Arama sonuçları: *

1. G

Arçelik 6588 bulaşık makinası nasıl resetlenir?

Konuyu internette yeterli bilgi bulamadığım için açıyorum Program Başlatma tuşu durduk yere çalışmamaya başladı resetlenince düzelir belki fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum (prizden 15-20 dk çekme hariç)
  2. G

Çift gökkuşağı gördüm

Hayatımda ilk defa çift gökküşağına tanık oldum, forumdakilerle paylaşmak istedim Yer: Edirne
  3. G

whatsapp akıllı saatlere gelmiş?

resimde de görebileceğiniz gibi whatsapp akıllı saatlerde destekleniyormuş artık fakat samsung watch 4 classic saatimde play store'da bulamadım whatsappı saatim güncel telefondaki whatsapp güncel whatsappı kullanabilmemin tek yolu birinin bana mesaj atması ve benimde o mesajı yanıtlamam fakat bu...
  4. G

thrustmaster t300 rs gt kutu ebatları nedir?

internete bakınca farklı farklı sonuçlar çıkıyor kutusunu saklayan/boyutlarını bilen birisi yazarsa sevinirim
  5. G

thrustmaster t300 rs gt kutu ebatları nedir?

internete bakınca farklı farklı sonuçlar çıkıyor kutusunu saklayan/boyutlarını bilen birisi yazarsa sevinirim
  6. G

Gta 5 menyo modu nasıl kapatılır?

Online giricem ama mod ile girersem ban yerim kapamam gerek
  7. G

otomatik eylem gerçekleştirecek uygulama arıyorum

Başlık için özür dilerim aklıma daha mantıklı bir şey gelmedi. İstediğim program ile ne yapmak istediğimi anlatayım Ekranın belli bir bölgesinde belli bir çerçeve içinde mesela mavi renk olunca farenin sol tık basmasın istiyorum İstediğim tek şey maksimum 40 50 satırlık kodlu basit bir...
  8. G

Yurtdışından laptop alsam sorunsuz Türkiye'ye getirebilir miyim?

Okulun yurtdışına gezisi olacak gittiğimde daha ucuz diye laptop almayı düşünüyorum bir sıkıntı çıkmadan Türkiye'ye getirebilir miyim?
  9. G

.

yaşamak çok güzel
Geri