Arama sonuçları: *

1. EFI Shell

(Şok Olacaksınız) 11 Eylül, Yeni Dünya Düzeni İçin Böyle Yapıldı

**Türkiye'de ilk defa ben anlatmış oluyorum** WTC'nin yıkılması için dinamitlerin nasıl döşendiğini açıkça gösterildiği bir kitap olduğunu biliyor muydunuz? Yeni Dünya Düzeni için yaptırılan ekibin adı Gelatin'di. Gelatin, bomba yapımında kullanılan bir malzemenin adı ile (Gelignite) benzerlik...
  2. EFI Shell

1999'da Yapılan İktidarsızlık Araştırması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

https://arsiv.sabah.com.tr/1999/09/11/b01.html
  3. EFI Shell

Garip Bir Şeye Denk Geldim

Easter egg ya da anormal bir şeye denk geldim: Haritada "Andy Towsend supports raping children"" yazıyor ve öyle bir sokak yok. Haritada zoom yapınca ya da başka yere kaydırınca gidiyor. Deneyebilirsiniz: https://mapio.net/pic/p-14817401/
  4. EFI Shell

Ankara'da Keçiören, Kahramankazan Şoku!

İnanması güç ama ikisinde de CHP kazanmak üzere. Yeni Dünya Düzeni için AKP bitti artık. Yeniden Refah'a geçiş dönemi planlandı:
  5. EFI Shell

Google TV Karmaşası (Google'ın İsimlendirme Hatası)

Bu Google'ın Google TV olayı karmaşık bir meseledir. Google TV, normal Android tabanlı bir Linux distrosu olarak 2010'da çıktı. Fakat birkaç sene sonra iptal oldu tutmadığı için. Sonra ise Google TV arayüzü çıktı Android TV için (Google TV distrosunun yerini Android TV aldı). Google TV'yi ADB...
  6. EFI Shell

Neden Hazır Sistem Yapanlar Intel ve NVIDIA'yı Boykot Etmiyor?

Sebebi nedir? Casper ve monsterın da boykot edilmesi gerekiyor ek olarak. Hâlâ intel+nvidia anakart ithal ediyorlar. nvidiayı diğer firmalar da çok kullanıyor ama yurtdışında daha fazla amd ekran kartlı dizüstü çeşidi var.
  7. EFI Shell

(Şaşırıp Kalacaksınız) Döneminin En Lüks Ve En İyi Televizyon Modeli

Merhaba. Bu konuda, sizlere yeni sandığımız fakat sandığımızdan daha eski olan özelliklere sahip televizyon modelini göstereceğim. İnanması çok güç özelliklere sahip fakat zamanında yapmışlar. Sony KW-3600HD (Aralık 1990) İşte karşınızda Sony KW-3600HD. Kendisi, dünya tarihinin satışa çıkan...
  8. EFI Shell

silindi

silindi
  9. EFI Shell

Forumda Boş Konulara Neden Göz Yumuluyor?

Herkese merhaba, Selamun Aleyküm. Neden aşağıdaki örnekteki gibi konulara izin veriliyor? Ortalığı karıştırıyor bu tür konular. Zaten ülkede kutuplaşma hat safhada, birde bu tür konular eklenmesin...
  10. EFI Shell

Burun Kanaması

Herkese merhaba. Burun kanamam 3 gün önce sağ burun kanaması ile başladı. Kısa sürdü ve o gün başka kanama olmadı. Yarın sabah tekrar oldu yine aynı taraf ve kısa. Ondan sonraki gün kanama olmadı. Bugün ise sol burnum kanadı yine kısa. Çok korkmaya başladım feci sizce neyden oluyor ya da ne...
Geri