Arama sonuçları: *

1. zerolite

Ailemin iş yerinden ailemin kimlik fotokopileri istendi

Arkadaşlar merhaba, babamın kaç yıldır çalıştığı şirketten ev halkının kimlik fotokopisi istendi, başka şubeye geçiyormuş sanırım babam. Böyle bişey isteyebilirler mi ? sebebi ne ve adıma bir işlem yapabilirler mi ?
  2. zerolite

aldığım şarabın mantar tarafı kırılmış

Arkadaşlar merhaba, yılbaşı için eve şarap aldım 3 şişe 1ini açtırdım bugün içerim diye ancak adam mantarı açarken kırmış şarabın içine girmişmidir?
  3. zerolite

Herkes Ekonomist Olmuş forumda

Görüyorumda günde 1000000 tane dolar kuru euro kuru paylaşılıyor biz sanki bunu görmüyoruz daha da gözümüze sokuyorlar bence son verilmeli bu konulara
  4. zerolite

Forum yaş ortalaması

Dostlar merhaba, gördüm ki forumda lgs konularına 50-60 kişi yanıt veriyor ancak yks konularında 3 kişi zor görüyorum bende bunun üzerine dedim ki acaba forumda çoğu kişinin yaşı küçük kişiler mi bu nedenden dolayı bu anketi açmak istedim.
  5. zerolite

DA-Sistem2 dağıtıma çıktı

Evet başlıkta da gördüğünüz gibi dağıtıma çıktı bu gün elime gelecek büyük ihtimal, geçen sene aldığım sistemin ana kartı bozuk çıktı onunla uğraştım bu sene neyle uğraşacaz acaba inşallah sorunsuz sağ saglim gelir.
  6. zerolite

DA instagram storysinde "rehber oluşturacağım" dedi, ne zaman oluşturur?

Arkadaşlar d.a 14 dakika önce story attı rehber oluşturacağim tarzında bir takım şeyler dedi ne zaman oluşturur ? Tahmini
  7. zerolite

D.A Çalışıyor [Konu Dışı]

Vallaha adminler çalışıyor helal olsun.
Geri