Arama sonuçları: *

1. Arda54_TR

Twitter(X) ulaşmak imkansız yardım lazım

arkadaslar merhaba bildiğiniz üzere twitterda hesaplara abone olabiliyorsunuz, bir hesaba aboneydim yaklaşık 6 aydır geçen gün param iade edilip aboneliğim düşürülmüş, tekrar abone olmak istediğimde ise kartınız reddedildi hatası alıyorum daha sonra farklı 5-6 tane kart denedim banka ve kredi...
  2. Arda54_TR

konu açarken hata alıyorum

admin nasıl etiketleniyor bilmiyorum bi el atarsanız sevinirim
  3. Arda54_TR

Dolandırıcı sms tehlikesi

ekteki smsi aldım linke tabii ki tıklamadım tehlikeli olduğunun farkındayım sizlere bu tarz linkerin içerisinde nasıl bir sistemin olduğunu sormak istedim tam olarak ne yapıyorlar bilgilendirirseniz sevinirim
  4. Arda54_TR

Sahibindendeki adamı bulmak

arkadaşlar 1sene önce sahibindende adamdan f710 satın aldım ama şuan adamı bulmam lazım eski mesajlar gözükmüyor nasıl yapabilirim
  5. Arda54_TR

Istanbulda yaşayanlar bakabilir mi

Şuan beşiktaş kucukciftlik parktayim aksam 22.30 da konser var ve benim evim maltepe cevizlide avrupadan anadoluya en geç hangi ulaşımı kullanabilirim? 7/24 çalışanları var mı
  6. Arda54_TR

Sms Ne kadar sürede zaman aşımına uğrar

Arkadaşlar türktelekom kullanıyorum Sms yanlış attım, ama uçak modundaydım zaten, bu sms ne Kadar sürede zaman aşımına uğrar?
  7. Arda54_TR

Duvardaki ethernet ne işe yarıyor?

Arkadaşlar yeni eve taşındım duvarda bunlar var ne işe yarıyor
  8. Arda54_TR

Pc Masanızın Görünüşü(Fotoğrafı)

Çoğu kişide "şunun sistemi nasıl acaba" tarzında içinden bi meraklanma olmuştur bende bazı kişilerin ortamını merak etmişimdir, böyle bi etkinlik başlatmak istedim isteyen katılabilir, isteyen herkes masasının fotosunu paylaşabilir Benim ki ekte:
  9. Arda54_TR

Kargomu nereden alabilirim

Arkadaşlar istanbuldan sakaryaya gelecek bi kargom var ve şuan sakarya ptt işyerine teslim edildi diyor ama sakarya da ptt dağıtım ve ptt kargo şubeleri 1 den fazla var hangisine gitmem gerekiyor
  10. Arda54_TR

Mesai saati dışı kargo takip sistemleri çalılıyor mu

Arkadaşlar cuma günü istanbuldan kargoya verilen ürünüm hala daha sevkiyatta olarak gözüküyor(ptt) sizce şehirime gelmiş midir)(sakarya) yoksa hala daha yolda mıdır kısacası pazar günleri kargo takip sistemleri aktif mi
  11. Arda54_TR

Kargoların çalışma günleri ve saatleri

Arkadaşlar nette güzel bi açıklama bulamadım bi skrayım dedim istanbul bahçelievlerden bugün kargoya verilen (ptt) ürün yarın gelme ihtimali yüzde kaç bide haftasonları çalışıyorlar mıydı?(ben sakaryadayım)
  12. Arda54_TR

Bu zamana kadar en olaylarınız

Şu virüs zamanı karantinadayız biraz da olsa yüzümüzü güldürecek veya zamanımızı geçirecek yaşanmış hikayelerimizi paylaşmak adına bu konuyu açtım benim öyle çok olağanüstü bi olayım yok saygı ve ahlak çerçevelerinde hikayelerinizi bekliyorum Edit:korkunç, komik, duygusal vs. Türlerden bahsediyorum
  13. Arda54_TR

Forumu bırakıyorum. İyi forumlar.

Arkadaşlar bikaç sıkıntılarım yüzünden foruma birkaç aylığına bıraknak zorunda kalıyorum, şuan bilmem ne git veya ne gerek vardı bu konuya dediğinizi hissediyorum önmli değil duyurayım dedim belki bu sıkıntılar geçer geri gelebilirin
  14. Arda54_TR

6lı Akım Korumalı priz

50,60tl civarında akım korumalı 6 lı priz lazım bana siyah renk olursa mükemmel olur
  15. Arda54_TR

Streamlabs sürekli üyelik istiyor

arkadaşlar bi yayıncı arkadaşımız 3 aydır telefon üzerinden streamlabs ile dlive için yayın yaptı şuan yanlışlıkla güncelleme yaptık ve bizden sürekli prime üyelik istiyor fakat giriş yapamıyoruz çözüm nedir
  16. Arda54_TR

Doyurucu Ucuz Yemek?

sakarya adapazarında oturuyprum sizce yemek sepetinde veya başka yerden sipariş edebileceğim ucuz ve doyurucu ne var?
  17. Arda54_TR

Şüpheli Dolandırıcılık......

Arkadaşlar zamanında mert bayantemurun çektiği video () sebebiyle şu müşteriden şüphrlendim Abim 2 gün önce sahibindene kendi laptopunu satmak için ilan koydu ve bu şekilde bir müşteri geldi
  18. Arda54_TR

Boss Bilişim Ücretsiz 1660Super

https://www.bossbilisim.com/gigabyte-aorus-gv-n166sgaming-6gd-geforce-gtx-1660-super-6-gb-gddr6-192-bit-7680-x-4320-pixels-pci-express-x16-3.0-112213 Saçma bişi,ücretsiz ininal ile almayı deneyim mi sıkıntı çıkar mı
  19. Arda54_TR

Kali Linux İçin Wifi Adaptör

Inca IUWA-300N Wifi Anten 300MBPS 11N 10 DBİ ÇİFT ANTEN WİRELESS ADAPTÖR 1029583 uygunmu monitör mod olur mu
  20. Arda54_TR

Kali Linux Wifi Bağlanamıyorum

arklar udemyden ders alıyodum ve kali linuxta wifi adaptörü takıp wifi hakkında bir konu görecektik ben kaliye adaptörü okuttum ama nereden etraftaki wifileri görecem bu arada adaptör sorunsuz
Top Bottom