12 saat falan sadece su içsem sağlığım çok zarar görür mü (merakımdan soruyorum sağlığımın zarar görmesi çok umrumda değil)
  20. Ted Mosby

Wallpaper engine

fps etkiler mi ram şuan 8 fakat sonradan 16 yapacağım (maks 1 ay)
Top Bottom