ODAMDA KOS KOCAMAN NEWYORK TİMES MEYDANI TABLOSU VAR. TELEFON DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI NYSE BİNASI. BİLGİSAYAR DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI WALL ST SOKAKĞI. TARAYICI ARKA PLANLARI AMERİKA BAYRAKLI SOKAKLAR VE CADDELER. TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDA AMERİKAN BAŞKANI DONALD TRUMP VEYA...
Şimdi şöyle, baba tarafından dedemin ve babaannemin anneleri ve babalarının ikiside yunanistanda doğup büyümüş, sonra mübadele ile türkiyeye gelmişler. Anne tarafında ise gene aynı şekil, anneannemin ve dedemin anne ve babaları yunanistanda doğup büyümüş. Bu durumda yunan vatandaşlığına hak...
Yarın OKX gibi güzel borsalarda listeleniyor ekran görüntüsü alınmadan hemen yaparsanız harçlık çıkar
Piyasa öncesi işlemler fiyatı 0,005 Dolar ortalama görevler ile beraber 10k puan geliyor buda 50 dolara tekabül ediyor kaçırmayın derim
Referansız link
Bence geleceğin parası ve teknolojisidir, blockchain ise sadece kripto paralarda değil aklınıza gelebilecek her yerde şeffaf ve değiştirilemez olarak bilgileri saklama veya kaydetme teknolojisidir. kendi fikrim olarak her iki teknolojiyi de gelecekte çok daha sık ve fazla göreceğiz.
1723023353...
aklımda çok güzel modeller var ama hepsi pahalı markalar çakma almak istemiyorum şöyle ucuz markalı güzel görünümlü bir saat markası vs. var mı?
Beğendiğim bazı modeller:
1722936236
(hediye alıcam) 1. modeli tercih edebilir
eveeeeeet bugün profil fotoğrafımı güncelledim :) bu son güncelleyişimdi çünkü forumu bırakıp dinsizlik videoları çekicem (!) yada eşcinseller için blogta yazabilirim (!)
forumda aşırı fazla yatırım konusu açılmaya başladı özellikle benle yaşıt olan kişiler. Gerek İstanbul veya Amerikan borsası gerek emitlar veyahut kripto para. yalan yok yaşım 16 ve Emtia, Borsa İstanbul ve Kripto para alanlarında yatırımlarım bulunuyor. benimle aynı yaşlarda veya yaşça büyük...