Arama sonuçları: *

1. Splixson

Hoi4 tarzı oyun önerisi

hoi4 tarzı gelişmeli yönetmeli saldırmalı cartlu curtlu olan online bi oyun önerebilir misiniz? hoi4 sıktı artık. Hoi4 gelecek varsa oynarız ama
  2. Splixson

Sıkılıyorum agalarrr

ne yapsak ya valla oyun moyun program iş vs bişey öğrenemlim var mı tavisyesi olan
  3. Splixson

35.000TL Laptop önerisi

35k bütçem var genellikle iş olarak kullanılacak fakat oyuncu bilgisayarıda olur. öneriniz varsa bekliyorum.
  4. Splixson

Ev dikme maliyeti nedir 2024 kasım

4 kat, 150-100 m2 2+1 ev dikme maliyeti ne kadar olur acaba? bu işlerle ilgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
  5. Splixson

DESTANSI AMERİKA SEVDAM...

ODAMDA KOS KOCAMAN NEWYORK TİMES MEYDANI TABLOSU VAR. TELEFON DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI NYSE BİNASI. BİLGİSAYAR DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI WALL ST SOKAKĞI. TARAYICI ARKA PLANLARI AMERİKA BAYRAKLI SOKAKLAR VE CADDELER. TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDA AMERİKAN BAŞKANI DONALD TRUMP VEYA...
  6. Splixson

Ezberlemesi kolay 4 4'lük şiir

Ödev var şiir ezberlemek lazım tanınır şairlerden 4 4'lükten oluşan şiir bilen varsa atabilir mi 1729416846 20 kıtalık şiirin 4 kıtasını atmayın
  7. Splixson

Hayallerinizdeki ülkeler?

1.) AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, NEWYORK EYALETİ, NEW YORK CİTY, WALL ST 2.) AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, FLORİDA EYALETİ, MİAMİ ŞEHRİ 3.) AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, KALİFRONİYA EYALETİ, LOS ANGLES ŞEHRİ 1728668363
  8. Splixson

Soy yolu ile vatandaşlık alma (Yunanistan)

Şimdi şöyle, baba tarafından dedemin ve babaannemin anneleri ve babalarının ikiside yunanistanda doğup büyümüş, sonra mübadele ile türkiyeye gelmişler. Anne tarafında ise gene aynı şekil, anneannemin ve dedemin anne ve babaları yunanistanda doğup büyümüş. Bu durumda yunan vatandaşlığına hak...
  9. Splixson

SS'li konu atan elamana ne oldu?

bi anda ortadan kayboldu
  10. Splixson

Bu hangi şarkı bular bilir misiniz

arap şarkısıydı hedi dedu duri enu ne diye bi tane şarkıydı editlerde kullanılıyor 1725044283 buldum arkadaşlar bu
  11. Splixson

Dogs airdrop

Yarın OKX gibi güzel borsalarda listeleniyor ekran görüntüsü alınmadan hemen yaparsanız harçlık çıkar Piyasa öncesi işlemler fiyatı 0,005 Dolar ortalama görevler ile beraber 10k puan geliyor buda 50 dolara tekabül ediyor kaçırmayın derim Referansız link
  12. Splixson

Amerika seçimlerini kim kazanır?

TRUMP BABA KAZANACAK @Realhas the Great 1723364316 OLM KİM O KAMALAYA OY VERENLER TRUMP BABA KAZANACAK OLM
  13. Splixson

Kripto para ve Blockchain teknolojisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence geleceğin parası ve teknolojisidir, blockchain ise sadece kripto paralarda değil aklınıza gelebilecek her yerde şeffaf ve değiştirilemez olarak bilgileri saklama veya kaydetme teknolojisidir. kendi fikrim olarak her iki teknolojiyi de gelecekte çok daha sık ve fazla göreceğiz. 1723023353...
  14. Splixson

Bu saati nerden bulabilirim

Casio MTP-1302PD-2AV hiç bir yerde bulamadım alan veya bulabilen olursa çok minnettar kalırım
  15. Splixson

kol saati önerisi orijinalli

aklımda çok güzel modeller var ama hepsi pahalı markalar çakma almak istemiyorum şöyle ucuz markalı güzel görünümlü bir saat markası vs. var mı? Beğendiğim bazı modeller: 1722936236 (hediye alıcam) 1. modeli tercih edebilir
  16. Splixson

Profili güncelledim (SSli)

eveeeeeet bugün profil fotoğrafımı güncelledim :) bu son güncelleyişimdi çünkü forumu bırakıp dinsizlik videoları çekicem (!) yada eşcinseller için blogta yazabilirim (!)
  17. Splixson

kriptoda Liq oldum

evet arkadaşlar kriptoda liq oldum Anlık
  18. Splixson

Bu çocuklara ne oldu?

çok eski videolar ama aşırı fazla merak ettim internette hiç bir haberde yok umarım bişey olmamıştır
  19. Splixson

Skor tahminlerini alalım Türkiye-Hollanda

3-1 Türkiye kazanır
  20. Splixson

Yatırım ekibi kurmak

forumda aşırı fazla yatırım konusu açılmaya başladı özellikle benle yaşıt olan kişiler. Gerek İstanbul veya Amerikan borsası gerek emitlar veyahut kripto para. yalan yok yaşım 16 ve Emtia, Borsa İstanbul ve Kripto para alanlarında yatırımlarım bulunuyor. benimle aynı yaşlarda veya yaşça büyük...
Top Bottom