Arama sonuçları: *

1. Murat Aygün

Hacılar bilgisayarda kamera olmamasına rağmen açma?

Hacılar bilgisayarda kamera olmamasına rağmen açma? bir insan var eskiden arktık lakin aramız bozuldu sonra da işte kameranı açtım vs. diyor ama pc de kamera yok olmamasına rağmen gizli kamera olabilir mi? bilenler yazarsa sevinirim
  2. Murat Aygün

bunu nereye şikayet edebilirim

arkadaşlar p*do bir arkadaş(!) var onu nereye şikayet edebilirim insta verin mesajlarını video çektim isterseniz atarım
  3. Murat Aygün

discord telden video indirilmiyor

4. Murat Aygün

Doğu Türkistan hakkında hiç bir şey yapılamaz mı?

Doğu Türkistan hakkında hiç bir şey yapılamaz mı?
  5. Murat Aygün

Arkadaşım patlama ile ilgili küçük bir detay biliyor

Arkadaşım patlama ile ilgili küçük bir detay biliyor Bir arkadaşım var malum Patlama sırasında yakınlarda bir yerde yemek yiyolarmış ve patlama oldukan sonra bir kaç afgan-suriyeli tipler görmüş ve gülüyolarmış bizde malum yakalanan kişi Suriyeli olunca şüphelendik ve arkadaşım ailesine başvurdu...
  6. Murat Aygün

Arkadaşlar şu resmi bana bulabilir misiniz?

Sol taraftaki İsmet Paşalı fotoğafı bulabilir misiniz?
  7. Murat Aygün

Agalar napımalıyım?Yardım

Agalar ben eskiden 2 kere spora yazıldım 1.snde gitmedim adam akıllı 2.kere anneme gidicem nolur vs. dedim yazdırdım ve ondada gitmedim Lakin aklım başıma yeni geldi çok pişmanım tekrar yazılmalı mıyım?(Bu olaylardan 5 ay geçti
  8. Murat Aygün

Bu konuda ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim Eskiden bir kızdan hoşlanıyordm red yedim vs. neyse bugün neyse kızın profiline bakayım dedim bir baktım kzenim takip ediyor(normalde etmiyord ve bu muhabbet eskiden aramızda dönünce niye takip edim fln demişti) neyse ortak bir arkadaşımız var kuzenimle...
  9. Murat Aygün

Bu site güvenilir mi?

http://www.yakamozbahriye.com.tr/?SyfNmbr=1&DosNo=0
  10. Murat Aygün

Bu arkadaşa napabiliriz? kapaktaki foto ile alakası yok

1664845397 kapaktaki foto ile alakası yok (zaman ayarlı)
  11. Murat Aygün

Erdoğan'ın yarattığı krizler

@Kadir Mısıroğlu
  12. Murat Aygün

Bu ayakkabı güvenilir mi?

Bu ayakkabı güvenilir mi? https://www.trendyol.com/yaya-by-hotic/lacivert-erkek-sneaker-02ayy214090a680-p-90602003/yorumlar yorumlarda genelde iyi diyorlar ama bazılarıda çok kötü diyor güvenemedim
  13. Murat Aygün

Discord nitro hediye eden bot?

Discord nitro hediye eden bot?
  14. Murat Aygün

28 Şubat hakkında ne düşünüyorsunuz?

28 Şubat hakkında ne düşünüyorsunuz?
  15. Murat Aygün

Hristiyanlıkta Tanrı Yukarda mıdır yoksa yer ve zamanda bulunmaz mı?

Hristiyanlıkta Tanrı Yukarda mıdır yoksa İslam'da olduğu gibi yer ve zamanda bulunmaz mı?
  16. Murat Aygün

TSK kısaltması nasıl okunur?

@Michael Jackson açtığı "K" harfini nasıl okuyorsunuz? konusundan sonra aklıma bir şey takıldı biliyorsunuz pkk dışında kısaltmalarda k harfi "ke" şeklinde okunuyor TSK kısaltması "Teseka" diye mi yoksa "Teseke" diye mi okunur?
  17. Murat Aygün

Politikacıların,Askerlerin hoş fotoğraflarını atın

Politikacıların,Askerlerin hoş fotoğraflarını atın Ben başlıyım
  18. Murat Aygün

Çuval olayı (intikamı alındı)

4 Temmuz 2003'te Irakın Sülaymaniye İlçesinde Sözde Süleymaniye belediye başkanına suikast düzenleme nedeni ile 11 Türk askerinin başına çuval geçirilmesidir O zaman ki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Amerika'ya nota verin önerisine "Ne Nota'sı Müzik Notası mı?" dedi O zaman ki FETÖ Terör...
  19. Murat Aygün

Sizce Askerde hala tarikatlar var mıdır?

Sizce Askerde hala tarikatlar var mıdır? Bence vardır nurcular vs.
  20. Murat Aygün

Timur atamız değil mi?

Şimdi Abimle bunu hep tartışmışızdır ben Atamız diyorum o ise değil diyor Benim Atamız dememim sebebi onunda Türk oluşu o ise aynı yerlerde büyümemiş bizim büyüklerimizden değil yani onlar buraya göç etmemiş diyor gerçek nedir?(kaynaklarla olrsa güzel olur)
Top Bottom