Arama sonuçları: *

1. xPanda

Paycel Ücretsiz 15 Tl Kupon

Paycell ara sıra böyle güzel hediyeler veriyor şimdide n11 de geçerli 15 tl hediye kuponu verdi (koşulsuz) 15 TL'ye önerebileceğiniz bir şey varmı pc , telefon aksesuarı olur gündelik hayat için aksesuar olur Önerilerinizi bekliyorum
  2. xPanda

Google Chrome Arka Plan Teması Değiştirme Sorunu

Normalde hezaman yaptığım şey ve yapımıda çok basit olan bir şey google tema değiştirme fakat birinden aldığım asus laptop ta arka plan değiştirdiğim zaman sadece üst kısım değişiyor ve arka planda hep asus yazısı kalıyor bunu nasıl değiştirebilirim ya da sebebini bilen biri var mı ?
  3. xPanda

Siyam Kedim Hakkında

5 yaşında bir siyam kedimiz var küçüklüğünden beri bizde. Canını bile yaksanız asla saldırmıyor. 4 yaşındaki küçük kardeşimin yaşıt bir arkadaşı var küçük bir kız. Nedensizce kediye yaklaştığı zaman kedim garip bir şekilde miyavlıyor fakat saldıracak gibi değil. Ve bu ilk defa oluyor ve sadece...
  4. xPanda

Moral, Motivasyon

Bazı sebeplerden moralim cidden çok bozuldu . Kendimi toparlamak için ne yapabilirim biraz desteğinize ihtiyacım var :) Varsa sorununuz sizde yazın birbirimize yardımcı olalım :)
  5. xPanda

Alıntı Butonu

Tam olarak ne anlama geliyor ? Umarım kötü bir şey değildir bir kaç kişiye tıkladım da ?
  6. xPanda

İnstagram PC DM

Pc de instagram da dm yoktu yeni mi geldi yoksa ben mi yeni görüyorum ?
  7. xPanda

Twitch mi ? Youtube mu ?

Hangisinin kazancı daha iyi ya da daha kolay ?
  8. xPanda

Bütçe Belirtmeden Yardım İsteyenlerin Dikkatine

Bir süre önce yine başka bir arkadaşımız tarafından yine böyle bir konu açılmıştı o yüzden kısa kesicem. Arkadaşlar f/p , bütçeme uygun sistem , monitör vs isterken bütçenizi belirtirseniz size daha rahat yardımcı oluruz :) Lütfen daha dikkatli olalım sevgilerimle :)
  9. xPanda

Öneri Müzik Önerilerinizi Bekliyorum :)

Forumda takılırken arka planda dinlemek için güzel önerileri olanlar yazarsa sevinirim . Aklıma hiçbir şey gelmiyor :rolleyes: Bir liste atabilecek var mı güzel şarkı listesi tür farketmez ?
  10. xPanda

Biraz Sohbet Edelim :)

Sadece ben sıkılmadım herhalde gelin biraz sohbet edelim . Dolar , Corona , Gündem den bahsedelim :) Bu dolar gitgide can sıkmaya başladı ne olacak halimiz? Bu gidişle 4-5 ay düşmeyecek gibi ?
  11. xPanda

Uyumayanlar Az Sohbet Edelim

Dostlar sıkıldım şu saatlerde pek konu olmuyor derdi olan konuşmak isteyen sohbet etmek isteyenler yazsın da biraz vakit geçirelim :)
  12. xPanda

Evcil Hayvan

Evde bir siyam cinsi kedimiz var 2 Sorunu var 1- Elektirik süpürgesinden çok korkuyor :D çalışsa direk kaçıyor çalışmıyor haldeyken kormuyor ama elimizde gezdirdiğimizi gördüğü gibi kaçıyor :D 2 Biraz tuhaf gelicek ama klozetten su içmeye çalışırken yakaladık kaç kere su kabını kaç kere...
  13. xPanda

Reaksiyon puanlarınız ile ne almayı düşünüyorsunuz ?

Ben nasip olursa Bilgisayar almak istiyorum inşallah herkese bir gün nasip olur . @Abdullah Hacıgül ' e de çok teşekkürler böyle bir proje için . Gerçekten çok büyük cesaret ister :) Bir kez daha tebrik ediyorum seni abi .
  14. xPanda

20 Yaş altı sokağa çıkma yasağı (Anne-Baba Tepkisi)

:D 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı gelince mecburen anne babalar markete gidip gelmeye başladı :D Bugün babamı 2-3 markete gönderdik en son yemek için kola almaya göndermeye çalıştık isyan etti ne yaptıysak gitmedi :D Başka annesi babası bu duruma isyan eden var mı (Gülmek eğlenmek için açtım bu...
  15. xPanda

Biz ne zaman PC sahibi olucaz ??? :/

Kaç yıldır babamdan pc istiyordum durumumuz yetmiyordu . Bu aralar toparlandık bir kredi çekip alalım dedik kredi çıkmıyor çıksa dolar çok yüksek almak istemiyorum çıkmasa hiç alamayacağım . Artık o izlediliğim videolardaki oyunları kendim oynamak istiyorum . Çok mutsuzum çook :/ Bari abdullah...
  16. xPanda

Donanım Arşivi'ni Tercih Etme Sebebiniz Nedir?

Burdaki herkes bir sebepten ötürü burda kimisi sevdiği için kimisi başarılı bulduğu için peki sizin @Abdullah Hacıgül abiyi tercih etme sebebiniz ne ? ? Ben başlayayım : İlk karşılaştığım pc kanalı herşeyi onun sayesinde öğrendim ona çok şey borçluyum :) Tşkrrlr abdullah abi
  17. xPanda

Yardım Minecraft Crash Report

Pc'mde ekran kartı yok minecraft crash report alıyorum yardımcı olabilecekler detaylı anlatabilecekler iletişime geçerse sevinirim :)
  18. xPanda

OverClock Nedir? Nasıl Yapılır?

Overclok nedir ? nasıl yapılır detaylı anlatabilecek olursa sevinirim ilerde pc alıcam ramlerime ve işlemcime overclock yapmak istiyorum fakat pek bir bilgim yok ?
  19. xPanda

Ödül Puanı?

Peki Ödül Puanının bir özelliği var mı ? Nasıl yapıldığını anladım da sadece yaptığımız görevlere göre verilen özel mesajlar dışında bir özelliği var mı ? Adı gibi ödül veriyor mu
  20. xPanda

Reaksiyon Puanı Yardım

Reaksiyon puanı kendi paylaştığımız konudan aldığımız emojilerle mi oluyor yoksa başkalarının konusuna yaptığımız emojiler ile mi oluyor ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom