Arama sonuçları: *

1. B

HATAY- ANTALYA ARASI giden var mı?

HATAY- ANTALYA ARASI giden varsa çok iyi olur dostlar acil iş görüşmesine gitmem lazım. yardımcı olacak olan varsa sevinirim
  2. B

BU İŞ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI? DOSTLAR

dostlar iş sigara dağıtım firmasında dağıtım elamanı. Maaşı piyasaya göre baya baya yüksek altıma araç veriyorlar haftanın 5 günü çalışıp haftasonunu bana veriyorlar. Nedir bu iş zorlukları nelerdir daha önce yapan birisi varsa yorum yapabilir mi? işi kaçırmak istemiyorum çünkü
  3. B

HERKESE TEŞEKKÜRLER !!!

Forumun güzel insanları iyisiyle kötüsüyle uzun zamandır yapmak istediğim şeyi sizlerinde güzel tavsiyeleri ile olabilecek en iyi şekilde tamamladığımı düşünüyorum. 26 yaşındayım ömrümde ilk kez sıfırdan sistem topladım rabbim nasip etti. Çalıştık kıstık biriktirdik kazandık dilerim en iyileri...
  4. B

Müzikten anlayan varsa 5k gitar önerisi yapabilir mi?

Müzikten anlayan varsa 5k gitar önerisi yapabilir mi? akustik gitar almak istiyorum 5k bütçem var amfili mi daha iyi amfisiz mi? kesik kasa mı daha iyi düz kasa mı yardımcı olurasnız çok sevinirim
  5. B

OBİLET VEYA OTELZ ile seyehat eden var mı varsa tecrübelerini yazabilirler mi?

obilet ile otelz arasında kaldım, otelz de fiyatlar bir tık yüksek obilette normal değerde o yüzden kararsız kaldım güven açısından giden kullanan varsa yazarsa sevinirim
Geri