Arama sonuçları: *

1. A

nerede mail açabilirim?

bir üniversite için hesap açmam lazım ama gmail veya diğer live mail sitelerinden açtığınız mailler olmaz diyor. [email protected] örnek olarak böyle bir mail kullanmalısınız demişler bu tarz bir maili nereden açabilirim birde live mail nedir?
  2. A

zoom client açılmama sorunu

client indirildi hesabı açıyor ama videoya tıklayınca donuyor katıldım gözüküyorum katılmıyorum.
  3. A

papara ile ilgili soru

arkadaşlar paparayı kredi kartı gibi kullanabiliyor muyuz? ve hangi atmlerden yükleme ve çekme işlemi yapabiliyoruz?
  4. A

Steam Hesabı

Arkadaşlar aşağıdaki resimdeki oyunlar var fiyat yazıyor bizim arkadaş 350 tlden satmayı düşünüyor sizce o kadar eder mi?
  5. A

Kedinin kusması

2 gündür kedim ne yerse veya içerse kusuyor veteriner soğuk algınlığı dedi ateş düşürücü vb serum felan verdi ama hayvan iyice küçüldü tırnak kadar yemek yiyor ve isteyerek yiyor 3-5 dk geçmeden kusuyor.Daha önce kedisi soğuk algınlığı felan geçiren varsa bir şeyler söyleyebilir mi?
  6. A

Ayt sınavı

Daha çok erken ama ayt yaklaşık 3 saat sürüyor ben seneye giricem de 3 saat dayanan arkadaşlar nasıl dayanabildiğini anlatabilir mi? Giren arkadaşlar totonuz dümdüz olmadan nasıl çıkabildiniz?
  7. A

Bahar Alerjisi

Forumla hiçbir alakası olmdığını biliyorum.Ben 2 yıldır baha alerjisi sorunu yaşıyorum bu aralar hava kuru gittiği için ilaçlar hiçbir işe yaramıyor.Etrafında veya kendisinde olup da bir şekilde kurtulan varsa lütfen bir çözüm yazsın.
Top Bottom