Arama sonuçları: *

1. K

Sen nasıl bir lidersin ATATÜRK 🇹🇷

Selam, şu anda yurtdışındayım. Ve ne gördüm bakın. “Yurtta Barış Dünyada Barış” sözüyle, 🇹🇷 Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu ATATÜRK’ün Büstü 🇹🇷 Her liderinkini göremezsiniz, nadirdir :)
  2. K

KAYIP ÇOCUK - ARANIYOR

Bulunmuştur
  3. K

Sevdiğin Şeyden Ayrılmak Ne Zormuş Be.

Selam, nasılsınız? Bana soracak olursanız.. Eh işte :) 2 yıllık göz ağrımı, işimi yaptığım websitemi devrettim arkadaşlar. Sevdiği şeyi bırakması ne zormuş insanın. O işi yaparken bırakmak için gün sayarken şimdi ise geri dönmek istiyorum. Boşluktayım sanki. Hayat boş geliyor şu an...
  4. K

Hayatınızı Başa Sarıp Yaşamak İster miydiniz?

Bir genç yetenek keşfettim, bütün gün dinledim bir şarkısını. Düşünüyorum da hayatımızı başa sarıp, doğduğunuz andan başlasak nasıl olurdu? Bambaşka bir hayat yaşayabilme hakkımız doğardı belki. Açıkçası ben isterdim. Yaptığım hataları bir daha yapmazdım. Yorumlarınızı bekliyorum :)
  5. K

Günaydın DA - Günaydın Hocalarım :)

Günaydın DA :) Günaydın Hocalarım :) Bereketli bir gün olması dileğiyle.
  6. K

Kayıt olmadan bilet aldım yardım 😂

Merhabalar dostlar, 4 arkadaş yarın bir filme gitmek için bilet almak istedim Biletinial uygulamasından. 320 TL ödedim. Ancak bir işimiz çıktı ve gidemiyoruz. Farkettim ki kayıt olmadan bilet almışım… Bunu nasıl iptal edebilirim acil yardım edin :D
  7. K

Paparadan bana gelen bu bildirim

Dün +18 açtığım papara hesabıyla (büyüğümün bilgileri) kart sipariş ettiğim kart geldi. Gray kartımı getiren kurye büyüğümün kimliğini istedi, fotoğraflarını çekti. Umarım kendi telefonuna çekmemiştir. Bir de sözleşmeye imza attım. )Bu sabah bana böyle bir bildirim geldi paparadan. Bu ne...
  8. K

Asla Olmaycağını Düşündüğünüz bir şey Söyleyin

Asla Olamayacağını Düşündüğünüz bir şey Söyleyin. Biraz eğlenelim, belki birileri görür de yapar. Benim Fikrim: (Aklıma şuan geldi) 50 Stok ile bir sitede "duvar sistem" çıktığını düşünün, özellikleri belirtmeyeyim. Frima yetkilileri alanların evine tek tek gidip o duvar sistemini kuruyor.. Asla...
  9. K

Geçmişe / Geleceğe Gitmek İsteseydiniz Bu Hangi Yıl Olurdu?

Geçmişe / Geleceğe Gitmek İsteseydiniz Bu Hangi Yıl Olurdu? Ben doğduğum güne gitmek isterdim. Veya 90lı yıllara. (Ülke falan da değiştirmek serbest artık nereye giderseniz) Peki siz?
  10. K

DA Forum Kullanıcıları Hangi Bilgisayarı Kullanıyor?

Telefon versiyonu var. Bilgisayar versiyonu olmasın mı? Sistem demek daha doğru olurdu belki. Bir sıkıntı olursa konuyu kapatabilirsiniz sıkıntı yok. Benim Laptopum: AMD READON RX 6600M RYZEN 7 5800H 2x8 16GB DDR4 3200Mhz RAM (MSİ ALPHA 15 AMD ADVANTAGE EDİTİON)
  11. K

Videonun istenildiği gibi olmaması…

Merhabalar. Daha önce de demiştim. Yeni bilgisayarım için youtubeye bir inceleme videosu çekeceğim. Videyu çektim ve editledim. Fakat pekte istediğim gibi olmadı açıkçası. Sizce ne yapabilirim? Önerilerinlerini bekliyorum. Bu durumlarda genellikle insanın morali bozulur ve bir şey yapmak...
Geri