Arama sonuçları: *

1. mandog

Ehliyet Almak ne kadara mal olur

Ehliyet alacağım zam gelmeden önce almak istiyorum ancak bu ehliyet vs için ödemeyi ne zaman yapıyoruz internette bir kaç kaynakta minimum 45 gün süreceği ve ocak ayına denk gelirse gelecek olan zam üzerinden hesaplanacağını okudum. Bu doğru mudur bi de bulunduğum yerde olan sürücü kursu için...
  2. mandog

N11 Günün süperrr fırsatı

N11 günün süper fırsatı!!!!!
  3. mandog

Mouse ağırlığı nerden bulabilirim?

Logitech g403 mousem var ve kutu içerisinden çıkan ağırlığı kaybettim. Bu tarz parçaları satan bildiğiniz bir yer var mı internette ayrı olqrak satan sadece alibaba var o da kargoyla falan 110 civarına geliyor. Bir de mouseun scroll tuşu çok uzun zamandır çalışmıyor internetten scroll aksam...
  4. mandog

Oksitlenmiş kalemi eski haline nasıl döndürürüm

Manevi olarak yüksek değere sahip bir kalemim var ancak metal kısımları kararmaya başaldı. Eski haline döndürebilir miyim yada böyle yedek kalem parçası vs satan bir yer var mıdır
  5. mandog

Opera GX fazla ram kullanıyor

Normalde opera gx az ram kullanıyor diye bliyordum.Bunu test etmek için firefox microsoft edge ve operadan tek sekmede ytden bir video açtım(aynı video) ama en fazla ram kullanan opera oldu. Neden böyle olmuş olabilir?
  6. mandog

2 Koltuklu arabada çocuk öne binebilir mi

Biliyorum saçmalık bi soru ama yatakta uzanırken aklıma geldi internette araştırdığımda da bunla ilgili bir şey göremedim var mı beni aydınlatabilecek
  7. mandog

Trendyol Express yavaşlığı

C.tesi günü trendyol üzerinden diğer sitelere nazaran ucuz diye laptop aldım(diğer sitelerdekiyke aynı satıcı). Aldıktan 10 dk sonra kargoya verildi. Satıcı kargoyu maltepeden teslim etmiş. Kargo geçen 4 günde maltepeden tuzlaya gelebildi. Dün de hepsiburadadan alışveriş yaptım.Satıcı...
Top Bottom