Arama sonuçları: *

1. G

Minecraft yapay zeka

adamlar yapay zeka minecraft yapalım derken sizofrencraft yapmışlar iki dk oynuyorum beynim eridi
  2. G

team speak ile teamspeak 3 hangisini indiricem

team speak ile teamspeak 3 hangisini indiricem
  3. G

apple watchta düşme algılamayı açmak lazım mı ?

apple watch düşme algılama ve hareketsiz kalınca ambulansı arama seçeneği yanlış çalıştığı oluyor mu uygulamada yazılımsal bir hata olup ambulans çağırma durumu olabiliyor mu yoksa çok kesin olarak hareketsiz oldugunda mı ambulans çağırma durumu oluyor ?
  4. G

fazla düşünmenin çözümü nedir ?

fazla düşünüyorum ama iyi yönde değil kötü yönde bu anksiyete hiç geçmiyor çocukluğumdan beri var hep kötü senaryoyu düşünme olayı eğer ki atlatan varsa bunu nasıl atlattı ?
  5. G

sokak köpeği problemi

twitterda çok fazla sokak köpeği tweeti gördüm ben zamanında 18 19 köpekle gittiğim zamanları hatırlıyorum tırsa tırsa itlaf olayı da ne bileyim çok acımasızca gibi geliyor ama barınak olayı da öyle aman aman işlemiyor bu konuda çözüm gerçekten itlaf mı ? başka bir çözüm olabilir mi yoksa çoğu...
  6. G

temiz bir bağış yapabileceğim hangi yardım kuruluşları var

cahilliğime verin temiz bir bağış yapabileceğim hangi kuruluşlar vardır bilmiyorum da
  7. G

santo domingo dan apple kimliğim çalınacaktı!

arkadaşlar bir anda önüme yazı çıktı santo domingodan apple kimliğinize girmek isteyen var diye kabul etmedim şifreyi değiştirdim ama korkuyorum girmiş olabilir mi diye hiç bir linke tıklamam telefondan hiç bişey yapmam ama nasıl olabiliyor böyle bir şey hayatımda hiç dolandırılıp ya da...
  8. G

sağlıksal sorun oruç ile alakalı bir sorum var

arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri bir sağlıksal sorunum var bunun içinde hareketli olmam lazım spor yapmam lazım abim sağolsun yeni başladık haftanın 3 günü yapmayı düşünüyorum abimle ama problem şu ki ramazan geliyor oruç geldiğinden hem orucumu tutmayı düşünüyorum sporumuda yapmam lazım sizce...
  9. G

son kullanma tarihi 4 ay kalan acı sos kullanılır mı

biliyorum biraz komik ama buzdolabında duruyor 4 ay sonra bitiyor hiç bu kadar bekletip sos kullanmamıştım sizce kullansam sıkıntı olur mu
  10. G

evi çok fazla karınca bastı ne yapabilirim !!

çok fazla karınca var duvarda bile geziyorlar ne alırsam etkili olur direkt kafama göre bişey almayı düşünüyorum ama sizin bu konuda kullanıpta sorunu çözdüğünüz bir şey varsa bilgilenmiş olurum
  11. G

mısırda köpek balığı saldırısı

kızıldenizde köpek balığı saldırısını izledim abi çok korkunçtu akdenizde karadenizde böyle olaylar var mı aynı buna benzer valla yazda geliyor tam rahat rahat denize gidicez gördüğüm habere bak ya nasıl korunabiliriz ki böyle saldırılara karşı 1686250019 ilk kez bi videoyu izlerken tırstım
  12. G

biontech aşısı olanlar bu ankete gelsin

aşı olduğunuzdan beri nefes darlığı,göğüs daralması veya kalp ağrısı yaşadınız mı ?
  13. G

kemal kılıçdaroğlu seçim hakkında...

kemal bey 2. turda eğer ki öyle bir şansı varsa türk milliyetçilerinin oyunu alması için adaylıktan çıkması gerektiğini düşünüyorum kendim kemal kılıçdaroğluna ne kadar atsam da sinan oğan bu kadar oy almasaydı ilk turda bitecek bir seçim olacaktı cumhur ittifakı için ya kemal bey adaylıktan...
  14. G

Türkiyede işini iyi yapan insan kaldı mı?

Türkiyede işini iyi yapan insan kaldı mı?
  15. G

arkadaşlar oda da sigara içen kişiye ne yapabilirim

abim bu sene sigaraya başladı ve odasında içiyor öyle babam gibi tuvalette 1 kere değil odasında 7 8 kere içiyor koridor çok kötü sigara kokuyor benim odaya da geliyor bir şey çalışırken felan acayip rahatsız oluyorum bunu dile getirdim ama hiç umrunda değil ne yapsam bu koku gider gerçekten...
  16. G

sigara kokusunu yok etme

odanın içindeki iğrenç sigara kokusunu ne ile çıkarabilirim kullandığınız önerdiğiniz bir şey var mı
  17. G

yaşadığınız paranormal bir olay var mı?

yaşadığınız paranormal bir olay var mı?
  18. G

sahibinden e posta isteyen kişiler hırsız mı ?

arkadaşlar size bugün ve daha önce yaşadığım bir olayı söylemek istiyorum çünkü şüphelendim bundan 2 gün önce bir ürün koydum sahibindene ve bir adam geldi ödemeyi yapıcam e posta istiyor dedi tabii ki ben kendi sahibinden param güvende bilgileri girmemişim her neyse girdim her şeyi hallettim...
  19. G

kiracıya çok ucuza veriyoruz sizce zam yapmalı mıyız ?

annemle babam o kadar çalışıp etti ve dairenin parasını kapattılar kiraya verdiler çok önceden ama kiracı 3000 tl ye oturuyor ve o kadar zaman geçti tl değerini kaybetti kiralar uçtu adam bankacı bir çocuğu ve eşiyle kalıyor ben diyorum ki babama baba biraz kirayı arttıralım sonuçta şuan kiralar...
  20. G

Politik (Siyasi) Eksen Testi

sizin siyasi ekseniniz nasıl merak ettim https://www.idrlabs.com/tr/politik-eksen/testi.php
Top Bottom