Arama sonuçları: *

1. chaptan

Hoşlanılan Kıza Açıldıktan Sonra: Ani Sevinç ve Ardından Gelen Eziklik Hissi

Bu yılın başında bir kızadan fena hâlde hoşlandım. Sürekli onu düşünüyordum, fakat daha önce kimseye açılmış biri değildim. Sonunda kendi kendime, “Ölüm mü var?” diyerek cesaretimi topladım ve gidip hislerimi söyledim. :D Ancak reddedildim. Ret sebebi bana çok saçma geldi ama bunu açıklamaya...
  2. chaptan

Okul bitiyor eski açtığım konuya güncelleme

Arkadaşlar 1. Dönem bi konu açmıştım kaldığım dersleri söylemiştim bu gün güncelliyorum matematik harici tüm derslerimi geçtim hatta ve hatta şu an matematikten kalmasaydım takdir alacaktım neyse umarım bol bol 100 aldığınız bir dönem olmuştur
  3. chaptan

Babam psikoloğa gitmemi istemiyor

Arkadaşlar selamlar yaklaşık 1 senedir anksiyete hastası olduğumu düşünüyorum ve muhtemelen öyleyim devamlı içimde bir korku bir stres diken üstündeymişim gibi geliyor bazen başıma ne gelcek düşüncesinden kafayı yiyorum bu durumdan bıktım bu yüzden anneme bu gün söyledim psikoloğa gitmek...
  4. chaptan

Kardeşim maalesef ki bir hırsız

Merhaba arkadaşlar malesef üzülerek söylüyorumki kardeşim bir hırsız bu seferden önce tam 6 kez yakalandı ama vaz geçiremedim dövmekten bayıltacak seviyeye getirdim ama genede fayda etmedi. Üstelik ufak tefek şeylerde çalmıyor nerden bulduğunu bilmiyorum ama dün çekmecesinde alarm sökücü vardı...
  5. chaptan

yarın okulda olay var

Dostlar sınıfta bi çocuk var annem hakkında ileri geri konuşup duruyordu bu gün gittim sevdiği kızın instegram hesabını buldum fotoğrafını attım baya sinirlenmiş :D diyor yarın aklın varsa okula gelme vs muhtemelen diklenip başımdan gidecek ama genede bi sorayım dedim yarın bu çocukla aramızda...
  6. chaptan

Dolandırıldım ve mental olarak çok mutsuzum

Merhaba arkadaşlar bu mesajı cidden çok mutuszken yazıyorum 4 gün önce letgoda birinden 5000 liraya telefon aldım parayı gönderdim ve adam kargoya verdiğini söyledi geldik bu güne sözde bu gün gelecekti ama gelmedi adama yazmamla engellemesi bir oldu kaç ay biriktirdiğim paraydı babamda üstüne...
  7. chaptan

1500 tl ile ayda ne yapılır? son durum

Evet, arkadaşlar, bir konu açmıştım ve bu konuda 1500 TL ile neler yapabileceğimi sormuştum. Sağ olsunlar, bana yardımcı oldunuz. Şimdi, 1500 TL ile geçen ay neler yaptım? Bugün 2. harçlığımı alıyorum ve geçen aydan 150 TL kaldı. :D Yemek konusunda zorlanmadım, çünkü evim yakın ve çoğunlukla ya...
  8. chaptan

1500 tl ile ayda ne yapılır?

Arkadaşlar selamlar malum okul açılıyor yaz bitiyor harçlıklar verilmeye devam edecek babam bu sene farklı bi şey yapmaya karar verdi ve bana harçlığımı tek seferde vermeye başlayacakmış harçlık konusunu konuştuk 1500 tl verecekmiş 1500 tl ile 1 ayda ne yapılır? 10. sınıfım ve okulumuzun...
  9. chaptan

Sürat Kargo Şubeden Alma

Dostlar merhaba bir kargo aldım ve eve gelmesini istemiyorum. Şubeden teslim almak istiyorum. Fakat aldığım e ticaret sitesinde eft/havale ve kapıdan ödeme seçenekleri var. Benimde bir banka hesabım olmadığı için kapıda ödemeyi düşünüyorum. Eğer alırsam süreç nasıl işler? Ürünün ücreti...
  10. chaptan

1 gram çalışmadan bursluluk sınavı

Evet kardeşlerim bende tembel bir arkadaşım ve bı kaç güne bursluluk sınavım var ama çok az çalıştım Max 5 saat çalışmışımdır sizce ne yapmalıyım sınav zormu olur kolaymı ?
Top Bottom