Arama sonuçları: *

1. ardaozal

Bu elbise ne renk ??

Koca bir ülkeyi birbirine düşüren soru bu elbise sarı-beyaz mı yoksa mavi-gri mi ? Ben mavi-gri görüyorum
  2. ardaozal

Forumda downvote upvote sistemi

Yeni güncelleme ile downvote ve upvote sistemi gelmiş bu sistem ile ilgili 2 sorum var 1. Reddit siste gibi en çok oy alanın yorumumu çıkacak ? 2.herhangi bir reaksiyon puanı artıyor mu yoksa sadece yorum yukarıda mı gözüküyor.
  3. ardaozal

Sokak kedisi elimi kanattı

Bizim sokakta bir kedi var severken (karnına değil) zarar verecek herhangi bir hareket yapmadım sadece sevdim ve elimi patisiyle kanattı sorunum şu ki bu kedinin herhangi bir aşısı yok bir sorun oluşur mu ?
  4. ardaozal

Microsoft Edge arama motoru değiştirme

Normalde opera gx tarayıcısını kullanıyordum ama değişiklik için microsoft edgeye geçeyim bir süre onu kullanayım dedim ama yandex arama motoru kullandığını gördüm bunu google nasıl çevirebilirim ?
  5. ardaozal

Erkekler neden sünnet olur ?

Hep merak etmişimdir neden erkekler sünnet olur yanlış anlamayın sadece merak ettim.
  6. ardaozal

(İncelenimsi tam inceleme değil kısa) Torku no on

Televizyon izlerken mutlaka reklamını gördüğünüz torkunun no on içeceğini ilk defa denedim. Özgün bir tat yakalamışlar tadı kolalı jelibona benziyor aroması biraz gazı kaçmış kola gibi ,bitki özlerinden yapılmış Not:çok şekerli geldi şekersizi çıksa güzel olur İçeriği: Ben çok beğenmedim...
  7. ardaozal

Kas seğirmesi neden olur ?

Birkaç gündür anlamsız şekilde sağ bacağımda istemsizce hareket ediyor ve bu çok rahatsız edici nasıl geçer ?
  8. ardaozal

Eylülde okullar açılır mı ?

Bence açılır yeter artık evde otura otura yazı yazmayı unuttum eskiden okul açıkken yani hep cs oynamak oyun oynamak istiyorum ama artık eskisi gibi hevesli değilim sizce eylül ayında okullar açıldır mı ? bana sorarsanız açılır. değişik bir sistem yaparkar özel okullar başladı zaten
  9. ardaozal

İnstagram mesaj beğenme

Beyler yazıştığım bazı kızlar mesajımı beğeniyor bu ne anlama geliyor s***** git mi diyor yoksa nomal anlamda mı beğenme anlamdım :D
  10. ardaozal

(İnceleme)Barbara Palvin

Barbara Palvin Macar model Doğum tarihi:8 Ekim 1993 (26 yıl yaşında), Budapeşte,macaristan Boy:1,75 Ölçüleri: 33-23-35 US (83-58-89 EU) Sevgilisi: Dylan Sprouse Kilosu:55kg(121db) Saç rengi:Kahverengi Göz rengi:Mavi Giysi bedeni:4 US; 34 EU Ayakkabı numarası:7 US; 38 EU Ajansı: Ace Models Bon...
  11. ardaozal

Maske takmanın önemi

12. ardaozal

Rambo yine mi banlandı ?

@Rambo_87 ye ne oldu banlandı mı ?
  13. ardaozal

Epic gamesin bedavaya verdiği ne olduğunu anlayamadığımız oyunları

Cidden bu oyunları yükleyip oynayan var mı ? Ben alıyorum ama kenarda köşede duruyor kütüphanemi kalabalık gösteriyor :)
  14. ardaozal

Okulların Sınıfları (şubeleri) değişmiş.

Dostlar iyi günler bizim sınıftaki arkadaşların sınıfları yani şubeleri değişmiş ben öğreneniyorum e okulda yazmıyor.
  15. ardaozal

Gerçekten doğu bir olay

16. ardaozal

Son zamanlardaki CS Türk serverindeki ping artışı

Son zamanlarda cs go Türk serverlerinde ping çok yüksek 40 ms iken 150-160 oluyor ve takılıyor bu sorun tüm serverlarda var siber saldırı mı var ?
  17. ardaozal

Kediler çok tüy döker mi ?

İlerde kedi sahiplenmek istiyorum yavru iken almayı düşünüyorum nasıl besleyeceğimi biliyorum ama eve çok tüy döker mi tarama vs yapılması şart mı? bu konuları çok bilmiyorum bilen biri cevaplayabilir mi ?
  18. ardaozal

Dolar 7 TL

Beyler hakkınızı helal edin bu daha çok zor düşer keşke 5 TL olduğu zaman bir şeyler alsaydım neyse kafamı sokacağım bir eve ve karnımın doyduğuna şükretmem lazım.
  19. ardaozal

Dolar-Euro uçuyor

Dolar-Euro uçuyor dolar 7 ye dayandı euro 8,20 ne olacak arkadaş hayat bizim için her gün pahalılaşıyor alım gücümüz her geçen gün eriyor Türk lirası değer kaybediyor...
Geri