Arama sonuçları: *

1. S C O

100. Yıl Beşiktaş Forması Satışa Sunuldu Mu?

Beşiktaş - Hatayspor karşılaşma sırasında Beşiktaş 100. yıla özel forma tasarladı ve bu formayı hiç bir yerde bulamıyorum.
  2. S C O

Sistemi Bu Şeklide Yapsam Sizce Nasıl Olur?

Merhaba Arkadaşlar, Sistemim şu şekilde benim; Intel(R) Core(TM) i5-11400F 8,00 GB NVIDIA GeForce GTX 1650 SSD 250 GB Yapacak olduğum sistem de şu şekilde; 16GB Geforce RTX 2060 M2 SSD 1TB SSD 250GB
  3. S C O

İnstagram'da Kod Gelmiyor.

Merhaba Arkadaşlar, İnstagram'da hiç bir şekilde kod gelmiyor, Bana arkadaşlar '' Şifremi unuttum '' Diyorum '' Mail veya numara kod gelmesi gerektiği yerde '' Hiç bir şekilde ne kod geliyor nede sıfırlama linki, 2-3 Gün önce İnstagram ekibe yazdım lakin hala da cevap vermediler. Bu durumu bir...
  4. S C O

Valorant Yeni Başlayana Tavsiye

Merhaba Arkadaşlar, Gençler şöyle bir sorum var sizlere, Ben valoranta yeni başladım daha 15-16 Level bir hesabım var, Kendimi bu oyunda nasıl? Daha iyi geliştire bilirim mesela neler yapmam lazım ne gibi ayarları kapatıp ne gibi ayarları açmam lazım.
  5. S C O

Şampiyonlar Ligi Kim Kazanır Sizce?

Real Madrid - Manchester City buğun ki maçta berabere kaldı, Arkadaşlar şahsen ben Real Madrid alır diye düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi pek olmadı. :) Buğun de Milan - İnter maçı var, Zor bir maç ama kazanma istatistikleri bakarsak Milan %31 ve İnter %39 olarak gözüküyor. İnter alır bence bu...
  6. S C O

Gençler Size Bir Sorum Olacak.

Merhaba Arkadaşlar, Biz niye veya neden iyi olmadığımız halde sevdiğimiz insanlara yalan söylüyoruz. Bu olay herkese de var neden? Biz kötü olduğumuz halde hep iyiyiz diyoruz.
  7. S C O

Bozuk Windows Sistem Dosyaları Nasıl Bulunur?

Merhaba Arkadaşlar, Hiç düşündünüz mü? Bilgisayarınız da bozuk dosya veya eksik dosyayalar var mi? Diye bunu öğrenmenin en kolay yollu '' CMD Komut Listesi '' Olacak arkadaşlar. Sözü fazla uzatmadan dilerseniz direk konuya geçelim.. İlk önce CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra size...
  8. S C O

PES Mi? FİFA Mi? Seçiminizi Yapın.

Merhaba arkadaşlar, Pes mi? FİFA mi? Arkadaşlar. Ben PES hayranıyım arkadaşlar lakın PES 2023 beni çok hüsrana uğrattı yanı '' eFootball 2023 '' Ben bu kadar kötü bir oyun görmedim ne zaman PES ismi değişti Efootboll oldu oyun bozuldu artık.
  9. S C O

Bana Gelen Mesajı Okur Musunuz? Lütfen.

Hiç bir yere başvuru yapmadığım halde Bana ulaşın diyor. :D :D :D
  10. S C O

Tarafınızı Seçin Gençler.

Biraz eğlenelim gençler; Kırmızı hap sizi 10 yaşına geri döneceksiniz, Her şeye yeniden başlayacaksın. Yeşil hap seçerseniz, 45 yaşına atlayıp banka hesabında 100 Milyon dolar ile birlik de. Tarafını Seç :D
  11. S C O

Bu Kadar Saygısızlık Olmaz

Bu kadar sorumsuzluk şerefsizlik yok arkadaşlar ya bu ülke nereye gidiyor biri kalkmış Tiktok'da '' Banane Ölsünler '' der biri kalkıp Instagram'da yayın açıp kalkıp '' Deprem Olsun Diye Dua Eder '' Millet orda canı ile cebelleşiyor, Annelerin ve Babaların '' Kızım , Evladım Diye Ağlıyor ''...
  12. S C O

Özür Diliyoruz ( Deprem )

Yine mi? işlerimiz size düştü, sizi öldürdük yok ettik aç bıraktık zehirledik Siz Olsun Deyip bizi affedip yardımımıza koştunuz, Sizler ne kadar da mükemmel kalpli varlıklarsınız sizin yüzünüze bakacak yüzümüz yok içimizdeki bazı beyinsizlerin yaptıkları için bizleri affedin sizden özür...
  13. S C O

Donanim Arşivi Üyelerin Dikkatine

Herkese Merhaba Arkadaşlarlar, Uzun Zamandır Burada Olmakdan Çok Keyif Aldım Herkese Sonsuz Minnetarimi Sunuyorum Ve Herkese Teşekkür Ediyorum.. İstemeden'de Olsa Kalbini Kırdığım Arkadaşlar Veya Abilerim Varsa Hakını Helal Ettsin Lütfen.. Benden Yana Helal Olsun Buradan Gitme Sebebim Hem İş...
  14. S C O

Casper Weıght Nedir?

Herkese Merhaba Arkadaşlar Arkadaşım '' Casper Excalibur Klavye+Mouse Set '' Aldı Lakın Kutunun İçinden Aşağıdaki Görsel Gibi Bir Şey Çıktı Ne İşe Yarıyor Bu Weıght Nedir ? Ne İşe Yarıyor ?
  15. S C O

Sizce Ne Demek ? İstiyor.

Selamun Aleyküm İlk Önce Günaydın Arkadaşlar Şöyle Bir Olayım Var Benim, Ben 25 Yaşındayım Bir Kızdan Hoşlanıyorum Bazen Anlamadım Yerler Oluyor Kıza Ben Daha Önce ' den Açıldım Lakin Bir Yanıt Alamamıştım. Bu Konularda " Odunum " Anlamıyorum.. Çok Uzatım Konuyu; Bazen Konuşunca " Ne Zaman...
  16. S C O

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

Türk Neferi kaçmaz, kaçmak nedir bilmez. Eğer Türk Neferinin kaçtığını görmüşseniz, derhal kabul etmelidir ki onun başında bulunan en büyük kumandan kaçmıştır. 🇹🇷
  17. S C O

Valorant Güncelleme Sorunu

Merhaba! Arkadaşlar Volarant ' da Güncelleme Yapamıyorum Maalesef Arkadaşlar '' İndiriliyor Diyor '' Lakin Sonradan '' Gerekli Bir Program Kuramadık '' Diyor Ne Yapmam Lazım Lütfen Yardım Eder Mısınız ?
  18. S C O

Göktürkler Hakkında Bilgi

Tarihte Türk adıyla kurulan ilk devlet olan Göktürkler 552-744 yılları arasında orta asyada hüküm sürmüşlerdir. Kurucu ve ilk Kağanı olan Bumin Kağan , komşuları olan Sasani, Bizans ve Çin’le iyi ilişkiler içerisinde kalmıştır. Göktürklerin başkenti Ötüken şehridir. Burası Orhun ve Selenge...
  19. S C O

Hayatınız Kısa Film Olsa Eğer?

Herkese Merhaba , Günaydın Arkadaşlar.. Hayatınız Kısa Bir " Film Veya Dizi Olsa " Ve Yönetmeniniz Size " İsmini Sen Belirle " Dese Bu Film Veya Dizi Adı Ne Olurdu Ve Neden ??
  20. S C O

Outlook Hesabı Kurtarma Rehberi

SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR. Ben Daha Önce ' Outlook Hesabımı Şifresını Unuttum ' Çoğu İnsan Nasıl Hesabımı Alabılırım Diye Mesajlar Atılıyor.. Kısa Bir Şekilde Onları Göstereceğim.. 1- ADIM İlk Önce '' https://office.live.com/start/Outlook.aspx?omkt=tr-TR '' Web Siteye Giriyoruz.. İLERİ...
Top Bottom