Arama sonuçları: *

1. Kadir güzelkan

Kız hakkında yardım lütfen

Beyler ben bir kizdan hoşlandım ve derin devletten tanıdık baktı kızın ailesi ölmüş akrabalarında yaşıyor ben kızda gariplik olduğunu sezmistim çok yanlış kimse ile pek konuşmuyor ben kıza açılmak istiyorum tavsiye var mı kızın bir tane bizim dershanede arkadaşı var
  2. Kadir güzelkan

Bekar evinde çalışmak hakkında

Ben efe 15 yaşındayım ailevi sıkıntılarımız var aile evinde kalmadan bekar evinde çalışıp yaşayabilir miyim
  3. Kadir güzelkan

Akıl verin lütfen yardıma ihtiyacım var

Ben efe lise 3e geçtim fen lisesine gidiyorum 15 yaşındayım ben İstanbul'da doğdum 10 yaşına kadar orda yaşadım sonra babam böbrek hastası olunca Urfa'ya geldik burda hayat yok insanların yüzde 93 keko normal insan yok şort giyiyorum diye mal gibi bakıyorlar dayak yiyorum artık bıktım babam...
  4. Kadir güzelkan

PC kaça gider garantili

Galiba konuyu yanlış yere açtım emin değilim Elimde Kasım ayona kadar garantili i3 10100f, GTX 1660s, 16 ram, kioxia 480 GB ve patriot 512gb ve 320 HDD depolama,monitör Samsung g3 165 hz (1 yıl Garanti), klavye mouse kulaklık dahil hepsi ışıklı rampage yanında mouse pad hediye bunu satıp rtx...
  5. Kadir güzelkan

mortal kombat kısaltması için mk yazdım diye ban 2 kez yedim imdat

mk yazdım mortal kombat kısaltması diye ban yedim imdat
  6. Kadir güzelkan

mk yazdım mortal kombat kısaltması için ban yedim imdat

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayarda-kardesimle-gamepad-ile-birlikte-oynamalik-oyun-oenerisi.875167/#post-8063032 konu bu yardım edin mk yazdım mortal kombat kısaltması için ban yedim imdat
Top Bottom