Arama sonuçları: *

1. Spoit

Bangoo teslimat farkı nedir

Arkadaşlar farkı nedir acaba burada hangisi seçmem daha mantıklı ve daha iyi olur ? 1690758279 Güncell
  2. Spoit

amd 5600x hava soğutucu aldım

merhabalar sistem ilk aldıgım zaman malum 5600 ve x model cok ısınıyor onun icin undervolt yaptık ama yeni olarak deepcool ag620 120mm ıntel(1700)-amd uyumlu hava soğutma aldım onu taktıgım zaman bios sıfırlayıp undervolt eski halıne getirmem gerek veya getirdim zaman sistem daha rahat calışır mı
  3. Spoit

Depremden dolayı 1 hafta işe gitmedim.

Merhaba deprem bölgesinde yaşadığım için deprem ilk gününden 1 haftadır işe gitmiyorum malum dışarıda kaldım cenazelerim vardı pazartesi başladım (şu an bile 4 kişi ise gelmedi) ve ohal olduğu için özel sektör market çalıştığım için diğer ay maaşım eksik mi alırım acaba çünkü bazıları artı göz...
  4. Spoit

Sizce Alınır mı Tower 200 Yardım

Selamün aleyküm arkadaşlar spor yapan birisiyim evde sadece dambıll var salon gitmek istemiyorum cok kalabalik ve calıştıgım icin zmanım olmuyor Sizce bu fiyata alınır mı yoksa indirim fiyatı mı alınır cok kararsız kaldım fiyatı cok yüksek geldi geçen sene fiyatlarına baktıgım zman 500 450 tl...
Geri