Eski kimlik fotoğrafım ortaokulda çekildiğinden ve bu sene MSÜ sınavına gireceğimden dolayı kimlik fotoğrafımı yenilemem gerekiyor.
Nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Parayı nereye yatırıyoruz, kaç tane biyometrik fotoğraf olması gerekiyor gibi bir çok madde internette...
yks için demeye kayıt olacağım. yapan yer resmen tarikat (instagram postlarını görseniz aşrı gülersiniz) ismimi soyismimi vermek istemiyorum o yüzden
Böyle mükemmel bir yer için(!) Güzel bir isim arıyorum.
konuşma sınavında blockchain ve merkeziyetsiz finans hakkında konuşucam beni +9999999 aura yapacak tdk sınırlanırı zorlayacak kelimeler arıyorum
yardım edin hocam
Sınıftaki 2 tane elamanla sorun yaşadık. (%100 haklıyım) sorunlar şöyle.
1.Çocuk sıramın yanından geçerken kalemimi defterimi kitabımı vs alıyor ve rastgele başka birine veriyor ve beni sürekli bu duruma sokuyor. dün okul bahçesinde çocuğu ittirdim kaktırdım bugün herhangi bir şey yapmadı.
2...
w11 iso dosyası indirirken 2 farklı ingilizce seçeneği ile karşılaştım günlük konuşmalarda ve iş dünyasında konuşulan ingilizcemi geliştirmek için sizce hangisini tercih etmeliyim aralarında pek bir fark var mı?
Kısaca hisse senedi pazarlayan iş sektörü. Telefonla rastgele insanları arayıp sattığı miktar üzerinden komisyon alma üzerine dayalı olan iş modeli. Halk arasında borsa simsarı.
Böyle iş kolları hala mevcut mu veya aramızda çalışan var mı?
Anne tarafı Pomak, baba tarafı yarı selanikli yarı patriyot. Pomakların ve patriyorların yunan kökenli olduğuna dair yunan kaynaklarında net bir şekilde rastlayabiliyoruz. Pomak ve patriyot olduğumuda net bir şekilde kanıtlayabilirim. Daha öncesinde bu şekilde soydan/ırktan vatandaşlık alabilen...
boş derste ortada hiçbir maddi veya manevi kazanç olmadan papaz kimde oynuyorduk sonra müdür geldi gördü vs falan uzaklaştırma alacaksınız dedi 1 direkt kumar oynamışız gibi muamele gördük. 1 haftadır tutanak tutacaklar hala tutmadılar dün bir arkadaş müdür yardımcısını bir tane hocaya bizim...
ODAMDA KOS KOCAMAN NEWYORK TİMES MEYDANI TABLOSU VAR. TELEFON DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI NYSE BİNASI. BİLGİSAYAR DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI WALL ST SOKAKĞI. TARAYICI ARKA PLANLARI AMERİKA BAYRAKLI SOKAKLAR VE CADDELER. TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDA AMERİKAN BAŞKANI DONALD TRUMP VEYA...