Arama sonuçları: *

1. F

E ticarete basliyorum nasil nerden ogrencem

beyler e ticarete 6 7 binlira ile basliyorum muhtemelen batcaz ama olsun nerden ogrenebilirim
  2. F

aya gerçekten gidildi mi?

beyler 50 yılın önceki teknolojisi ile aya gidilmesi münkün mü
  3. F

Lolü nasıl bırakırım acil taktik

beyler hatırlayanlar olur bundan 1.5 yıl önce lolü nasıl öğrenirim diye bir konu açtım başlama falan dediler şuan 50k shaco 30k twitch ve ww falan var fena küfür ediyorum chat banım var 2025 e kadar ve gunumun hepsi lolde gecıyor başka aktivitem yok nasıl silcem silersem napcam 3 haftadan beri...
  4. F

GÖRSELLİK KATANA (dekor)

SA MOR RENK OLUR SİYAH OLUR 60CM 80CM ARASI MAX 600TL BUTCEYLE KATANA VAR MI
  5. F

american psycho nerden izlenir

2 saaten beri bulamadim biraz sigma olma vakt
  6. F

esneyince sag kulagim tikaniyor

arkadaslar son 5gunden beri esneyemiyorum sag kulagim cok kotu oluyor sebebi nedir bilen varsa yazarsa sevinirim
  7. F

HAFTALIK 70TL ILE PARA KATLAMA REHBERI GELMEYECEK

merhabalar dostlar cogu kisi yazdi filan ama gelmeyecek suan evde 3 adet ninjutso 1 adet lamzu 1 adet custom klavye 1 adet pwnage ergo wireless 1 adet mdw 1 adet rampage parvus 1 adet cooler master mm710 artik kisisel harcamalara yoneldim 2.bolumu cok istiyorsaniz ckeerim iyi forumlar...
  8. F

Yemeksepeti - Getir indirim kodu var mı

vallah 200 tllik yemek alcam var mı kod acil açım
  9. F

Haftalık 70 TL ile para katlama rehberi

Merhabalar dostlar bu gün size haftalık 70 tl harçlık ile para katlama rehberi yapıcam öncelikle 2 ay boyunca para biriktirdim ve karşıma Hk gaming mizar indirimleri çıktı ordan 2 adet aldım (300) bu iki vatandaşı tanesini 600 den okuttum Sonra hk gaming indirimlerinden gk61 alan bir adamla...
  10. F

3 mm lik vida nerden bulabilirim

3 mm lik bir vida lazım ucu yıldız olcak şekilde siyah mat olursa güzel olur 1668104595 uup up
  11. F

Power up zımbırtısı yardım

ya kardesıme power up diye kitap aldırdılar 1kya çok zor sorular var bunun öğretmen uygulaması veya cevapları var mıdır acaba
  12. F

Param Güvende Kargo ZAMI

arkadaslar an itibariyle önceden mınumum 15 tl olan kargolar 27.50 TL'ye cıkmıstır Sizden kargo ücreti en az 2.el sitesi önerisi istiyorum
  13. F

@federalper adlı kullanıcı

merhaba bu kullanıcıdan sıfır a yakın oldugu ıdda edilen mouse aldım sadece denenmek ıcın acıldı dedı kendısı ve olay buraya geldı elime gelen mouseun fotosunu bırazdan yukleyecem mouse toz dolu kendısı ile alısverıs yapmamanızı onerırım .. Üstelik bu arkadas İlk once fıyatı 350 yaptı...
  14. F

Protein tozu önerisi

abim gece gunduz calısıyor gunde 3 saat body yapıyor annemlerın fark edemıyecegı proteın alacaz 200 gr veya 300 gr yeterlıdır butce 400
  15. F

Elinde 10k olan biri ne yapmalı

evet yarın babamın bir satıs ıslemı var bana 10k vercek bu parayı nasıl degerlendırım 1665499986 bobcat miner panther x2 helium almayı dusunuyorum
  16. F

Herhalde dolandirildim

arkadaslar piyasa fiyati 1000 tl olan glorius model o yu 2.el olarak 275tlye aldim param guvende ile aldim ama iade islemleri uzun surcek gibi 2 aydir para yatmiyor sizce dolandirilmis miyimdir
  17. F

internetten uygunsuz seylere baktiktan sonra gelen bosluk hissi

arada bir bakiom sonra kafama tukuiyim niye boyle yaptin diyom
  18. F

papara nedir yardim!

papara icin basvumaya deger mi sizce black card mi hangisi bide kart icin kac tl verioz
Top Bottom