Arama sonuçları: *

1. ilterisilteris55

Yurtiçi Kargo - SİGORTASIZ Kargolama

Merhaba, Yurtiçi kargo ile bir ürün göndermek istediğinizde ürünü sigortasız olarak (yani ürünün başına taşımacılık esnasında bir şey gelirse sorumluluk kabul etmiyor) göndereceklerini söylüyorlar. Bu durum kargo şirketlerinin insafına mı bırakılmış yoksa konu ile ilgili kargo şirketlerini...
  2. ilterisilteris55

Elimdeki Ayakkabıları Nereden Satabilirim?

Merhaba, Elimde yüklü miktarda ithal Nike (Jordan) ayakkabılar var. Bunları Dolap, Gardrops ve Shopier dışında nerelerde satabilirim?
  3. ilterisilteris55

Putin'e Sövdü Diye İçeri Alındı?!

Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Netanyahu'ya sövse gözaltına alınır mıydı? Trajikomik. Kaynak: BPT Instagram hesabı
  4. ilterisilteris55

PC'de oyun dışında ne yapılabilir?

Merhaba, PC'yi oyun ve dizi/film/video izlemek dışında başka ne amaçlarla kullanabiliriz? PC ile ilgili günlük kullanım hariç hemen hemen hiçbir teknik bilgiye sahip değilim. Yeni bir arayış içerisindeyim ve hem zaman geçirebileceğim hem de mümkünse bundan ufak gelirler elde edebileceğim bir...
  5. ilterisilteris55

ANKET - En İyi Diş Macunu (Sensodyn⚔️Paradontax⚔️Colgate⚔️Signal)

Hangi diş macunu en iyisidir?
  6. ilterisilteris55

Forumda hostes olan ya da yakın tanıdığı olan var mı?

Merhaba, Hosteslikle ilgili kafama takılan bir soru var. Hostes olan, hosteslik geçmişi olan ya da yakın bir hostes tanıdığı olan arkadaşlar bana mesaj atarlarsa memnun olurum.
  7. ilterisilteris55

🚨Acil destek, dolandırıcılık şüphesi🤔

Merhaba, Facebook'ta PS5'imi satmak için ilan açmıştım. Suriyeli birisi yazdı fiyatta ve buluşma noktasında anlaştık. Bana benimle buluşması ve ürünü alması için kardeşini göndereceğini söyledi ve IBAN atmamı söyledi (yarın kardeşi ürünü benden teslim aldığında bana parayı atacak diye). Benim...
  8. ilterisilteris55

🚨acil - Erasmus THY kodu kullanan varsa...

Merhaba, Birkaç gün sonra Erasmus'tan döneceğim ve THY Erasmus indirim (+bagaj hakkı) kodunu kullanmak istiyorum. Aşağıdaki seçeneklerden hangisini seçmeliyim? Türkiye'den gelirken ortadakini seçmiştim fakat bir yerde ilk seçeneği de seçsek +40 kg bagaj hakkımızın olacağı yazıyordu. Kodu...
  9. ilterisilteris55

IMEI kayıtsız telefon Almanya'da kullanilabilir mi?

Merhaba, Yurt dışı Xiaomi telefon alacağım ama cihaz alındıktan itibaren 8 ay sonra IMEI kaydı yapılırmış. Ben bir hafta içinde Almanya'da olacağım ve bu 8 aylık sürecin sonunda bile Almanya'da olma ihtimalim var. Bahsettiğim cihazı almam durumunda kapanma durumu vs. yaşar mıyım? Bilen...
  10. ilterisilteris55

Erasmus - Almanya'ya gideceğim ama...

Merhaba, Çok yakın bir zamanda Erasmus programı kapsamında Almanya'da olacağım fakat aklıma bir şey takıldı. Şu an kullanmış olduğum Türk Telekom faturalı hattı ne yapacağımı bilmiyorum. Faturalıdan faturasıza mı çevireyim, evde mi kalsın yanıma mı alayım, SMS kod işleri için lazım olur mu gibi...
  11. ilterisilteris55

Kıyafetin üstündeki tüyler

Merhaba, özellikle siyah tişörtümün üzerinde yorgandan, battaniyeden ya da diğer kıyafetlerden gelen ve üstüne yapışan tüyler mevcut. Bunu engellemenin ve temizlemenin yolu nedir bilen var mı?
  12. ilterisilteris55

🎭 Amazon Prime Video'yu VPN ile kullanmak

Prime Video'nun ABD içeriklerine VPN aracılığı ile bağlanmayı ve izleyebilmeyi sağlayan bir yöntem var mı? (Birkaç VPN uygulaması denedim fakat Amazon bunu tespit ettiği için sonuç başarısız oldu.)
  13. ilterisilteris55

Yemeksepeti kupon (İLK GELEN ALIR)

1 adet kuponum var saat 00.00'da sona erecek. İhtiyacı olan ilk kişi kullanabilir. Kod: vil25ibk (50 lira üzeri 40 lira indirim) Afiyet olsun :)
Top Bottom