Arama sonuçları: *

1. Flushixy

Kurumsallık Süreci | Öneri/Tavsiye İhtiyacı

gerek kalmadı
  2. Flushixy

İmzalardan Görsel&GiF'lerin Kaldırılması

Forum ilk açıldığı zamanlarda imzaya görsel ve gif ekleyebiliyorduk, bende anlık bir hevesle forumda bir kulüp kurmuştum :D Kulüp üyelerinin özel GIF'i vardı falan, neyse bizim dışımızda da imzalarda GIF'ler vs. fazlaca kullanılmaya başlandığı için imzadan görsel vb. şeyler optimizasyon sorunu...
  3. Flushixy

Thodex Bombası Patladı mı?

Türkiyenin 2. büyük borsalarından olan THODEX 1 ay önce 2milyon doge dağıtmıştı, DOGE'nin katlanmasıyla birlikte firmanın iflas ettiğiyle alakalı haberler dönüyor. Twitter hesaplarını da sanki 13 yaşında çocuk yönetiyormuş gibi mentionlar atıyorlar. Bugün yapılacak 6 saatlik bakımdan itibaren...
  4. Flushixy

Sitesi olan 1 Kişiye 1 Yıllık Hosting Sağlıyorum

İnternet sitesi olan 1 kişiye sınırsız özellikte Linux Hosting hediye edeceğim. (1 Yıllık) Almanya/TR Lokasyon arasında istediğiniz zaman geçiş yapabilirsiniz. 1 site barındırılabilir. 2 GB RAM 2 CORE Sınırsız SSD Disk Alanı Sınırsız Trafik Sınırsız Subdomain Sınırsız Veritabanı Sınırsız E-Posta...
  5. Flushixy

Youtube Podcast Yayıncılığı

Selam millet, biraz meraktan birazda can sıkınıtısından podcast işine girdim. 1 dakikalık ilk videomu buraya bırakıyorum. Sizden ricam öneri ve görüşlerinizi belirtmeniz şimdiden teşekkürler. edit: Videonun bazı yerlerinde hışırtı olduğunun farkındayım, mikrofonum pek iyi olmadığı için ara sıra...
  6. Flushixy

Kimler Destek Kulübüyle?

Merhaba dostlar, eskiden kulüp olarak gayet aktiftik, zamanım olmadığı için foruma pek uğrayamıyordum ve haliylede kulüp biraz unutuldu. Kulübü yeniden canlandırmak istiyorum, kimler bizimle :) Destek Kulübü Ana Konu Destek Kulübü Nedir?
  7. Flushixy

Şarkı Önerisi (Playlist)

Geçenlerde birisi şarkı önerisi istemişti konuyu bulamadım bu yüzden bu konuyu açıyorum ve şarkı arayanlara faydası olması açısından birkaç tane (Spotify) playlist bırakıyorum, iyi forumlar. İnglizce - Tıkla Playliste Git Babalar (Azer Bülbül, Müslüm vs.) - Tıkla Playliste Git Slow - Tıkla...
  8. Flushixy

Forum Hakkında Eleştiri Ve Elveda

Öncelikle merhaba dostlar, Destek Kulübünün kurucusuyum, Bu yazıyı sonuna kadar okumanızı öneririm. Forum içerisinde çok güzel zamanlarım oldu, güldük eğlendik. Her güzel şeyinde bir sonu olur, forumu tamamen bırakmıyorum. Ancak işlerim gerekçesiyle eskisi kadar forumda aktif olmayacağım...
  9. Flushixy

Destek Kulübü Nedir?

Kulüp kapanmıştır, katılan destek veren herkese teşekkürler.
  10. Flushixy

Takıntı Haline Geldi

Önceden eşitmiş değilmiş pek önemsemiyordum. Ama son zamanlarda aşırı sinirlerimi bozmaya başladı ikisinin sayısınıda eşit tutucam diye sinir hastası olucam az kaldı..
  11. Flushixy

E-okul Şifresi Çalma - Anılarımızı Anlatıyoruz

Merhaba dostlar, can sıkıntısından yazıyorum yine bundan 2 sene önce başımıza gelen e okul çalma not değiştirme olaylarından biraz bahsedeceğim :) birkaç saat sonra gönderiyi düzenleyeceğim çünkü bu dönemde aynı okulda bulunduğumuz bazı kişilerde foruma üye ifşa olmak istemiyorum :) Okuyanlar...
  12. Flushixy

Hayırlı Olsun White Ravens

Hayırlı Olsun @White Ravens Moderatör olmuş :) Destek Kulübü adına tekrardan hayırlı olsun diyorum, umarım görevini layıkıyla yerine getirir. İyi forumlar.
  13. Flushixy

Destek Kulübünün Geleceği Hakkında

Merhaba dostlar, bildiğiniz üzere Destek Kulübü'nün kurucusuyum, Kulüp ana konusunda bir anket oluşturdum, sizden ricam bu ankete katılmanız. Ankete gitmek için tıkla. Ayrıca kulübün gidişatı hakkında görüş ve önerilerinizi bu yazı altında paylaşabilirsiniz.
  14. Flushixy

Destek Kulübü Hakkında

Merhaba dostlar bildiğiniz üzere Destek Kulübü'nün kurucusuyum, sizce kulübün şuanki durumu nasıl? Dışarıdan veya kulüp içerisinden önerilere açığız önerilerinizi ve görüşlerinizi belirtirseniz mutlu olurum :)
  15. Flushixy

LoL Duo Arıyorum

LOL Eu West sunucusuna 0'dan başlıyacağım, birlikte lig kasabileceğim kafa dengi biri arıyorum.
  16. Flushixy

Oyunlardaki Kanser Kitle

Şu kanser kitle hakkında ne düşünüyorsunuz? League of Legends'e uzun ara sonra yeniden başladım normalde ligim gold 2-3 felan , yine zar zor gold 4 serilerine çıkmayı başardım. Ancak bugün öyle IQ Less oyuncular geldi ki takıma oyundan bir kere daha nefret ettim. 3 rank birden düştüm, bunlardan...
  17. Flushixy

AirPods mu Apple Watch Mı

Merhaba dostlar, şu aralar AirPods Pro ve Apple Watch 5 arasında kaldım, siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? ( ikisinide alacağım ama önce hangisini alacağıma karar veremedim kulaklığı alsam max 6-7 ay sonra saati , saati alsam max 6-7 ay sonra kulaklığı)
  18. Flushixy

Bayramlaşıyoruz - Destek Kulübü

Merhaba dostlar, Bildiğiniz üzere bugün RAMAZAN BAYRAMI koronavirüs salgını yüzünden 81 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu yüzden birçoğumuz sevdiklerimizle, aile büyüklerimizle sosyal medya platformları sayesinde görüşme fırsatı buluyoruz. Destek Kulübü adına bayramınızı en içten...
  19. Flushixy

Forum Destek Kulübü Discord Sunucusu

Öncelikle herkese merhaba dostlar, bildiğiniz üzere Destek Kulübü'nün kurucusuyum. Forum üzerinde Mesajlaşma bölümünü 5 kişiden fazla aynı anda kullanamadığımız için discord sunucusu açmaya karar vermiştik. Ve discord sunucumuzu kurduk. Forum Kulüp üyeleri olarak kaynaşmamız ve iletişim halinde...
  20. Flushixy

Forum Destek Kulübü Hakkında

Merhaba doslar, bildiğiniz üzere Forum Destek Kulübü adı altında bir kulüp kurdum. Ve kulüp üyeleri olarak amacımız yardıma ihtiyaç duyan kişilere doğru bilgiyi hızlı bir şekilde ulaştırmak. Şimdilik kulübümüze 250+ mesaj sayısına sahip herkes kulüp koşullarını yerine getirerek katılabiliyor...
Top Bottom