Arama sonuçları: *

1. calmioss

Tatil için yardım ve öneri lazım

3 arkadaş tatile gitmek istiyoruz birimiz 18 diğerleri 17 bu bir sorun olur mu olursa nasıl çözeriz Antalya düşünülüyor öneri otel var mı gecelik 8500 felan düşünüyoruz Başka bir il önerisi var mı?
  2. calmioss

Sizce bu sisteme bu fiyat iyi mi?(18500)

işlemci:Amd ryzen 5 5500 4.20ghz 6 çekirdek 19 mb am4 7nm işlemci (stok fan mevcuttur) Anakart:Asus prime b450m-A2 (4 ram slotludur 2 si boş) Ekran kartı:Asus Radeon dual Rx 6600 8Gb GDDR6 128bit ekran kartı Ram: Kingston 8X2 3200mhz cl16 ram SSD:Wd Blue SN570 500Gb ssd...
  3. calmioss

Biyoloji ödevime yardım

Resimdeki hayvanlarla bir besin ağı lazım yardım ederseniz sevinirim
  4. calmioss

creatinin hiçbir etkisini görmedim

protein oceon un creatin monohydrate ürününü kullanıyorum yaklaşık 1 ay oldu günlük tüketim yapıyorum saç dökmesi vb. durum olmuyor bazen 8g bazen 3 gram alsam bile hiç bir fark görmedim ne güçte artış nede direnç vb. bişey yanlış mı kullanıyorum yoksa başka bişey mi?
  5. calmioss

banka ile alakalı yardım

karı koca sigortalı ve garanti bankasından ayrı ayrı kredi cekebilirler mi
  6. calmioss

en iyi firma (stajer olarak)

şuanlık giricepim 3 adet firma bulunmaktadır elektrik üzerine 1.botaş 2.limak 3. aselsan(pek tercih etmiyorum) sizce hangisi daha iyi
  7. calmioss

1920x1080 güzel wallpaper arıyorum

1920x1080 güzel wallpaper arıyorum güzelleri discord dan atabilirsiniz ama 1920x1080 olması lazım
  8. calmioss

midjouner bot ile alakalı

mid jouner bot u olan bir server dayım benim çözünürlük 1920x1080 ama cıkan fotograflar kucuk
  9. calmioss

T.C Kimliğimi kaybettim

Kimliğimi kaybettim düşürdüğümü düşündüğüm yerlere baktım ama yok yeni kimlik çıkarttığım sizce kaç tl vericem
Geri