Arama sonuçları: *

1. bilemedimki

Instagram takip isteğini bekleten kız (Takip ve takipçi sayısı artıyor)

Arkadaşlar iyi akşamlar sınıfa ne zaman girsem göz ucu ile bakan sigara içerken göz ucu ile bakan ve bugün telefonla konuşuyordum (o da konuşarak yanımdan koridorun karşısından ters tarafa doğru yürüyordu) koridorda sadece ikimiz olmasına rağmen yanıma doğru geldi ve yanımdan geçti evet fazla...
  2. bilemedimki

Şantiye için iş ayakkabısı

Arkadaşlar iyi günler şantiye stajı yapacağım için iş ayakkabısı almak istiyorum öneriniz var mı ( Firma veriyor fakat ayak bileğimi kırdığım için kendim almak istedim) 1626870864 Parantez içini göz önüne alarak öneri yapabilir misiniz acaba
  3. bilemedimki

Staj ve kıvırcık uzun saç

Arkadaşlar saçım aşırı derecede kıvırcık ve uzun x bir firmada(aşırı büyük) staj için başvuracağım saçını kestir diyorlar ne yapmam lazım cv fotoğrafında saçımı kısa göstermek için öneri lazım
  4. bilemedimki

Udemy anlık olarak katılmak zorunlu mu

Arkadaşlar iyi geceler sertifikalı udemy kurslarından alacağım fakat anlık olarak katılmam zorunlu mu yoksa istediğim zaman izleyebiliyor muyum
  5. bilemedimki

Mavi Ekran Sorunu

İtopyadan dün gelen pcyi geri göndereceğim ama biraz tedirginim kullanıcı hatası deyip geçmezler değil mi :/
  6. bilemedimki

İTOPYA VE UPS KARGO

Ups kargo 3 paketimin birisini dün diğerlerini haftaya salı günü ileteceklermiş kargom merkez şubede 30 dakika uzaklıkta olmasına rağmen salı günü ulaşacak ve kendim alayım dediğimde teslim edemiyoruz öyle dediler müşteri hizmetlerine bağlandım hoş bi durum mu bu dediğimde evet bence hoş dönüşü...
  7. bilemedimki

İtopya Kart Bilgileri Konusunda Güvenilir Mi

Arkadaşlar bi defa bir sitede kart bilgilerim ifşa oldu şuan ürünü almama tek engel bu konu itopyada olur mu güvence veriyorlar mı Teşekkür Ederim
Top Bottom