Arama sonuçları: *

1. M50 swap

Sizce Dünya yönetiliyor mu

Beyler Sizce dünyayı yöneten bi lobi varmı bence Abd yi trump değil gizli kişiler tarafından yönetiliyo ve fazla yahudi lobisi var her şey onların elinde yazılım abd israil in her şey onlara ait elimizdeki telefonlar bilgisayarlar yazılımlar hepsi dünya düzenide değiştirilmeye çalışılıyo Bop...
  2. M50 swap

Rottweiler nasıl bi köpek

beyler rottweiler almak istiyom bakıcam bakan kişiler varsa yazabilirmi fazla havlar mı ve bodyguard eğitimleri kolay mı veya fiyatı kaç para bodyguard eğitiminin
  3. M50 swap

Tavsiye lazım bilgisayar parçası için

beyler sistem İ5 12400F gtx 1660 ti dual 16 gb ram var 3000 4000 lira bütçem var ram almayı düşünüyom 16+16 32 gb 3600 mhz gskill sizin önericeğiniz bir şey varmı bunu al diye ram alma git bunu al diye filan
  4. M50 swap

Cnc operatörlüğü okumuş biri ne kadar maaş alır

beyler bilişim bölümünden makine bölümüne geçtim 10 sınıfım eğer bu bölümü bitirip bi fabrikada çalışmaya başlarsam aylık ne kadar maaş alırım
  5. M50 swap

Cnc operatörlüğü nasıl bir iş

beyler cnc operatörlüğü nasıl bir iş karışık mıdır ve siz olsanız Oto sanayide mi çalışırdınız cnc operatörlüğün de mi?
  6. M50 swap

10 Sınıf mesem e geçebilirmi

beyler yardım lazım ben 2 sene önce mesemde kaldım okul uzak diye şimdi meslek lisesindeyim 10 sınıf oldum yeni bilişim okuyom ama ben mesem e geçmeyi düşünüyom geri sanayide çalışıp beni 9 Sınıftan geri mi başlatırlar (bilgili olan kişiler yazarsa iyi olur)
  7. M50 swap

Her şeyi kafaya takıyom

beyler her şeyi kafaya takıyom bu sizde varmı mesela şu 2 yıldır geleceği düşünürüm her gün illa aklıma gelir yani çok düşünürüm ve takarım kafama bilgisayara küçük bişe olsun onu bile takarım kafaya önünede geçemiyom
  8. M50 swap

Mesem e geçmeyi düşünüyom mantıklımı sanayide çalışmayı düşünüyom

beyler 10 sınıfım mesem e geçmeyi düşünüyom sanayi düşünüyom bana meslek öğren diyolar bende para kazanmak istiyom tabi bilgisayar oynamaktan bıktım motor fln almak istiyom hem arabalarada merakım var ama sanayide çalışan biri varsa nasıl bi ortam anlatabilirmi [YAŞ 17 1 yıl gitmedim okula 2015...
  9. M50 swap

Gelecek kaygısının önüne nasıl geçilir ?

beyler 1 senedir gelecek kaygısı başladı hangi meslek yapsam diye düşünüyom geçen senede okulda kaldım 2008 liyim yeni geçtim 10 uncu sınıfa 1 sene gitmedim 2015 te geçen senede devamsızlıktan kaldım bu sefer geçtim okulu tabi ama gelecek kaygısı halla var hayalerim var bu hayaleride asgari...
  10. M50 swap

Dosyalar da kilit işaret sorunu

Dosyada kilit işareti var Yeni dosya oluşturunca kilit işareti oluyor Yeni dosya açarken bunun gözükmesini istemiyom nasıl yapıcam
Geri