Arama sonuçları: *

1. feritmusaoz

YKS için PDF paylaştığım telegram grubu açtım

Amacım reklam değil. YKS ye hazırlanan arkadaşlara yardımcı olabilmek(ben de hazırlanıyorum). Grupta yks hakkında soru cevap da yapabilirsiniz, pdflere de erişebilirsiniz, isteyen olursa katılabilir https://t.me/+OEDOUjUhxyhjODE0
  2. feritmusaoz

Forum gerçekten bitmiş, hoşça kalın.

Kaç seferdir sorularıma ya 1 yanıt geliyor ya da hiç gelmiyor. 1 sene öncesine kadar deli dehşet sohbet dönerdi. Bir şey sorunca istemediğim kadar cevap alırdım. Artık buraya bir şey sormayacağım. Mod ekibine, abdullah abiye, kürşat abiye ve birçok adını unuttuğum kişiye selamlarımı iletiyorum...
  3. feritmusaoz

Msü mülakata geç kalınır mı

Arkadaşlar eşeklik yaptım son güne bıraktım cuma günü de işim çıktı sağlık raporu alamadım. Hafta sonu kapalı biliyorsunuz acile gittim onlar da vermedi. 9 da açılıyor sağlık ocakları mülakat ise 9.30 da. Muhtemelen 15 20 dk geç kalacağım sorun olur mu ne yapabilirim?
  4. feritmusaoz

cumhurbaşkanına hakaret davası

abim taa 2.5 sene önce instagramda bir gönderinin altına yorum atmış. Küfür etmemiş sadece hafif argo. Geçen eve dava kağıdı geldi, haziranda mahkemeye gidecek. Olay dediğim gibi 2.5 senelik, sizce bir şey olur mu? Yorumu attığında 18 yaşında değildi fakat şu an 18 den büyük. Tazminat mı...
  5. feritmusaoz

Saçınızı nasıl hallediyorsunuz

Hiçbir berbere güvenmiyorum. Favorileri ve ensemi evde düzelticem fakat yanlar ve arka da uzadı. Aşırı kararsızım kısa kestirirsem gene berbat olacak.
  6. feritmusaoz

Oruç tutmak istemiyorum ama annem üzülüyor

Yıllardır oruç tutarken acı çekerim, uyku düzenim bozulur, yaptığım tüm işler aksar, bu sene de sınav senem. 14 gündür doğru düzgün ders çalışamadım. Karnım kazınıyor, açken inanılmaz geriliyorum ve tüm gün uykusuzum. Ailem zorlamıyor ama anneme bugün tutmayacağım dediğimde ağladı, onun...
  7. feritmusaoz

LINKEDLN BAĞLANTI ETKİNLİĞİ

Merhaba, linkedln de bağlantı sayımı arttırmak istiyorum. Profilinizin güçlü görünmesi için siz de arttırabilirsiniz. Karşılıklı bağlantı kurarak arttırabiliriz. Herkes linkedln profilini bırakılır. Benimki ...
  8. feritmusaoz

DA Forum Yazım yanlışları

Bunu özellikle Donanım Arşivi forumda fark ettim. İnanılmaz yazım hatası yapılıyor. Tamam de, da, ki yazımını herkes bilmiyor olabilir ama lütfen "ya da" yı ayrı yazın, mı mü mısın soru eklerini ayırın. herkes değil herkes, saten değil zaten. Biliyorum burası Technopat değil ama gerçekten...
  9. feritmusaoz

Misli.com İddia parası

merhaba bugün 12 maça toplam 68 oran kupon yaptım( oynamadım öylesine yaptım yakın zamanda oynayacağım ) ve sadece Rize Adana maçı yattı kalanların hepsi tuttu. Ben bu kupona 100 tl basıp tuttursaydım misli gerçekten 68.000 tlmi verecek miydi? Paranın üstüne yatarlar mı? Sorun çıkarırlar mı...
  10. feritmusaoz

Ehliyet sınavını geçemezsek

Merhaba abim ehliyet kursuna gidiyor. Sinyal vermeyi falan unutmuş hoca da kızmış "sen böyle giderse çok harç ödersin" demiş. Abim de sınavı geçemezse harç ödeyeceğini sanıyor ama bana saçmalık gibi geldi ve hayatımda duymadım öyle bir şey. Emin olmak için sorayım dedim öyle bir saçmalık yok...
  11. feritmusaoz

Türkiye adaleti neden böyle?

Haber linki : Bilgili arkadaşlar söyleyebilir mi? Bunlar torpil, para işleri mi yoksa cidden anayasanın eksikliği mi? Böyle bir şey nasıl olabilir aklım almıyor. Daha geçen 83 yaşındaki dayı nafaka ödemediği için hapise atılmıştı.
  12. feritmusaoz

Başıma bir şey gelir mi?

Merhaba ben bu bana wp den yazan elemanların postlarını beğenip ekran görüntüsü atıyorum hepsinden 100 tl 50 tl koparıp engelliyorum ama başıma bir şey gelir mi herhangi bir kişisel bilgi vermedim ki zaten numaramı bulmuşlar.
  13. feritmusaoz

İstanbul da tek başıma ne yapayım

Merhaba 1 haftalığına tatile İstanbul a geldim. Tarihi yerlerin, camiilerin çoğuna gitmiştim zaten. Nerelere gideyim özellikle Avrupa yakasındaki yerler daha iyi olur karşıya gitmeye üşeniyorum. Bir de böyle kafa dinlemelik önünde oturmalık bank olan güzel bir sahil var mıdır? Deniz izlemeyi...
  14. feritmusaoz

Ankara'da tek iken ne yapılır

arkadaşların hepsi dershanede veya çalışıyorlar. Bugün bayağı boşum param da var ne önerirsiniz? Tek başına ne yapılır Ankara'da?
  15. feritmusaoz

Stajdan ne kadar para alıcam

Arkadaşlar 40 iş günlük yaz stajında bildiğiniz gibi asgari maaşın %30 u kadar maaş alıyoruz. Bugün 3420 tl yattı bana. Fakat ilk ayın ki gecikmişti. 1.5 hafta sonra staj bitecek o zaman da ikinci ayın mı maaşı yatacak? Yani ben toplam 2 ay çalışmış olucam ama toplam 3420*2 mi maaş alıcam yoksa...
  16. feritmusaoz

Diş fırçaladıktan sonra mide bulantısı

Bir bana mı oluyor bilmiyorum. Diş fırçamı ve macunumu değiştirdim gene geçmedi. Hele dilimi fırçalarsam zehir oluyor o gün. Fırçalayalı kaç saat oldu hala midem bulanıyor ağzımda iğrenç bir tad var. Sizde de oluyor mu nasıl çözüm buluyorsunuz?
  17. feritmusaoz

Da forum emekli mi oldu?

Arkadaşlar ben katılalı 1 sene oldu o zamanlar efsane sohbet dönüyordu (ben katılmıyordum sadece okuyordum) Sonra bir süre girmedim 2 3 aydır aktifim fakat çoğu kişi perma yemiş aktiflik azalmış bilen takip eden biri beni bilgilendirebilir mi?
  18. feritmusaoz

Yediğim spam haklı mı haksız mı?

Arkadaşlar arkadaşın birine şaka amaçlı bir cevap verdim. Örneğin 20k sistem önerisi yazan birine troll bir sistem atsam falan filan haksızım zaten. Ama yani şaka da mı yapamayacağız robot gibi mi konuşmamız lazım bu modları anlamıyorum gerçekten saçma şeylere uyarı atıyorlar. Mesela bir insan...
  19. feritmusaoz

Yarın ne yapacaksınız?

Uyku tutmadı merak ettim. Yarın kalktığınızda ne yapacaksınız? İşe giden var mı ne iş yapıyorsunuz sohbet tarzı yazabilirsiniz. Ayıptır söylemesi ben mangala gidiyorum 😎👍🏿
  20. feritmusaoz

sineklerden nasıl kurtulurum

Sabah 5.30 susmuyor 0ç susmuyor vızıldayıp duruyor kolumu da sokmuşlar sesten kaşınmaktan uyuyamadım sineklik taktırdık gene fayda etmedi net çözüm var mı arkadaşlar
Top Bottom