Arama sonuçları: *

1. baranngk

Epikten yüklediğim oyunu steamden alıcam tekrar yüklemem gerekir mi

arkadaşımın epiğinden fc26 indirip oynamıştım şimdi de steamden alıcam oyunu illa tekrar indirmem lazım mı
  2. baranngk

Sizce kyk kredisi almalımıyım

aile evinde değilim kykda kalıyorum aylık 32k gelirim var aslında çok ta ihtiyacım yok ama çevremdeki herkes al zaten faizsiz gibisinden konuştu geri ödeme detayları nasıl ben kararsızım ya bi yardımcı olurmusunuz
  3. baranngk

Kykda nasıl yeterli beslenirim

spor yapıyorum burda beslenmek zor yemeklerde kötü protein ihtiyacımı nasıl karşılarım
  4. baranngk

Kyk başvurusu yapıyorum da gelir kısmıyla alakalı bazı sorularım var

babam emekli 20 24 arası bir emekli maaşı var ayrı olarakta kuryelik yapıyor ordanda haftalık 15 16 17 arası bir şey ama tam net bi geliri yok ben emekli maaşını mı yazıcam genel maaşını mı yazıcam ne yapayım çok kararsız kaldım kyknın kesin çıkması lazım üniversite farklı şehirde bi yardımcı...
  5. baranngk

Almanyada okumak hakkında bazı sorular sorucam

çok kısa giriş yapıyım 16 yaşından beri almanyaya gitmek gibi bi isteğim var 19 yaşındayım 8 ay sonra 20 olucam maddi olarak bi sıkıntım yok para ayarlanır bulunur ama okuyarak gitmem için araştırdığım kadarıyla 4 yıllık bi bölüme yerleşmem lazımmış ona yakın bölümlere kabul alınabilirse...
  6. baranngk

Izmir de bilgisayar montajlayacak biri var mı

Bilgisayarcılara para bayılmak istemiyorum bu işi ücret karşılığı yapıcak biri var mı artı olarak kasa ihtiyacım var niyeti olan varsa uygun bi fiyata alabilirim toplam bütçem 2500 tl kasa artı montaj için termal macun vesaire bende var
  7. baranngk

chrome dns ayarlarında varsayılan hangisi

varsayılanı bu mu yoksa farklı bişey mi
  8. baranngk

Rtx 4060 ı ne kadar a satabilirim

19 haziranda bi hevesle rtx 4060 aldım kutusu faturası herşeyi var sıfır aldım normalde ti alıcaktım ama güç kaynağım 500 watt olduğu için düz 4060 aldım ekran kartı modeli gigabyte aero rtx 4060 beyaz bi kart beni çok tatmin etmedi sanki tek iyi özelliği dlss fg muhabbetini daha nvidia...
  9. baranngk

Kızın mesajına 3 dk geç baktım diye konuşmuyo benle

Komik reels atarım diye reels bakıyodum 3 dk yazmadım diye konuşmuyo benle
  10. baranngk

udemy dışında başka kurs veren site önerir misiniz?

lehçe öğrenmem lazım ama sadece bir tane lehçe kursu var türkçe onunda yorumlarını beğenmedim boşuna para vermek istemiyorum
  11. baranngk

Irk tasnifi yaptırılırmı

Konuyu yanlış kategoriden açtıysam özür dilerim ırk tasnifi yapan 2 3 tane kaliteli sayfa varmı güvenilir
  12. baranngk

İnstagram çekilişi görüp katılmıştım mesaj geldi

Eleman isim soy isim telefon numara adres istiyo gerçek veya değil versem kötüye kullanabilirmi daha bişey yazmadım bu istediği bilgileri verirsem başım ağrırmı bilen biri varmı bu işleri
  13. baranngk

Ayakkabıyla b*ka bastım nasıl temizlenir

Bastım makineyede attım ama altında hala Bi koku var sol ayakkabının sol ön kısmında kokusu kaldı bu nasıl geçer yardım lazım
Geri