Arama sonuçları: *

1. 211gob9000

Kartınızı veren kuruluş ödemenizi reddetti

Papara kartım ile ara sıra harcama yaptığım bir mobil oyuna harcama yapacaktım fakat kartınızı veren kuruluş ödemenizi reddetti diyor birkaç kez denedim ama olmadı
  2. 211gob9000

Burnumu düzeltmenin bir yolu var mı

5-6 yaşlarındayken kanepeden düşüp burnumu kırmıştım o zamanları zar zor hatırlasamda doktora gitmemiştik şu an 15-16 yaşlarındayım ve burnum hafiften yamuk doktora gittiğim zaman 18 yaşını bekle diyor yamuk olması belli belirsiz ama birde sağ delikten çok zor nefes alıyorum bu da normal hayatta...
  3. 211gob9000

Turkcell gnc hattım bişey yapmamama rağmen gnc den çıkmış

Hattım turkcell gnc idi bugün paket yükleyecektim turkcell uygulamasında hattınız bu paket için uygun değildir demeye başladı. Hattım nasıl uygun olmuyor gnc turkcell paketine?(tüm gnc paketlerinde diyor)
  4. 211gob9000

Kuşum hasta olmuş olabilir mi

Muhabbet kuşum bu sabah baktığımda hafif titriyordu şuan da çok hafif titriyor muhabbet kuşları ne için titrer hasta olmuşsa ne yapmam lazım?
  5. 211gob9000

Hızlı silikon soğutma

Agalar silikon çekecem havalandırmaya ama tutamam onu orada hızlı soğutmanon yolu var mı
  6. 211gob9000

Hesap olmayan oyuna hediye gelir mi

Bilgisayarım bozulduktan sonra lolü bırakmıştım wild rift oynuyordum primedan lol hediyesi aldım pc alınca açarım hepsini diye ve daha sonrasında benim wild riftteki riot games hesabım prime a kayıtlı olduğu için ona gitmiş sorun şu ki bu riot games hesabından lol hiç girilmedi hesap yok lolü bu...
  7. 211gob9000

Kredi işleri nasıl oluyor bilen biri anlatabilir mi?

Bilgisayar almayı planlıyorum ve bilgisayarı kredi çekip hesaptan almayı düşünüyorum. Ama bu işleri hiç bilmiyorum vade farksız kredi oluyo mu ya da 12-13k ya vade farksız olur mu oluyorsa ne kadar oluyo bunları hiç bilmiyorum rica etsem bilen biri açıklayabilir mi. Bir de 18 yaş altı hesap...
  8. 211gob9000

Parmak ucumda yürüyorum

biliyorym buraya göre saçma ama 15 yaşındayım ve parmak ucumda yürüyorum istersem tam basabiliyorum ama eğer aklımda değilse otomatik olarak hafiften parmak ucuma basıyorum ve eğer ayaklarımı düz yaoarsam dimdik bir şekilde hazır olda duramıyorum bu egzersizlerle çözülebilir mi acaba yoksa...
Geri